Tak nevim, jestli sem patří, ale tento topic se mi zdá vhodný. O víkendu jsem viděl Střepy v hlavě (The Broken, 2008). V hlavní roli Lena Headey. A už je mi jasné, proč je Cersei taková, jaká je. Dřív totiž byla OK, ale jednoho dne se rozbilo zrcadlo...
Niééééééééééééééééééé Ja milujem pesničku k Amélii od Yana Tiersena a ty mi tu takto robíš chuťky keď mi reprák nejde? Sa hanbi!!!!
že mi je ľúto, ale tak niečo s tým rob. lebo toto je vážne (ako naozaj vážne) dobré ;):D
Už som apeloval na kompetentných (otca), že by nebolo odveci kúpiť nové repráky alebo opraviť tie staré, pretože mám v kompe štyri dieli Newsroom, ktoré chcem skuknúť, potom jeden film a ešte je tu pár videí (vrátane tohto), ktoré chcem vidieť.
A túto jeseň už bude druhá séria Once Upon a Time :)
A já jsem ve vašem věku měla tu nejdůležitější funkci na policejním prezídiu - byla jsem UKLÍZEČKA! To jste měli vidět. Nejlépe placený job v poměru cena/výkon. Na každé patro dvě uklízečky. Práce na 30 minut, pracovní doba 8 hodin. Neuvěřitelná nuda (ano, děti, tehdy ještě nebyl internet v mobilu, tedy, ony tady tak nějak ani nebyly ty mobily), velké pravomoci.
Na patře interpolu byly jako jediném koberce, regulérní uklízečka se rozhodla, že vyluxujeme.
Já: Vyluxovala jsem všude, jenom v zasedačce je nějaké jednání. Uklízečka: Cože? (rozrazí dveře zasedačky) Potřebujeme tu vyluxovat. Šéf Interpolu: Máme tu jednání. Uklízečka: No prosím, tak tu vyluxováno nebude. (demonstrativně mává luxem) Já ten krám nebudu mít vytaženej celej den, víte? Luxujeme všude, ale když tu musíte mít ZROVNA TEĎ poradu, tak prosím, prosím, vyluxováno nebude. Šéf Interpolu: (couvá, pak se obrátí na podřízené) Pět minut pauza na kafe.
To jsem zažil během školy na brigádě u bezpečnostní agentury, hlídali jsme Mladou frontu (tenkrát v pasáži Broadway) a byla tam taková jedna ukrajinská uklízečka, docela mladá, ale strašně se rozčilovala, když jí někdo přešel po vytřený podlaze. Jednou v noci si k nám přišli odskočit dva policajti, zrovna když vytírala okolo záchoda. To jste měli vidět ten tanec. Ty byli takhle maličký vedle jejío roztočenýho koštěte :)
Dežo čte v novinách: "Hledá se muž ve věku asi 40 let, který v noci na opuštěných místech přepadává ženy, osahavá je a ukazuje jim přirození." Otoči se na manželku a říká: "Ty, Eržika, mysliš, že by mně na to místo vzali?"
Přijdou jednou na podzim indiáni za svym šamanem a ptaj se ho jaká bude letos zima. Šaman si tak rovná ty kamínky a povídá: "Eště vám to nemůžu říct, ale pro jistotu už štípejte dříví." Přijdou za tejden a on zase rovná ty kamínky a povídá "Eště vám to nemůžu říct, ale pro jistotu už štípejte dříví." Už mu je to blbý, tak se rozjede do města na meteorologickou stanici a povídá: "Dobrý den, já sem tadyhle šaman od Indiánů, nemohli byste mi říct, jaká bude letos zima, abych se neblamoval?" A oni mu povídaj "Eště vám to nemůžeme říct, ale asi krutá, protože Indiáni už 14 dní štípou dříví."
Gepeto, doteraz ma pri spomienke na tie Dva dni zamrazí. Bolo to ťažké. Nechcem sa tým chváliť, ale. Ale znesiem už vďaka tomu veľa :D:D Čiže autogramy až na letisku :D Och brigády... Mne padla jedna, čo mala byť cez leto a tak teraz obsmŕdam doma a som vonku. Čo je nafigu, lebo som bola namotivovaná, že budem makať. Dievčenský sen- zahrabaná v handrách. C´est la vie...
Komentáře
O víkendu jsem viděl Střepy v hlavě (The Broken, 2008).
V hlavní roli Lena Headey.
A už je mi jasné, proč je Cersei taková, jaká je.
Dřív totiž byla OK, ale jednoho dne se rozbilo zrcadlo...
Není možná, to už je pravděpodobnější, že se vznášejí na obláčku mezi regály :D
Ja milujem pesničku k Amélii od Yana Tiersena a ty mi tu takto robíš chuťky keď mi reprák nejde? Sa hanbi!!!!
A túto jeseň už bude druhá séria Once Upon a Time :)
tak šup šup pracovať! a doučiť dejepis! :)
KBAR KHALI-KILI HAFTIR LOTFAN.
Dekuji za predvedeni vasi krasne zbrane.
FEKR GABUL CRADAN DAVAT PAEH GUSH DIVAR.
Ano, rad vyhovim vasi nabidce lezet na zemi s rukama za hlavou a nohama od
sebe.
SHOMAEH FEKR TAMOMEH OEH GOFTEH BANDE.
Naprosto souhlasim se vsim, co jste rekl nebo si myslel.
AUTO ARREREGH DAVATEMAN MANO SEPAHEH HAST.
Jsem neobycejne potesen, ze jste mi dovolil cestovat v kufru vaseho auta.
KHREL JEPAHEH MANEH VA JAYEH CHEKIHEY.
Reknu vam jmena vsech ceskych spionu prevlecenych za novinare.
BALLI, BALLI, BALLI!
Cokoliv reknete!
MATERNIER GHERMEZ AHLEIEH, GHORBAN.
Na oci radeji tu cervenou pasku, ctihodny pane.
TIEKH NUNEH OB KHRELEH BEZORG VA KHRUBE BOYAST INO BEGERAM.
Mokre kousky chleba byly vyborne, dekuji. Mohu dostat recept?
Na patře interpolu byly jako jediném koberce, regulérní uklízečka se rozhodla, že vyluxujeme.
Já: Vyluxovala jsem všude, jenom v zasedačce je nějaké jednání.
Uklízečka: Cože? (rozrazí dveře zasedačky) Potřebujeme tu vyluxovat.
Šéf Interpolu: Máme tu jednání.
Uklízečka: No prosím, tak tu vyluxováno nebude. (demonstrativně mává luxem) Já ten krám nebudu mít vytaženej celej den, víte? Luxujeme všude, ale když tu musíte mít ZROVNA TEĎ poradu, tak prosím, prosím, vyluxováno nebude.
Šéf Interpolu: (couvá, pak se obrátí na podřízené) Pět minut pauza na kafe.
"Hledá se muž ve věku asi 40 let, který v noci na opuštěných místech přepadává ženy, osahavá je a ukazuje jim přirození."
Otoči se na manželku a říká:
"Ty, Eržika, mysliš, že by mně na to místo vzali?"
Prodá se padák, jednou použitý, nikdy neotevřený, s malou skvrnou.
Jste negramotný? Ješte dnes nám napište a pošleme vám zdarma instrukce, jak to napravit.
Prodáme pejska. Žere všechno a má moc rád děti.
Hledáme muže pro práci v továrne na dynamit. Podmínka: musí být ochoten cestovat.
Každého pul roku povánoční výprodej.
Speciální nabídka obědů: Krocan $2.35; kure nebo hovezí $2.25; děti $2.00.
Prodá se starožitný psací stul vhodný pro ženy s tlustýma nohama a velkým šupletem.
Nyní máte příležitost nechat si propíchnout uši a ješte dostat domů náhradní pár.
Netrháme vaše prádlo v automatických prackách. Deláme to pečlivě manuálně.
Nabízíme velmi staré šaty po babicce v perfektním stavu.
Ojetá auta. Proč máte chodit jinam a nechat se tam okrást. Navštivte nejdřív nás.
Za jediný dolar naolejujeme váš šicí stroj a vyrovnáme napětí u vás doma.
Telefonní sloup se rychle přibližoval. Snažil jsem se mu uhnout z cesty, ale najednou mi narazil do předku auta.
Ten chlap se potácel přes celou silnici. Než jsem ho srazil, musel jsem několikrát prudce strhnout volant.
Nepřímou příčinou této nehody byl chlapík v malém autě s velkou hubou.
Řekl jsem policii, že nejsem zraněný, ale když jsem si sundal klobouk, zjistil jsem, že mám frakturu lebky.
Přejel jsem krajnici, pohlédl jsem na svou tchýni a sjel jsem z náspu.
Ten chodec váhal, kterým směrem se má vydat, a tak jsem ho přejel.
Upozorňujeme na setí jařin. Kdo je osel, ať se přihlásí na MNV.
V otázce prodeje se svou ženou souhlasím. Přijeďte si pro tu svini kdykoliv.
Výzva občanům: Vybírá se poplatek na obecního býka a kominíka.
Upozorňujeme družstevníky, že již třetí den je ve vsi fůra hnoje. Žádáme o odstranění, jinak se do toho vloži MNV.
Nedostanu-li povolení na novou mříž, přeříznu starou.
Vážení občané, dostavte se dnes večer ke škole, bude se vykupovat semeno. Pytlíky si označte, aby nedošlo k záměně.
Přijdou jednou na podzim indiáni za svym šamanem a ptaj se ho jaká bude letos zima.
Šaman si tak rovná ty kamínky a povídá: "Eště vám to nemůžu říct, ale pro jistotu už štípejte dříví."
Přijdou za tejden a on zase rovná ty kamínky a povídá "Eště vám to nemůžu říct, ale pro jistotu už štípejte dříví."
Už mu je to blbý, tak se rozjede do města na meteorologickou stanici a povídá: "Dobrý den, já sem tadyhle šaman od Indiánů, nemohli byste mi říct, jaká bude letos zima, abych se neblamoval?"
A oni mu povídaj "Eště vám to nemůžeme říct, ale asi krutá, protože Indiáni už 14 dní štípou dříví."
Och brigády... Mne padla jedna, čo mala byť cez leto a tak teraz obsmŕdam doma a som vonku. Čo je nafigu, lebo som bola namotivovaná, že budem makať. Dievčenský sen- zahrabaná v handrách. C´est la vie...