lenivosť robi z umenia "umenie" a z viet "táranie". povestných 10% talentu a preveľa driny. tak šup šup pracovať! a doučiť dejepis! :)
:) Ja som si dal semináre z dejáku na druhý ročník, len sme boli len šiesti (z triedy šli len dve spolužiačky, ja a spolužiak), ale povedali, že ak výjde rozvrh, dajú nás k starším a spoja to.
A já jsem ve vašem věku měla tu nejdůležitější funkci na policejním prezídiu - byla jsem UKLÍZEČKA! To jste měli vidět. Nejlépe placený job v poměru cena/výkon. Na každé patro dvě uklízečky. Práce na 30 minut, pracovní doba 8 hodin. Neuvěřitelná nuda (ano, děti, tehdy ještě nebyl internet v mobilu, tedy, ony tady tak nějak ani nebyly ty mobily), velké pravomoci.
Na patře interpolu byly jako jediném koberce, regulérní uklízečka se rozhodla, že vyluxujeme.
Já: Vyluxovala jsem všude, jenom v zasedačce je nějaké jednání. Uklízečka: Cože? (rozrazí dveře zasedačky) Potřebujeme tu vyluxovat. Šéf Interpolu: Máme tu jednání. Uklízečka: No prosím, tak tu vyluxováno nebude. (demonstrativně mává luxem) Já ten krám nebudu mít vytaženej celej den, víte? Luxujeme všude, ale když tu musíte mít ZROVNA TEĎ poradu, tak prosím, prosím, vyluxováno nebude. Šéf Interpolu: (couvá, pak se obrátí na podřízené) Pět minut pauza na kafe.
:D Ako z filmu - najväčšie slovo má aj tak upratovačka :D
Gepeto: nevím odkud jsi, ale na archeologický výzkum kdekoliv opravdu žádné historické vzdělání nepotřebuješ (ale studenti archeologie mívají obvykle přednost). Já už jsem zažila historických analfabetǔ, dokonce i vězně jsme měli ( ráno je přivezla eskorta, po šichtě odvezla).
Littlefingeeer He's the man, the man with the Midas touch A spider's touch
Such a cold finger Beckons you to enter his web of sin But don't go in
Golden words he will pour in your ear But his lies can't disguise what you fear For a golden girl knows when he's kissed her Cos it's the kiss of death from
Mister Littlefinger Pretty girl, beware of this heart of gold His heart is cold
Golden words he will pour in your ear But his lies can't disguise what you fear For a golden girl knows when he's kissed her It's the kiss of death from
Mister Littlefingeeer Pretty girl, beware of this heart of gold His heart is cold
Komentáře
Inak si dám semináre z infošky :/ Počkať, také niešo je k dispozícií aj pre niekoho histórie neznalého ako som ja? :D Kde? Kde? Kde? Juvééé Ja som to prekladal a nenašlo v žiadnom jazyku :( :D
BTW to posledné je asi najlepšie.... Mohu dostat recept? :D :D Ako z filmu - najväčšie slovo má aj tak upratovačka :D
Nu, to musela byť sranda :)
Doufám, že se nikdy nestanu obětí trestného činu. Už se vidím, jak sestavuji identikit :-(
(Hm zase několikaminutový výpadek netu - zasraný telekom!)
http://www.dailymale.sk/know-how/Zadrbavame-sa-v-robote-3-tim-uork
whats you name jew? Brian sir. Buaien ? No, no Brian :D
What?
Thwow him to the fwoow again, siw?
Oh, yes, thwow him to the fwoow, please.
"No, no. Spiwit, siw. Um, bwavado. A touch of dewwing-do."
"Oh. Ahh, about eleven, sir." :D :D :D
- představte si že se tam zpívá Littlefingeeer.
Littlefingeeer
He's the man, the man with the Midas touch
A spider's touch
Such a cold finger
Beckons you to enter his web of sin
But don't go in
Golden words he will pour in your ear
But his lies can't disguise what you fear
For a golden girl knows when he's kissed her
Cos it's the kiss of death from
Mister Littlefinger
Pretty girl, beware of this heart of gold