Nevada: Ale no jo. Prostě jsem čekala něco lepšího než splašený hormony, když už se rozhodli věnovat Robbovi tolik času na úkor jiných postav. Napadlo mě, že tím chtěj divákům usnadnit Rudou svatbu (společně s tím, co udělala Catelyn).
Souhlasím s Blackfishem - celkem jsem přemýšlela, kde jste přišli na to, že je Ramsay škaredý. Já si ho představuji jako fyzicky "padoušsky" hezkého (až přitažlivého) s děsivým pohledem a prohnilým vnitřkem.
"...byl to ošklivý muž, s hrubými rysy a shrbenými rameny, a jeho mírná tělnatost nepochybně přejde v pozdějším věku v otylost. Kůži měl růžovou a skvrnitou, nos široký, ústa malá, vlasy dlouhé, tmavé a suché. Rty měl široké a masité..." Prostě hnusné prase.
Avšak navzdory vší nádheře svého odění to byl ošklivý muž, s hrubými rysy a shrbenými rameny, a jeho mírná tělnatost nepochybně přejde v pozdějším věku v otylost. Kůži měl růžovou a skvrnitou, nos široký, ústa malá, vlasy dlouhé, tmavé a suché. Rty měl široké a masité, ale první věcí, které si na něm lidé všímali, byly jeho oči. Měl oči svého lorda otce -malé, posazené blízko u sebe, neobyčejně bledé. Přízračná bledost, tak nazývali někteří lidé ten odstín, ale ve skutečnosti byly jeho oči bezbarvé, jako dva úlomky špinavého ledu.
OK, asi jsem to vymazala z hlavy :) Ale jako krasavce si ho taky nepředstavuji, slovo hezkého bylo asi trochu přestřelené, spíš pohledný....no prostě si ho nepředstavuji jako škaredýho padoucha, ale spíš jako někoho, na kom to padoušství není vidět na první pohled (až na ty oči). No já nevím, asi se nedokážu pořádně vymáčknout :)
Tak tohle si fakt nepamatuju, a to jsem to četla dost nedávno...ale já mám k Ramsayemu takový odpor, že se ani nedivím, že jsem to rychle mazala z hlavy :)
Komentáře
Ještě zjistit, že Robertovi je 30 a mé iluze jsou ty tam :D.
Prostě hnusné prase.
Avšak navzdory vší nádheře svého odění to byl ošklivý muž, s hrubými rysy a shrbenými rameny, a jeho mírná tělnatost nepochybně přejde v pozdějším věku v otylost. Kůži měl růžovou a skvrnitou, nos široký, ústa malá, vlasy dlouhé, tmavé a suché. Rty měl široké a masité, ale první věcí, které si na něm lidé všímali, byly jeho oči. Měl oči svého lorda otce -malé, posazené blízko u sebe, neobyčejně bledé. Přízračná bledost, tak nazývali někteří lidé ten odstín, ale ve skutečnosti byly jeho oči bezbarvé, jako dva úlomky špinavého ledu.