Hra o trůny - obsazení 3. řady

13468918

Komentáře

• Nevada: Ale no jo. Prostě jsem čekala něco lepšího než splašený hormony, když už se rozhodli věnovat Robbovi tolik času na úkor jiných postav. Napadlo mě, že tím chtěj divákům usnadnit Rudou svatbu (společně s tím, co udělala Catelyn).
  • Aleen: Nééé! :D
    Ještě zjistit, že Robertovi je 30 a mé iluze jsou ty tam :D.
  • Jestli myslíš Sheehana, tomu je 24, jiný Robert mě teď nenapadá... :)
  • Kolikokoli: Iwanovi je 27, zas takový mladík to není :)
  • Ono není nikdy psáno že (IMO) že je Ramsay ošklivý ošklivák. On je především mešuge, škaredej víc po psychické stránce než po fyzické.
  • Aleen: jo, jo, Sheehana. 24 je ještě dobrý. Vypadá tak na 22. A jako Nathan se chová tak na 15 :D.
  • Souhlasím s Blackfishem - celkem jsem přemýšlela, kde jste přišli na to, že je Ramsay škaredý. Já si ho představuji jako fyzicky "padoušsky" hezkého (až přitažlivého) s děsivým pohledem a prohnilým vnitřkem.
  • Ono to niekde bolo písané, že má také oduté pery, divný pohľad, proste keď sa naňho človek pozrie, nepáči sa mu.
  • "...byl to ošklivý muž, s hrubými rysy a shrbenými rameny, a jeho mírná tělnatost nepochybně přejde v pozdějším věku v otylost. Kůži měl růžovou a skvrnitou, nos široký, ústa malá, vlasy dlouhé, tmavé a suché. Rty měl široké a masité..."
    Prostě hnusné prase.
  • V Tanci ho Theon popisuje jako slušně řečeno nehezkého.
  • Kolikokoli: Na 15 možná, ale ta role mu sedí jak p**** na hrnec :)
  • edit: Woohoo! Už abych se k tomu zase dočetla. Evidentně si drahouška Ramsíčka nepamatuji v celé jeho "kráse"! :D
  • Krisa: Z Tance s draky.

Avšak navzdory vší nádheře svého odění to byl ošklivý muž, s hrubými rysy a shrbenými rameny, a jeho mírná tělnatost nepochybně přejde v pozdějším věku v otylost. Kůži měl růžovou a skvrnitou, nos široký, ústa malá, vlasy dlouhé, tmavé a suché. Rty měl široké a masité, ale první věcí, které si na něm lidé všímali, byly jeho oči. Měl oči svého lorda otce -malé, posazené blízko u sebe, neobyčejně bledé. Přízračná bledost, tak nazývali někteří lidé ten odstín, ale ve skutečnosti byly jeho oči bezbarvé, jako dva úlomky špinavého ledu.
  • OK, asi jsem to vymazala z hlavy :) Ale jako krasavce si ho taky nepředstavuji, slovo hezkého bylo asi trochu přestřelené, spíš pohledný....no prostě si ho nepředstavuji jako škaredýho padoucha, ale spíš jako někoho, na kom to padoušství není vidět na první pohled (až na ty oči). No já nevím, asi se nedokážu pořádně vymáčknout :)
  • Krisa napsal(a):

... asi se nedokážu pořádně vymáčknout :)

To chce položit na zem a pořádně přišlápnout... ;)
  • Tak tohle si fakt nepamatuju, a to jsem to četla dost nedávno...ale já mám k Ramsayemu takový odpor, že se ani nedivím, že jsem to rychle mazala z hlavy :)
  • Krisa: já ti rozumím. Taky jsem si ho představovala trošku "Lokiovsky" :D
  • Kolikokoli: Doufám, že tím nechceš naznačit, že Tom Hiddleston je ošklivý sympaťák... :P :D
  • Ne, je to docela pohledný (ale ne prvoplánově krásný) hajzlík :D. (Loki, ne Tom, tom je zlato)
  • Kolikokoli: OK, už jsem klidná. :-) Já mám Toma hrozně ráda. Jen kvůli němu jsem dokoukala Thora.
  • sveva: taky ho mám moc ráda :).
  • Kolikokoli napsal(a):

Krisa: já ti rozumím. Taky jsem si ho představovala trošku "Lokiovsky" :D

Jo, to je přesně ONO! Ty jsi vyslovila to, co si myslím daleko líp než já :D
  • Chudák Loki, být připodobňovaný k Ramsayovi :(
  • Hlavně jak vás napad zrovna Loki, kromě černých vlasů teda... :D
  • Nevada napsal(a):

Chudák Loki, být připodobňovaný k Ramsayovi :(

Pouze k mé vizuální představě... Nějak jsem vynechala odstavec o tom, že má být ošklivý :)
  • Ok už dlouho na my to vrtá hlavou,takže se prostě musim zeptat...Copak Jon nezabil Orella když spolu s Qorinem napadli stanoviště divokých???
  • fRagY: Zabil, ale v seriálu k ničemu takovému nedošlo. Takže si Orella mohou zabít až ve třetí řadě.
  • Včera jsem koukala na Doctora a vůbec by mi nevadilo, kdyby nějakou postavu (Mance, Černokotlého...?) hrál John Barrowman :D
  • Kolikokoli napsal(a):

Včera jsem koukala na Doctora a vůbec by mi nevadilo, kdyby nějakou postavu (Mance, Černokotlého...?) hrál John Barrowman :D

Jé, to je ten nesmrtelnej borec z Torchwoodu.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů NovinkyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi