Jo, ale často žádná sláva a v psané formě se to téměř vyrovná úrovni krkavcovitých "cAw, všEcKi vÁS LOvískUjU"....no krkavcovití jsou na tom možná líp :(
Nevím kam se to má psát a jestli na to už někdo upozorňoval, ale v titulkách říká žoldnéř Tytiona: Vyměnil bych tvoje knihy za pár dobrých zbrojí.... Doopravdy ale říká Vyměnil bych tvé knihy za pár dobrých lučišníků.
Na titulky.com se dnes bohužel objevilo tohle. Zase se na třetí řadu těším o něco méně :( Všechno má svůj konec... 2.7.2012 16:15 hlawoun Zdravím všechny, kteří mě podporovali při mé snaze poskytnout vám co nejlepší zážitek při sledování našich oblíbených seriálů a sem tam i filmů. Z pracovních důvodů vám bohužel musím sdělit, že se s mými novými titulky zde již nesetkáte. Bylo to krásných pět let, musím říct, že vaše díky, chvála a hlasy mi pomáhaly a povzbuzovaly víc, než cokoliv jiného. Díky vám všem! O budoucnost "mých" seriálů je povětšinou dobře postaráno, takže se nemusíte obávat, že byste se nedočkali. Pokud vám jen mnůžu radit, nestahujte první "rychlokvašku", co se objeví, počkat si na kvalitu se vždycky vyplatí!
Takže přeju krásné prázdniny, hodně krásných zážitků při sledování seriálů a pokud se chcete naposled poděkovat, víte, co mě vždycky těšilo nejvíc;-)
No tak uvidím, jestli se na to nakonec nevykašlu a nebudu stahovat anglický titulky - stejně je mám jenom jako takovou berličku. Tak snad hlawouna nahradí někdo, kdo ságu aspoň četl.
Moc díky za díky;-) Ale poděkovat musím vlastně já. Vám všem, kolegům a GRRM. Proč? Protože díky GoT se mi splnil obrovskej sen a překladům se můžu věnovat "profesionálně". Záporem toho je bohužel klauzule ve smlouvě, že už nebudu dělat "normální" titulky. Ale GoT určitě úplně neopustím, mám v úmyslu překlady na Edně sledovat a dělat něco jako... supervisora? Takže svůj meč do Bouře vložím!
A BTW, jsem si vědom svého dluhu, závěrečných korekcí dílů 2-10. Budou! Ale kdy???
Komentáře
724 - Zabil jsi Jiného.
Spíše Nemrtvého nemyslíte =) ?
Všechno má svůj konec... 2.7.2012 16:15 hlawoun
Zdravím všechny, kteří mě podporovali při mé snaze poskytnout vám co nejlepší zážitek při sledování našich oblíbených seriálů a sem tam i filmů. Z pracovních důvodů vám bohužel musím sdělit, že se s mými novými titulky zde již nesetkáte.
Bylo to krásných pět let, musím říct, že vaše díky, chvála a hlasy mi pomáhaly a povzbuzovaly víc, než cokoliv jiného. Díky vám všem!
O budoucnost "mých" seriálů je povětšinou dobře postaráno, takže se nemusíte obávat, že byste se nedočkali. Pokud vám jen mnůžu radit, nestahujte první "rychlokvašku", co se objeví, počkat si na kvalitu se vždycky vyplatí!
Takže přeju krásné prázdniny, hodně krásných zážitků při sledování seriálů a pokud se chcete naposled poděkovat, víte, co mě vždycky těšilo nejvíc;-)
A nezapomeňte, WINTER IS COMING!
lord Hlawoun z Pilsnerfellu
757
01:04:04,000 --> 01:04:07,300
Překlad: lord Hlawoun z Pilsnerfellu
758
01:04:08,700 --> 01:04:12,600
Překlad: ser bechr05 z Nachodbergu
759
01:04:13,300 --> 01:04:16,700
Překlad: lady Katherine z Apple's Landing
Ale poděkovat musím vlastně já. Vám všem, kolegům a GRRM. Proč? Protože díky GoT se mi splnil obrovskej sen a překladům se můžu věnovat "profesionálně". Záporem toho je bohužel klauzule ve smlouvě, že už nebudu dělat "normální" titulky. Ale GoT určitě úplně neopustím, mám v úmyslu překlady na Edně sledovat a dělat něco jako... supervisora? Takže svůj meč do Bouře vložím!
A BTW, jsem si vědom svého dluhu, závěrečných korekcí dílů 2-10. Budou! Ale kdy???