Když více je méně

1192022242541

Komentáře

• Jarla: Kde bereš tak rychle ty správný fotky???
  • Beltris Mlha napsal(a):

Jarla napsal(a):

Beltris Mlha napsal(a):

Tyna: pokud ti všechny v GoT souložící ženy přijdou krásné, pak by mě zajímalo, s čím je srovnáváš :D

Postav se před obchoďák a napočítej si sto žen, které vejdou a budeš mít průměr.
    Tak to mám asi velké štěstí na obchoďáky ve svém okolí, protože mi polovina ženských v GoT přijde podprůměrných. Rozlišuju totiž umělou krásu, kterou vnucuje Hollywood, a svoje vlastní měřítko. Když přistupujete na pojetí krásy po hollywoodsku, nedivím se, že brbláte.
    Víš co, tak se před ten obchoďák opravdu postav a počítej všechny ženy mezi 15-50 :-)
  • Chmur napsal(a):

Jarla: Kde bereš tak rychle ty správný fotky???

Chmure, žádná má zásluha - gůgl + sarcasm sign + předpoklad, že to někdo považoval za zajímavé a hodil to na net.

Spíš se chci pochlubit, že jsme překabátila tu trapnout tabulku, hodila full html a opět mám možnost vkládat obrázky :-p
  • BM: Jarla to podľa mňa myslela sarkasticky :)

Ano, je to z toho "nepatrně" cítit. Ale mám dojem, že je to sarkastické prohlášení přece jen namířeno proti seriálu, proto jsem napsala ten koment.
    Sarkasmus je fajn, ale taky je fakt, že na rozdíl od ironie debatu nerozvíjí, ale zasekává.
  • Jarla napsal(a):

Gepeto :-D
    image

:D

,,A k akému lekárovi budeš musieť ísť, keď ti strčím nohu do zadku?"
    ,,Podľa hĺbky."
    ,,Sarcasm!"

:D
  • Zvláštní, že tu ještě nikdo nezmínil, že u Martina je většina ženských postav krásných a sexy nebo neuvěřitelně ošklivých, což by na obrazovce působilo dost bizardně ;) Většina ženských v seriálu je IMHO hezkých, ale nic, co by chlapy dostávalo do kolem.
  • Většina ženských v seriálu je IMHO hezkých, ale nic, co by chlapy dostávalo do kolem.
    To je slovo chlapa:-)))
  • Chmur napsal(a):

Většina ženských v seriálu je IMHO hezkých, ale nic, co by chlapy dostávalo do kolem.
    To je slovo chlapa:-)))
    No tak se vyjádří ;) Ale tobě se určitě nejvíc líbí Dany.
  • Vlastně mě už několikrát napadlo, jestli ženy, které nejsou zrovna hollywoodské krásky, vůbec chodí na castingy. Co když jsou tvůrci seriálu vlastně chudáci, kterým se nedostává nehezkého materiálu! :-DDDD
  • Většina ženských v seriálu je IMHO hezkých, ale nic, co by chlapy dostávalo do kolem.
    Když to tak mám vzít, tak se mi překvapivě nejvíc líbí ona Oona :)
  • Tak já obecně z žen nepadám do kolen. Nejsem gay, jen jsem už na to asi moc starej:-)
    Ale tobě se určitě nejvíc líbí Dany.
    No v knize a mých představách určitě:-) a v seriálu asi taky, i když v civilu to Emilce sluší mnohem víc . Jinak tam snad žádný nějaký krásky nejsou. Příjdou mi tak obyčejně pěkné či ošklivé.
    Docela sympatická je představitelka Ygritte.

Flanker: To je ale opravdu překvapivé...to není sarkazmus...Ještě někomu se líbí?:-)
  • No představitelky Ygritte a Talisy jsou mi obě docela sympatický a klidně bych si s nima sedla na dámskej pokec :)

Jinak co říct k vizáži seriálový Ygritte...
    http://imgur.com/gallery/Fyt93
  • Chmur napsal(a):

No v knize a mých představách určitě:-) a v seriálu asi taky, i když v civilu to Emilce sluší mnohem víc . Jinak tam snad žádný nějaký krásky nejsou.

Překvapilo mne, že jsou Lena i Emilia tmavovlásky. A než si někdo odfrkne že to se ví už dávno, tak já prostě předtím tyto herečky tak nestudovala. A Harry Lloyd je taky hezčí natmavo.
  • Beltris Mlha: já neříkala, že v seriálech mají hrát ošklivky. Jenom jsem podotkla, že pokud souloží jen hezké mladé ženy, nejde o žádný realistický pohled na nezidealizovaný sex.
  • To ovšem nic nemění na nezvratném faktu, že autor tohoto pochybného, nactiutrhačného a zpátečnického blábolu, který se vydává za článek, sex nenávidí ve všech jeho (mediálních i kámasútrických) podobách i polohách a nejspíš určitě jej nikdy aktivně neprovozoval!!
    Měla jsi někdy jiný sex než s bratrem nebo trpaslíkem?!

Jsem rád, že se do diskuze zapojují nové tváře. :-)
  • Čekala jsem až se objevíš, heavy, se svým úsměvem :-)
  • Chmur: Pokud si zrovna nenosí práci domů, nejvíc odpovídá ženě jíž je možno nabídnout ochranné rámě :)
  • Tyna napsal(a):

Beltris Mlha: já neříkala, že v seriálech mají hrát ošklivky. Jenom jsem podotkla, že pokud souloží jen hezké mladé ženy, nejde o žádný realistický pohled na nezidealizovaný sex.

Na to bacha, slovo "realistický" bych do toho vůbec netahala, protože realismus je daleko od téhle debaty :).
    V mých očích je v GoT méně zidealizované pojetí sexu než jinde, a proto to podle mě odpovídá předloze a (teď přijde poslední "proto") proto jsem v téhle otázce oponovala původnímu článku.
  • Až na to, že poměr sexu a zápletky a jiného děje v knize a v seriálu je na dočista jiných procentech, že :-)
  • flanker.27 napsal(a):

Chmur: Pokud si zrovna nenosí práci domů, nejvíc odpovídá ženě jíž je možno nabídnout ochranné rámě :)

Nejspíš už ve dvanácti odešla od rodiny. To není zrovna holka, co potřebuje ochranné rámě. Ale kéž bys měl pravdu, silných ženských už je v seriálu přehršel :/
  • Jarla napsal(a):

Až na to, že poměr sexu a zápletky a jiného děje v knize a v seriálu je na dočista jiných procentech, že :-)

Ha! Takže se přece jenom díváš :P (Sarkasmus)
  • Taky si myslím. Nedělá jí problém někomu uříznout nohu.Ta potřebuje někoho, kdo bude držet rukojeť z druhé strany, ne rámě:-))
  • Podle toho jak se chová, tak vystupuje docela jemně a mile (vznešeně, ale bez nafoukanosti) :)

To samozřejmě nic nemění na tom, že mě štve ta změna proti knížce.

Chmur: Myslíš, že doktorka neocení, když jí někdo podrží dveře? :)
  • svoa00 napsal(a):

Jarla napsal(a):

Až na to, že poměr sexu a zápletky a jiného děje v knize a v seriálu je na dočista jiných procentech, že :-)

Ha! Takže se přece jenom díváš :P (Sarkasmus)
    :-))) no jejej :-) a nebo sleduji místní diskuse, protože mne zajímají názory ostatních a v nich jsou tu někde dokonce ty scény vyjmenovaný :-) (;-) )
  • Jarla napsal(a):

To je, ale kupodivu mi sex přišel samoúčelný až na začátku druhé série...
  • flanker: Asi jak která. Ale souhlasím s tebou, že skoro všechny ženy jsou v jádru citlivé a touží po tom rámě (hergot...dá se to slovo nějak skloňovat?:-)).Tak proč ne Talisa? Ta vyžaduje citlivost přímo královskou:-)
  • Beltris Mlha napsal(a):

Jarla napsal(a):

To je, ale kupodivu mi sex přišel samoúčelný až na začátku druhé série...
    Ale tak od pátého, šestého dílu druhé série to začalo dost rapidně klesat.
  • Vlcacka: začalo to klesat a hlavně díky tomu jsem se druhou sérií prokousala.
  • Chmur: Houby citlivá duše, spíš se jí líbí chlap a nedomýšlí následky zrovna tak jak on :) Vzhledem k počtu psychopatů a násilníků jí to volbu těžko můžu vyčítat :D

Samoúčelný sex... Podívejte se na True Blood a hned se v tomhle směru budete na GoT dívat smířlivěc.
  • Chmur napsal(a):

flanker: Asi jak která. Ale souhlasím s tebou, že skoro všechny ženy jsou v jádru citlivé a touží po tom rámě (hergot...dá se to slovo nějak skloňovat?:-)).Tak proč ne Talisa? Ta vyžaduje citlivost přímo královskou:-)

Nějaká žena že by to rozsekla? :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi