!!! Spoiler !!! - Teorie ve světe ASoIaF

1679111232

Komentáře

• Já prostě fandím Starkům obecně, tak přeji Jonovi jen to nejlepší. Tím myslím vládu v Západozemí, ne partnerství s Dany :-)) .
  • Crocuta napsal(a):

Nevím jestli to tu už někdo někdy nenadhodil - ale já si myslím, že Jon určitě není mrtvý, naopak, uzdraví se a dají to dohromady s Dany, potřou všechny své nepřátele a zplodí četné potomstvo (že jsou nejspíš příbuzní určitě nevadí - u Targaryenů je to naopak plus, že?).

Keďže je veľká časť fanúšikov Piesne zbláznená do Jona - áno, tieto optimistické keci tu už boli.. Ja sa bojím, že Jon naozaj bude žiť a že sa ho tak ľahko nezbavíme..

Och, prečo práve teraz musel nasadiť GRRM milosrdnú masku..
    Lebo ty tým trpíš... Čitatelia alebo časť by privitali jeho smrť tak si povedal že nam to nedaruje
  • Crocuta napsal(a):

Já prostě fandím Starkům obecně, tak přeji Jonovi jen to nejlepší. Tím myslím vládu v Západozemí, ne partnerství s Dany :-)) .

Ehm...všechno nejlepší...nezdá se mi, že by vláda nad Západozemím byla nějaká zdraví a štěstí zaručující aktivita :-/
  • Já přeju Sanse, aby se stala tou vytouženou královnou, a je mi jedno po boku jakýho krále. Něco jako "Sansa vrací úder" (Cersei)... Ehm, nechte mě snít dál :-DDD
  • Isca: Tou ta vláda bude až v budoucnu, po stabilizaci poměrů a pod osvícenou diktaturou staronové dynastie, která bude muset začít několika lokálními genocidami a eliminací remcalů a škarohlídů :-)).
  • Sveva: to také nezní špatně.
  • Ja neviem nemyslim že Danysa vrati.. nie ako vladca... i keď...
  • sveva napsal(a):

Já přeju Sanse, aby se stala tou vytouženou královnou, a je mi jedno po boku jakýho krále. Něco jako "Sansa vrací úder" (Cersei)... Ehm, nechte mě snít dál :-DDD

"Nechcte mě snít dál?" Práve naopak k tomu má Sansa blízko...
  • Spíš je otázka času, než by Sansa skončila v Malíčkově bordelu. Že prý někdo slyšel, že Sansa ví, jak potěšit muže. Díky, Georgi, to je přesně to, co jsme potřebovali vědět :D
  • A dobby vi jak potěšit pana pottera
  • Genocidě už se nevyhnem :D
  • Nevada napsal(a):

Snílku :))

Lepšie než Rejpal :)))
  • Sansa se stane manželkou Podricka Paynea, to tvrdím :)
    (Už jsem byl párkrát nařčen, že nadržuju lůzrům, jsem prostě takový).
  • flanker.27. Lůzrům? Tsss, to já mám jiné kandidáty :-)
  • Tyna napsal(a):

flanker.27. Lůzrům? Tsss, to já mám jiné kandidáty :-)

Ramsayho Boltona, přiznej se. Ty jsi tak zlá ;)
  • Lůzrům ve smyslu, že za nimi není mocný rod, peníze ani pitomí draci, těm, kteří se mohou spolehnout jen na své schopnosti...
  • A jsou zároveň čestní, nedopouštějí se zrad, přemohou zlou saň a odvedou si svou princeznu :)
  • Ještě se na coming out necítím. Ale mého lůzra GRRM slupne jak pralinku, už si udělal cestičku. Mám k němu vztah z osobních důvodů, vy všichni ostatní ho nenávidíte...
  • Flanker: Z toho mi vyplývá, žes držel palce Qentynovi. :)
  • K tomu Quentynovy - proč tam vlastně byl ? Nijak neposunul děj dál, události by se stejně rozběhly a skončily i bez něj. Prostě zbytečná smrt navíc.
  • Blackfish napsal(a):

K tomu Quentynovy - proč tam vlastně byl ? Nijak neposunul děj dál, události by se stejně rozběhly a skončily i bez něj. Prostě zbytečná smrt navíc.

Aby si Dany znepřátelila Martelly..? :-)
  • Dany je to šum a fuk.
  • flanker.27 napsal(a):

A jsou zároveň čestní, nedopouštějí se zrad, přemohou zlou saň a odvedou si svou princeznu :)

Shrek!
  • Nevada napsal(a):

flanker.27 napsal(a):

A jsou zároveň čestní, nedopouštějí se zrad, přemohou zlou saň a odvedou si svou princeznu :)

Shrek!
    Flanker Mame podobne sny... bohužiaľ neviem čo by na to Sansa povedala potom čo jej zoťal otca
  • flankere - kdybys neřekl to o mocném rodu, tak jsem nabyla dojmu, že myslíš těžkého lůzra Jaimieho :-D
  • Blackfish napsal(a):

Genocidě už se nevyhnem :D

Zima bude dlouhá :-D
  • Tyna napsal(a):

Ještě se na coming out necítím. Ale mého lůzra GRRM slupne jak pralinku, už si udělal cestičku. Mám k němu vztah z osobních důvodů, vy všichni ostatní ho nenávidíte...

Daario?
Tato diskuze je zavřená.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi