Kalendář 2012

13»

Komentáře

• Ne aby tě napadlo někde nahodit skeny. :-))
  • Alek napsal(a):

Tak co, už máte někdo na 2013? http://www.amazon.com/Song-Ice-Fire-2013-Calendar/dp/034553154X/ref=sr_1_2?s=books&ie=UTF8&qid=1342614810&sr=1-2&keywords=marc+simonetti

Asi budu objednávat, tak kdyby někdo z pražských chtěl, může se přifařit, předal bych pak na nějakém tom hraní.

Přidala bych se, ale musela bych nejdřív zjistit, jestli by mi to byl někdo z pražských kamarádů ochotných vyzvednout.
  • Taky se přidám a kdyby někdo nemohl, tak vyzvednu, jenom prosím prosím, platby až po desátým, tedy po výplatě. :-D
  • heavy_head napsal(a):

Ne aby tě napadlo někde nahodit skeny. :-))

???
  • Jen takový nápad vtip :-)
  • sveva napsal(a):

Alek napsal(a):

Ted mi došlo, že lonskej kalendář prodával Talpress, na čase se optat, zda budou mít i nový :-)

Loňský stál přes 400, to se skoro vyplatí koupit na Amazonu. :-)
    No já nevim, stálo to tam 399. Ten letošní maj v bookdepository za 19 dolarů, což mi při současnym kurzu vychází dost podobně. Ten kurz holt hodně vylez :-( Ano v Amazonu je to levnější, ale azse tam máte klidně 25 dolarů za poštovný, takže to by se vyplatilo při nákupu hodně kusů. Poslal jsem dotaz na Talpress.
  • No toto? Ten Eastwatch_by_the_Sea vidím poprvé :-O Ten byl v kalendáři jako nějaký bonus?
  • Alek napsal(a):

sveva napsal(a):

Alek napsal(a):

Ted mi došlo, že lonskej kalendář prodával Talpress, na čase se optat, zda budou mít i nový :-)

Loňský stál přes 400, to se skoro vyplatí koupit na Amazonu. :-)
    No já nevim, stálo to tam 399. Ten letošní maj v bookdepository za 19 dolarů, což mi při současnym kurzu vychází dost podobně. Ten kurz holt hodně vylez :-( Ano v Amazonu je to levnější, ale azse tam máte klidně 25 dolarů za poštovný, takže to by se vyplatilo při nákupu hodně kusů. Poslal jsem dotaz na Talpress.
    25 dolarů za poštovný? Ajaj... já myslela, že je to 4 dolary za položku a pak 4 dolary celkem za poštovný. Tak uvidíme, co odpoví Talpress. Kdyby se to u nich dalo někde v Praze vyzvednout, tak by to docela šlo.
  • Zrovna včera jsem dohledával poštovný za Kindle a bylo tam 25, ale nevim podle čeho to určujou - třeba podle váhy, tak by to pak bylo jiný.
  • Eastwatch v kalendáři není, stejně tak Twins.

To poštovný asi bude v případě kalendářů nižší, sorvnávat to s kindlem je blbost, jak jsem byl dnes upozorněn. Ale stejně hádám, že přes bookdepository to vyjde nejlíp.

Jinak info z Talpressu, příští týden by měli mít pár kusů skladem, ale cena prý bude 485.
  • Aleku a tohle teda vyjde i tak méně?
  • Pokud bude mít Talpress skladem jen pár kusů, snad ho nadměrně nepoškodím konkrétní informací o své nákupní zkušenosti :).
    • kalendář jsem si objednal na Amazonu 10. 7. (jeden kalendář, nic jiného)
    • odeslali ho 11. 7.
    • dorazil mi 24. 7.
    Zaplatil jsem $11.56 za kalendář + $7.98 za dopravu (Standard International, nejlevnější a nejpomalejší) = $19.54 celkem, banka mi strhla 412.88 Kč.

Pokud bych si objednal dva kalendáře, stálo by to $23.12 + $11.97 = $35.09, tj. zhruba 370 Kč / kus.

Pokud bych si objednal 3+ kalendářů, nevešel bych se do limitu 22 EUR a cena by byla o 20% DPH z částky včetně dopravy vyšší (nevím jestli to pošta poslední dobou vybírá vždycky nebo jenom když má člověk smůlu, já mám poslední dobou vždycky smůlu :).
  • Díky Angrandirovi za objasnění situace.

Na to DPH jsem úplně zapomněla, že se teď platí už od 22 EUR. :/ Takže by asi bylo nejvýhodnější objednávat po dvou z Amazonu, nebo udělat (hromadnou) objednávku na bookdepository - tam teď kalendář stojí 15 EUR (pokud jsem se dívala dobře, je to britská stránka, a odpadlo by placení DPH).
  • Talpress nabízí kalendář na rok 2013, a to za těch 485 Kč...
  • A je to opravdu hraotrůňácký? Některý obrázky jsem fakt neidentifikovala...
  • Lady Sansa napsal(a):

A je to opravdu hraotrůňácký? Některý obrázky jsem fakt neidentifikovala...

Řekni který? My ti rádi napovíme :-)
  • Třeba to modrý jak tam ta ženská stojí a něco drží nad hlavou, to jsem fakt nepochopila :D
  • Lady Sansa: Není to Aša?:-)
  • Aša při svém předvolebním proslovu? ;-)
  • Aha, je to možný. Mě napadla maximálně Dany jak hovoří ke svým imaginárním západozemským občanům a v zádech má dračí kosti. :D
  • Hra o parlamentné kreslá, diel štvrtý - Hostina pre voličov - Kapitola z pohľadu premiéra Arona na Voľbách :P
  • No měly by to být dračí kosti na ostrově :-)
  • Tak to jo, ale stejně se mi to moc nelíbí. Přijde mi to moc umělecký - třeba jak leží šíleně kýčovitá Daenerys na drakovi a lezou po ní jacísi šedí skřeti, to se mi fakt nelíbí. Pochopila jsem co to má symbolizovat, ale prostě se mi to nelíbí.
  • Tak to jo, ale stejně se mi to moc nelíbí. Přijde mi to moc umělecký - třeba jak leží šíleně kýčovitá Daenerys na drakovi a lezou po ní jacísi šedí skřeti, to se mi fakt nelíbí. Pochopila jsem co to má symbolizovat, ale prostě se mi to nelíbí.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SágaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi