Ahojte :D som tu nový a práave som dočítal Stret králou :) je ot genailne čítanie :) skvela kniha a na konci ked ked horel zimohrad :D mi niejedna slza vbehla do oka :Dtešim sa na dalšiu knihu do ktorej sa pustim asi za ehm prave teraz :D
Moorti: Hej, tady to není spoiler. A souhlas, vypálení Zimohradu a smrt Rodrika a Luwina mě dostala skoro stejně jako Nedova poprava... a jedna událost v Bouři mečů. Hezky jsem si zanadávala. Zimohrad byl takovej můj domov v Martinově světě ;)
Alek: No áno, ja už sa psychicky pripravujem na tú scénku z Búrky, ale aspoň to zmiernia dve iné :) Búrka je dosť dorbé čítanie s prekvapivými závermi...
jj záver stretu králov kde sa poslední dvaja Starkovia ktorí sa ešte dovtedy držali spolu museli rozdeliť, zatial čo za nimi horel Zimohrad je najsmutnejšou časťou celej ságy...zmieňovaná udalosť z búrky nie je ani tak na slzy ako skorej na hnev
...zmieňovaná udalosť z búrky nie je ani tak na slzy ako skorej na hnev
A už jsi tu kapitolu čet? Řekla bych, že je hlavně na kafe a cigaretu na uklidnění. Když si představím, že by to popisovalo nějakou historickou událost, tak bych tu noc dost špatně usínala.
A už jsi tu kapitolu čet? Řekla bych, že je hlavně na kafe a cigaretu na uklidnění. Když si představím, že by to popisovalo nějakou historickou událost, tak bych tu noc dost špatně usínala.
Podobne... Ja som bol strašne nešťastný, aj keď pripravený.. Ale ak zabije Aryu, ako podľa Jaya z textu dosť nebezpečne vyplýva, tak bude revať ako decko :(
jj záver stretu králov kde sa poslední dvaja Starkovia ktorí sa ešte dovtedy držali spolu museli rozdeliť, zatial čo za nimi horel Zimohrad je najsmutnejšou časťou celej ságy...zmieňovaná udalosť z búrky nie je ani tak na slzy ako skorej na hnev
Toto by sa mohlo považovať za SPOILER, mal som totiž za to, že sem chodia tí, čo majú Stret v progrese čítania a toto je udalosť z konca :) Teda ak sa mýlim, mea culpa.
Branislav 'Gepeto': V topicu Střetu králů jsou spoilery ze střetu králů bez začernění - pro ty, co ho ještě nepřečetli je to na vlastní nebezpečí. (stejně jako topic Tance pro ty, co ještě nedočetli Tanec)
Branislav 'Gepeto': V topicu Střetu králů jsou spoilery ze střetu králů bez začernění - pro ty, co ho ještě nepřečetli je to na vlastní nebezpečí. (stejně jako topic Tance pro ty, co ještě nedočetli Tanec)
Podobne... Ja som bol strašne nešťastný, aj keď pripravený.. Ale ak zabije Aryu, ako podľa Jaya z textu dosť nebezpečne vyplýva, tak bude revať ako decko :(
Komentáře