Jojo hošové - přeju vám místo hodné, čestné, laskavé a obětavé Brienne krásnou a neméně bestiální Cersei! :-D Nebo pošahanou puberťačku největší borku ze všech :-p Vyloženě sladký rodinný život :-D
To bylo vyloženě unfair :)
Protože krásných, čestných, laskavých a obětovaných ženských je asi tolik jako pohledných, spolehlivých monogamních mužů :D
Právě :-) Jen jsem chtěla podotknout, že odsuzovat někoho "za ksicht" je nejen hloupé, ale taky nedomyšlené. Krása je hezká věc, ale pro šťastný vztah celkem k nepotřebě. Když s někým chcete strávit krásný život, tak berte v úvahu raději jiné vlastnosti. Když k tomu na bonus dostanete i tu pohlednou tvář je to fajn, ale nikolivěk samozřejmost. S Cersei nebo Daenerys byste, hošové, štěstí neudělali :(
S Daenerys šťastný :-D Ona je prostě takový rodinný typ - ženuška, co když vezme domácnost do svých rukou, tak mužíčka čekají zlaté časy ve formě chutné krmě, empatického rozhovoru, pochopení pro jeho slabůstky a zájmy, vyžehlené košile a natřepaný polštář :-D
Já ji budu věrný i když bude bez draků a chudá pro její fyzické a duševní vlastnosti a pro utrpení, který si musela v životě vystát. Navíc je to jediná právoplatná dědička trůnu. :-)
Tyna: máš pravdu.. proč extrémně chytrý, nesmírně ambiciozní Tyrion neskončil v náruči nehezké, nechytré a neambiciozní Grešle? To je mi fakt záhadou :-)
Začínám si myslet, že mluvím tatarsky (to říkávala moje babička, ve skutečnosti nevím, jak Tataři mluví :-) já přeci vůbec nemluvím o tom, proč ji Tyrion nechce. To je jasné! mluvila jsem jen o tom, že je poněkud pokrytec. Celou ságu vyčítá babám, že mu nepadají k nohám jen tak a musí zachřestit penězma. Ale evidentně závada není na přijímači, ale na vysílači.
Tyna: Nemluvíš, já plně souhlasím se vším, co jsi na toto téma řekla/napsala.
Chmur: Fyzické možná, ty duševní jsou už podle vkusu (ne) každého soudruha. A pro utrpení se lidstvo nebere, nota bene to bys mohl rovnou sbalit první žebračku v Bleším zadku.
S Daenerys šťastný :-D Ona je prostě takový rodinný typ - ženuška, co když vezme domácnost do svých rukou, tak mužíčka čekají zlaté časy ve formě chutné krmě, empatického rozhovoru, pochopení pro jeho slabůstky a zájmy, vyžehlené košile a natřepaný polštář :-D
No fuj, to zní jako nuda... - zatím preferuju cestování(splňovala by), dobrodružství(ok), sport(řekl bych, že snad taky ok), k tomu má bonus krásy a peněz, co víc si přát.. A kdybych, čistě hypoteticky, byl s Danny, tak bysme ještě 10-15 let řádili a pak se usadili v přestavěnym Letohradu, zplodili děti, jako pobočník by byl někdo schopnej v klidu vést řísi (ahoj Davosi, Manderly nebo Tyrione) a řádilo by se vesele dál... ;)
Stark: To si jako myslíš, že by se Daenerys místo "já jsem královna, já budu vládnout ať to stojí, co to stojí" vesele vrhla na turistiku a sport s trochou adrenalinu a říši nechala v rukou posluhovačů uchvatitelových psů? :)
To si jako myslíš, že by se Daenerys místo "já jsem královna, já budu vládnout ať to stojí, co to stojí" vesele vrhla na turistiku a sport s trochou adrenalinu a říši nechala v rukou posluhovačů uchvatitelových psů? :)
Já myslím, že kdyby měla schopného pobočníka, který by vládl spravedlivě, tak by klidně po říši cestovala :-) (pích do vosího hnízda :-))
No jasně, že by cestovala... - občas bysme zabavili majetek, případně popravili nějakýho neposlušnýho lorda, aby si ženuška připomněla chuť moci(a tedy byla spokojená) a cestovali vesele dál, prostě pohoda... :-) Tyna: stále lépe a ještě lépe, Tvoje názory jsou názory velice rozumné slečny ;-)
Mne pobavil výrok, že Penny je hloupá...kdyby Tyrionovi vadilo zrovna tohle, tak jak přišel k domkařovic dcerce Tyše a co teprve děvka s doktorátem Šae ? :-)) Obávám se, že v tom to nebude :-D
Hošové, Daenerys s vámi nebude pěstovat turistiku, jak říká nevada - ona má jiné zájmy....opakuji - s ní byste život nevytrhli...a až vás turistika a dobrodružství omrzí, tak člověk zatouží po klidu a pokoji - bydlet v pohodlném a čistém, dobře spát a dobře jíst a hlavně mít si s kým popovídat, komu postřežovat, s kým řešit své problémy a sdílet radost....a nejpozději v tomto bodě byste přišli na to, že targaryenka není manželský materiál s recepturou pro šťastnou rodinku.... takže uvažujte o tom, že si neberete její tituly a pomyslné nároky, ani její služky a draky....berete si ji a budete s ní žít normální život dejme tomu v této republice....a teď pohlédněte pravdě do očí - jak by se vám žilo ? Její vzdělání a uplatnění na trhu práce - 0,0 nic. "já jsem borka, já mám draky" se dost dobře neplatí...takže může doplňovat zboží v obchoďáku nebo když bude dostatečně servilní, tak se upíchne v mekáči....hmmm to s její povahou bude jistě velmi kompatibilní....a co zbyde tedy vám ? Asi začít prodávat sousedy do otroctví, abyste jí obstarali to, co zrovna bude chtít :-D
Ovšem Chmur si zjevně bere ženu pro peníze, tituly a draky nikoliv proto, že by s ní měl mít příjemný a hezký život :-p
Komentáře
Jen jsem chtěla podotknout, že odsuzovat někoho "za ksicht" je nejen hloupé, ale taky nedomyšlené. Krása je hezká věc, ale pro šťastný vztah celkem k nepotřebě. Když s někým chcete strávit krásný život, tak berte v úvahu raději jiné vlastnosti. Když k tomu na bonus dostanete i tu pohlednou tvář je to fajn, ale nikolivěk samozřejmost. S Cersei nebo Daenerys byste, hošové, štěstí neudělali :(
:-)
Chmur: Fyzické možná, ty duševní jsou už podle vkusu (ne) každého soudruha. A pro utrpení se lidstvo nebere, nota bene to bys mohl rovnou sbalit první žebračku v Bleším zadku.
A kdybych, čistě hypoteticky, byl s Danny, tak bysme ještě 10-15 let řádili a pak se usadili v přestavěnym Letohradu, zplodili děti, jako pobočník by byl někdo schopnej v klidu vést řísi (ahoj Davosi, Manderly nebo Tyrione) a řádilo by se vesele dál...
;)
:-)
Tyna: stále lépe a ještě lépe, Tvoje názory jsou názory velice rozumné slečny
;-)
Hošové, Daenerys s vámi nebude pěstovat turistiku, jak říká nevada - ona má jiné zájmy....opakuji - s ní byste život nevytrhli...a až vás turistika a dobrodružství omrzí, tak člověk zatouží po klidu a pokoji - bydlet v pohodlném a čistém, dobře spát a dobře jíst a hlavně mít si s kým popovídat, komu postřežovat, s kým řešit své problémy a sdílet radost....a nejpozději v tomto bodě byste přišli na to, že targaryenka není manželský materiál s recepturou pro šťastnou rodinku....
takže uvažujte o tom, že si neberete její tituly a pomyslné nároky, ani její služky a draky....berete si ji a budete s ní žít normální život dejme tomu v této republice....a teď pohlédněte pravdě do očí - jak by se vám žilo ? Její vzdělání a uplatnění na trhu práce - 0,0 nic. "já jsem borka, já mám draky" se dost dobře neplatí...takže může doplňovat zboží v obchoďáku nebo když bude dostatečně servilní, tak se upíchne v mekáči....hmmm to s její povahou bude jistě velmi kompatibilní....a co zbyde tedy vám ? Asi začít prodávat sousedy do otroctví, abyste jí obstarali to, co zrovna bude chtít :-D
Ovšem Chmur si zjevně bere ženu pro peníze, tituly a draky nikoliv proto, že by s ní měl mít příjemný a hezký život :-p