Když více je méně

1212224262741

Komentáře

• To je samozřejmě jen ad absurdum příklad, nemusí na mě mrkat před každejma dveřma. Jen si musim bejt jistej, jsem pro tu ženskou já chlap a ona pro mě ženská :)
  • flanker.27 napsal(a):

To je samozřejmě jen ad absurdum příklad, nemusí na mě mrkat před každejma dveřma. Jen si musim bejt jistej, jsem pro tu ženskou já chlap a ona pro mě ženská :)

A jak poznáš, že jsi pro ni chlap? Jen tak pro zajímavost:-)
  • Michelle: Už jsi slyšela, že nonverbální komunikace nese asi 90 % sdělení, zatímco řeč jenom 10? :)

Abych doplnil to předchozí, některý ženský může bejt žinantní si říct nebo projevit vděk za ty dveře (strach vypadnout z role nebo projevit slabost?), mě zas na druhou stranu vadí, že bych měl vyhovět přístupu seš chlap tak mi koukej votevřít ty zas... dveře ty od maminky rozmazlená sexistická svině :)
  • Michelle napsal(a):

flanker.27 napsal(a):

To je samozřejmě jen ad absurdum příklad, nemusí na mě mrkat před každejma dveřma. Jen si musim bejt jistej, jsem pro tu ženskou já chlap a ona pro mě ženská :)

Že na něj zamrká, to je snad jasné, ne? :-)
  • Dobré slovo i železná vrata otvírá a prostý úsměv zvládne ještě více :) Jarla ostatně povídala, jak chodí v pěkných šatech a v botách na podpatku :)
  • Ano flankere a proč taky ne - když to s chlapama nejde řešit bez těchto parádiček, tak proč jim nedopřát bolšoj ťijáter :-D Stačí, když po mně nebudou chtít ať si vážím jejich důvtipu :-p každý chytřejší to musí prokouknout, no ne ?
  • heavy_head napsal(a):

Michelle napsal(a):

flanker.27 napsal(a):

Že na něj zamrká, to je snad jasné, ne? :-)
    To bylo výše vyvráceno:-)
  • Já vám nevím, jestli ta galantnost není jen namlouvací taneček. Ochota mužů otevírat mi dveře výrazně klesala s tím, jak jsem tloustla a otékala. Což bylo dost nepraktické, protože coby štíhlé děvče jsem si je mohla otevřít sama,zatímco s několikalitrovým akvárkem v břiše a desítky litrů zadržované vody v tkáních to moc nešlo.
  • flanker.27 napsal(a):

Dobré slovo i železná vrata otvírá a prostý úsměv zvládne ještě více :) Jarla ostatně povídala, jak chodí v pěkných šatech a v botách na podpatku :)

A jsme zase zpátky u toho, že by se ženy měly chovat jako ženy a chlapi jako chlapi:-) Tím předchozím jsem současné chlapi nechtěla nijak hanit (stále existujou tací, kteří se chovají slušně), i u vlastního pohlaví vidím značné nedostatky.
  • Samozřejmě že je....každé potencionální samičce je třeba nadbíhat a upozorňovat "jaký jsem to ale pašák - za pluhem zdatný jsem a v boji obstojím" :-)) Povšimněte si třeba jen toho, jak spolu na fóru lidi komunikují. Opačná pohlaví jsou k sobě mnohem tolerantnější a přívětivější, zatímco mezi stejnými je cítit větší rivalita a žádné zbytečné orace, pokud nejde přímo o sympatie a přátelství....
  • Jarla napsal(a):

Povšimněte si třeba jen toho, jak spolu na fóru lidi komunikují. Opačná pohlaví jsou k sobě mnohem tolerantnější a přívětivější, zatímco mezi stejnými je cítit větší rivalita a žádné zbytečné orace, pokud nejde přímo o sympatie a přátelství....

Zas jeden prima mýtus. ;-)
  • heavy - máš dojem, že ne ? :-)
  • Jarla: To teda nějak nepozoruju, abych pravdu řekla.
  • Taky se na gravitaci většinou nesoustřeďuji :-)
  • drofftopic

Ušetrím vás od pýtania: áno, desne sa nudím...
  • Jarla: Jasně že to prokoukne, on neni blbej. Což neznamená, že nemůže ocenit kvalitní matroš :-D
    Rozhodně to udělá radost, jen si to vemte, koukat pořád na stejný zakyslý nerudný obličeje a do toho najednou slunce v podobě pěkně a vkusně oblečené ženy, co se nerozpakuje přijmout pozornost, usmát se a ukázat, že jí na mužském oku (a úsudku) záleží :)
    A ano, já tak komunikuji a nevidím na tom nic překvapivého

