!!! Spoiler !!! - Teorie ve světe ASoIaF

145791032

Komentáře

• Eddard by nic nedědil - na něj byl taky vydán "zatykač".....šílenec se chtěl pojistit.
  • Já vám to usnadním. V testu mi vyšlo že jsem Robb, tak se prohlašuju za dědice severu sám a už toho nechme :)
  • Brandon bol odsúdený pred Rickardovým príchodom do KL? Ja som bol v tom, že Brandon tam šiel práve kvôli Rickardovmu uväzneniu...

Rickard byl předvolán do Králova přístaviště až po Brandonově uvěznění. Popraveni byli zároveň.
    Jarla napsal(a):

Eddard by nic nedědil - na něj byl taky vydán "zatykač".....šílenec se chtěl pojistit.

Proto taky píšu "Pokud by tou popravou věc skončila" (Brandona a Rickarda), aby to bylo jako příklad srozumitelnější.
    Že byl Eddard odsouzen k smrti taky samozřejmě vím.
  • Ehm, jako Daenerys (brrrr) bych mohla namítat, že Sever patří samozřejmě mně! :)
  • Eddard byl dobrým králem Aerysem odsouzen k smrti aniž poskakoval a vyhrožoval, že si svou unesenou dceru vezme zpět ?
  • Nevada napsal(a):

Brandon bol odsúdený pred Rickardovým príchodom do KL? Ja som bol v tom, že Brandon tam šiel práve kvôli Rickardovmu uväzneniu...

Rickard byl předvolán do Králova přístaviště až po Brandonově uvěznění. Popraveni byli zároveň.
    Jarla napsal(a):

Eddard by nic nedědil - na něj byl taky vydán "zatykač".....šílenec se chtěl pojistit.

Proto taky píšu "Pokud by tou popravou věc skončila" (Brandona a Rickarda), aby to bylo jako příklad srozumitelnější.
    Že byl Eddard odsouzen k smrti taky samozřejmě vím.
    Mnahá... Tak to je potom pravda, čo hovoríš...
  • Nevada: Pošli Drogona na Šedého větra ;)
  • flanker.27 napsal(a):

Já vám to usnadním. V testu mi vyšlo že jsem Robb, tak se prohlašuju za dědice severu sám a už toho nechme :)

Nevada napsal(a):

Ehm, jako Daenerys (brrrr) bych mohla namítat, že Sever patří samozřejmě mně! :)

Deti upokojme sa, Tyrion hľadá dobré terče pre svoju kušu...
  • flanker.27 napsal(a):

Já vám to usnadním. V testu mi vyšlo že jsem Robb, tak se prohlašuju za dědice severu sám a už toho nechme :)

Nevada napsal(a):

Ehm, jako Daenerys (brrrr) bych mohla namítat, že Sever patří samozřejmě mně! :)

Střílí, střílí, nepoloží... :D
  • To musí bejt ale kulometná kuše jak z Van Helsinga
  • Miss Utahraptor napsal(a):

flanker.27 napsal(a):

Nevada napsal(a):

:D :D Neznie to samoľúbo, keď poviem, že som sa teraz riadne zasmial?
    flanker.27 napsal(a):

To musí bejt ale kulometná kuše jak z Van Helsinga

Chej, a použije ju na upírsku Dany

flanker.27 napsal(a):

Nevada napsal(a):

:D :D Neznie to samoľúbo, keď poviem, že som sa teraz riadne zasmial? ...
    Jak by mohlo... ;)
  • Chej, a použije ju na upírsku Dany
    Plameny možná nezabíraj, ale co takhle starej dobrej osikovej kůl do srdce :)
  • flanker.27 napsal(a):

Chej, a použije ju na upírsku Dany
    Plameny možná nezabíraj, ale co takhle starej dobrej osikovej kůl do srdce :)
    :D to by vysvetľovalo aj bledé vlasy... mytológia sa budiž trocha mýli :D
  • Ted jsem narazil na jednu zmínku v Tanci, kde v jedné Danynine kapitole popisuje Barristan Selmy zvěsti,které se vypraveji o Aerysovi, ze si vyadoval v žertu pravo první noci na svatbe Tywina L.. Je to taková zminka jenom, ale taky by to mohlo znamenat, ze pravým otcem Jaimeho a Cersei by byl Aerys... Takže tim by Jaime zabil svého otce... A kdo ví co ještě;-) řešilo se to tady někde?
  • naked.in.rain napsal(a):

Ted jsem narazil na jednu zmínku v Tanci, kde v jedné Danynine kapitole popisuje Barristan Selmy zvěsti,které se vypraveji o Aerysovi, ze si vyadoval v žertu pravo první noci na svatbe Tywina L.. Je to taková zminka jenom, ale taky by to mohlo znamenat, ze pravým otcem Jaimeho a Cersei by byl Aerys... Takže tim by Jaime zabil svého otce... A kdo ví co ještě;-) řešilo se to tady někde?

Tyrion: Zabil jsem svého otce. A předtím krále.
    Jaime: Zabil jsem svého otce a krále.

Můžou chodit společně na terapii. :D
  • Řešil se tady Tyrion, jako možný syn Aeryse...
    Nevěřím tomu, že by si Aerys troufnul to právo první noci realizovat, to by Tywin určitě opustil místo pobočníka mnohem dřív (pokud už jím teda byl).
    Pokud teda Targaryeni nemají nějaký vrozený incestní pud, pak by stálo za to o tom uvažovat... :-)
  • Jaime: zabil jsem dvě mouchy jednou ranou! :-D
  • Mno, ale tak vztah Jaime + Cersei by byl v duchu sourozeneckych tradic Targaryenu:-) mno budu čekat, jak se to vyvine:-) možná čtu moc mezi řádky;-)
  • To mi přijde jako moc velké fantazírování. Nemyslím, že Aerys byl až tak moc šílený, aby doufal, že mu to projde.
  • Ja sa tu stracam.. som fakt jediny? Inač o akych testoch to tu hovorite??? to s tym že Vam tam vyšlo neviem kto ste čo ste? Inač ja ako team Mance tvrdim že sever patrí divokým.. teda, absolutny sever

naked.in.rain napsal(a):

Ted jsem narazil na jednu zmínku v Tanci, kde v jedné Danynine kapitole popisuje Barristan Selmy zvěsti,které se vypraveji o Aerysovi, ze si vyadoval v žertu pravo první noci na svatbe Tywina L.. Je to taková zminka jenom, ale taky by to mohlo znamenat, ze pravým otcem Jaimeho a Cersei by byl Aerys... Takže tim by Jaime zabil svého otce... A kdo ví co ještě;-) řešilo se to tady někde?

Tyrion: Zabil jsem svého otce. A předtím krále.
    Jaime: Zabil jsem svého otce a krále.

Můžou chodit společně na terapii. :D
    Cersei: ,,Jste zrůdy... Obadva! Styďte se!!!"

A cenu za najmierumilovnejšie dieťa vyhráva... Cersei!!! :D
    Thanatos napsal(a):

To mi přijde jako moc velké fantazírování. Nemyslím, že Aerys byl až tak moc šílený, aby doufal, že mu to projde.

Tak ako Aerys vyhodil Tywina z kresla pobočníka a furt sa mu vysmieval. Aj sobáš Elia a Rhaegar bol výsmech. Také rýchle prijatie Jaimeho do Kingguard bol výsmech. Myslím si, že Aerys bol dosť šialený.

Na druhú stranu mi zase príde teória Jaime Kopec a Cersei Kopec (u nej aj dva kopce) dosť moc...
    Gardien napsal(a):

Ja sa tu stracam.. som fakt jediny? Inač o akych testoch to tu hovorite??? to s tym že Vam tam vyšlo neviem kto ste čo ste? Inač ja ako team Mance tvrdim že sever patrí divokým.. teda, absolutny sever

No na nete je ich viac, ale ten, čo som si robil ja, kde mi vyšiel Tyrion (v inom mi zase vyšiel Samwell Tarly) sa riešil kdesi ďaleko, v končínách iného SPAMU zakoreneného do iného topicu na inej strane. Na nájdenie toho testu by si potreboval archeologickú lopatku a kopať a kopať :)

--------------------------

Všetko do seba zapadá. Doran sa spriahol s Varysom a Illyriom, aby dosadili Targaryena na trón a navrátili tým mágiu do Westerosu. Doran si vylieči dnu, Varys si priladí vtáka a Illyrio získa štíhlu líniu alebo žalúdok, do ktorého môže natrepať nespočetné množstvo úhorov...
  • ... Všetko do seba zapadá. Doran sa spriahol s Varysom a Illyriom, aby dosadili Targaryena na trón a navrátili tým mágiu do Westerosu. Doran si vylieči dnu, Varys si priladí vtáka a Illyrio získa štíhlu líniu alebo žalúdok, do ktorého môže natrepať nespočetné množstvo úhorov...

Že se nestydíš! Vyspoilerovat tady vše podstatné ze zbylých dvou knih!!! :D
  • Alebo geologicke kladivko a 600 rokov...
    Lord, Vaše rieŠenie sa mi pozdáva... len chcem vidieť ako si magiou v krvi a ohni prida vtaka ale to je na inu debatu

... Všetko do seba zapadá. Doran sa spriahol s Varysom a Illyriom, aby dosadili Targaryena na trón a navrátili tým mágiu do Westerosu. Doran si vylieči dnu, Varys si priladí vtáka a Illyrio získa štíhlu líniu alebo žalúdok, do ktorého môže natrepať nespočetné množstvo úhorov...

Že se nestydíš! Vyspoilerovat tady vše podstatné ze zbylých dvou knih!!! :D
    :D Ale no ták, veď toto je spoilerové vlánko :D
    Gardien napsal(a):

Alebo geologicke kladivko a 600 rokov...
    Lord, Vaše rieŠenie sa mi pozdáva... len chcem vidieť ako si magiou v krvi a ohni prida vtaka ale to je na inu debatu

Ja to zas tak moc vidieť netúžim :D Verím, že Varys si ho priladí niekde v súkromí
  • Gardien napsal(a):

Ja to zas tak moc vidieť netúžim :D Verím, že Varys si ho priladí niekde v súkromí
    Alebo mu ho prida Dany :P
  • Gardien napsal(a):

Gardien napsal(a):

Alebo mu ho prida Dany :P
    Hej a celý čas pri tom bude myslieť na Daaria NaháRysa.... Predstavujem si záživnosť tej kapitoly :D
  • Ja len premyšľam... Varys je beloch alebo Černoch?
  • Gardien napsal(a):

Ja len premyšľam... Varys je beloch alebo Černoch?

No tak, obávam sa ka to mieri, ale v knhe bol opísaný ako beloch... Síce mám teóriu, že je v skutočnosti Doranov stratený brat a preto sa tak púdruje...
  • Tak ja mam tiež pocit že bol beloch... a nie svoje pochybnosti o tom... Heeej a keby mu to tam quirbin či ako sa volal naŠ doktor Mendele našil?
Tato diskuze je zavřená.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi