Kdoví co je pod tim, já pořád tý asijský mechanický práci moc nevěřim co do kvality strojírenství a použitýho materiálu. Což je BTW jeden z důvodů, proč Číňani jsou sice schopný zkopírovat třeba u letadel vnější podobu čehokoli, ale motor stejně musej dovézt z Ruska...
Tak přátelé jsem se vám vrátila. Gratuluji výherci povídek (ještě nevím kdo to je, ale ticho :D)! Byla jsem tři týdny jako vedoucí na skautským táboře a jsem hrozně spokojená, hubenější a opálenější. A navíc jsme měly celotáborovku GOT, kterou jsem sama navrhla a vyhrála Sansina skupinka :D
Ještě ne, protože můj foťák se rozbil hned druhý den, ale časem možná od někoho vyškemrám. Mimochodem - pořadí skupinek: Sansa, Rickon, Robb, Bran, Jon, Arya
Ještě ne, protože můj foťák se rozbil hned druhý den, ale časem možná od někoho vyškemrám. Mimochodem - pořadí skupinek: Sansa, Rickon, Robb, Bran, Jon, Arya
My jsme si původně říkali, že by proti sobě hrály rody v Západozemí, ale to by bylo nad možnosti chápání našich světlušek a vlčat, tak proti sobě soupeřili sourozenci o Zimohrad.
Komentáře
To je přímo v základu prohlížeče nebo je to nějaký doplněk?
https://addons.mozilla.org/sk/firefox/addon/tilt/
Asi jo, protože nevidím skupinku Ros. :-)