Ja aby mi to nezavadzalo napr. taký FC Nevada dragons, keďže sa do športu nerozumiem, tak to vždy odklikávam, aby mi tam neukazovalo 3* neprečítaných správ, dakedy aj viac a priznávam sa, že už je to trochu aj otravné :D
V neděli po fotbale kdo umí ten umí Hej vrchní jste pomalej! Šest nula na rumy! Já bych jim ukázal Na šachtu s nima! Dobrý den sportu zdar fotbal je príma!
V neděli po fotbale kdo umí ten umí Hej vrchní jste pomalej! Šest nula na rumy! Já bych jim ukázal Na šachtu s nima! Dobrý den sportu zdar fotbal je príma!
Ty mlč ty páprdo, no ty v tom baloňáku, fotbalu rozumíš, jak koza náklaďáku! :-D
ad nesledování diskuze, no já vůbec nevim jak na to, ale jak vyhrožuju už půl roku, chci něco s webem provést. Jedno řešení by pak mohlo být třeba takové, že byste si mohli spíše zaškrtnout diskuze které chcete sledovat - taková opačná varianta, která by mohla být zajímavá při současném rozsahu diskuzí...
Když říkám už ne "jméno-jež-nesmí-být-vysloveno", tak to vztahuju i na všechny odvozeniny. Lidi zkuste zas vymyslet něco jinýho, nerecyklujte víc než Hollywood filmový scénáře.
Komentáře
kdo umí ten umí
Hej vrchní jste pomalej!
Šest nula na rumy!
Já bych jim ukázal
Na šachtu s nima!
Dobrý den sportu zdar
fotbal je príma!
ad nesledování diskuze, no já vůbec nevim jak na to, ale jak vyhrožuju už půl roku, chci něco s webem provést. Jedno řešení by pak mohlo být třeba takové, že byste si mohli spíše zaškrtnout diskuze které chcete sledovat - taková opačná varianta, která by mohla být zajímavá při současném rozsahu diskuzí...
Ale nie, no, sľubujem, že sa už budem snažiť neHodorovať...
BTW: Môj posledný
HODOR
:(