Tyna: Nedávno (asi 14 dní) jsem jedné takové uvolnil místo v tramvaji :)
  • Ochota mužů otevírat mi dveře výrazně klesala s tím, jak jsem tloustla a otékala.
    Já naopak takto oteklým ženám otevřu rád neb si vážím toho, že v rámci reprodukce musí snášet takové fyzické obtíže. Těhotné ženy jsou fajn. Zachraňuji naše bílé geny (není myšleno rasisticky).
  • @Gepeto: Hello, Dr. Offtopic, welcome on the ignore list :-) Kdepak, jak se rozjede flanker s Jarlou a aspoň dvěma dalšími, tak s tím nesvede nic ani Nevada..

Tenhle topic mám moc rád. To, jak se čas od času někdo zastaví a napře své intelektuální síly, aby setřel "zamindrákovaného puritána" heada, je příliš dobré, než aby si to člověk nechal ujít.
  • Uglo, že tě ústa nebolí! Flankere - zbij ho, ať ho bolí :-p
    Náhodou, když jsem si tuto úvahu prvně přečetla já, tak jsem se s headovým názorem z větší části ztotožnila (respektive poměrně dobře vystihoval můj vlastní názor), a proto jsem ho taky podpořila :-p A na tom chci žít a zemřít!
  • Jarla napsal(a):

Uglo, že tě ústa nebolí! Flankere - zbij ho, ať ho bolí :-p
    Náhodou, když jsem si tuto úvahu prvně přečetla já, tak jsem se s headovým názorem z větší části ztotožnila (respektive poměrně dobře vystihoval můj vlastní názor), a proto jsem ho taky podpořila :-p A na tom chci žít a zemřít!

A keď tvoríme OffTopic, udržujeme túto tému na prvej strane tém a tým podporujeme túto myšlienku :D
  • Tys někde ztratila tu ceduli, viď? :-)

EDIT: Abych předešel zmatkům, je to velmi trefně napsané. Mě na tom navíc baví fakt, jak si lidi na základě článku vytvoří svoji představu o osobnosti autora a cítí potřebu mu to natřít. Takové to hodnocení ve dveřích ordinace, jak o tom tuhle psala Krisa..
  • Uglo, já tu ceduli právě držím :-D

edit - Uglo, já s tebou právě souhlasím:-) A taky tě nepodezírám, že bys heada považoval za zamindrákovaného. Moje reakce se vztahovala spíše k první části tvého příspěvku - abych ukázala, že jsem in-topic :-p
  • Flankere - zbij ho, ať ho bolí :-p
    Nezbiju, je silnější. Pravda, poslední dobou je nějak špatný na záda :)
  • Takže tento topic je v podstatě past s headem jako návnadou. A když sedne nadšený příchozí na lep (já už souložil, heč), tak se mu tu všichni potutelně smějeme? :-)
  • Týno - ty ne ? :-))
  • :DDD Jen se smějte, je to zdravé. Já si zamasturbuju u seriálového odpadu Game of thrones a bude zas dobře ;))
  • Mě hlavně baví, že nikdo neargumentuje tím, že heavy zrovna viděl epizody, kde je sexu opravdu hodně (zvlášť ve druhé sérii) :) Vždycky je to jenom obhajování faktu, že sex do seriálu patří. Na druhou stranu - heavy to opravdu mohl napsat tak, že si je vědom toho, že sám Martin je ohledně sexu explicitní a vulgární (a nikdo kromě mě se s ním kdysi nehádal, že to samé působí jinak na obrazovce a na papíře).
  • Headův text má mnohem širší záběr než jen nadbytek postelových scén, k čemuž se zde stáčí většina kritiky. Hlavně to mnozí považují za v afektu psaný rant a nedokážou přijmout (resp. je to ani nenapadne), že se někomu něco nelíbí, aniž by ho to pronásledovalo ve snech. Část z nich prostě musí headovi vysvětlit jaký vlastně je (kdyby to náhodou nevěděl)..

@Beltris: ty jsi ještě příliš nad věcí, na nějaký opravdu "kvalitní" příspěvek si musíme zas chvilku počkat -:)
  • Další vtipná věc - jak tu někteří mají sklony chudáka heavyho před kritikou jeho názoru bránit :D
  • Ať už s heavyho názorem souhlasíme nebo ne, napsal to hezky. :-)

Na papíře se dá ledacos nehezkého přeskočit.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi