Kdy to mistr přehnal

18911131416

Komentáře

• flanker.27 napsal(a):

Jarla napsal(a):

Jojo hošové - přeju vám místo hodné, čestné, laskavé a obětavé Brienne krásnou a neméně bestiální Cersei! :-D Nebo pošahanou puberťačku největší borku ze všech :-p Vyloženě sladký rodinný život :-D

To bylo vyloženě unfair :)
    Protože krásných, čestných, laskavých a obětovaných ženských je asi tolik jako pohledných, spolehlivých monogamních mužů :D
  • Jo, není nás takových mnoho...
  • Však taky většina lidí nemá zájem jít z extrému do extrému a volí něco víc ke středu zmíněných případů...
  • Právě :-)
    Jen jsem chtěla podotknout, že odsuzovat někoho "za ksicht" je nejen hloupé, ale taky nedomyšlené. Krása je hezká věc, ale pro šťastný vztah celkem k nepotřebě. Když s někým chcete strávit krásný život, tak berte v úvahu raději jiné vlastnosti. Když k tomu na bonus dostanete i tu pohlednou tvář je to fajn, ale nikolivěk samozřejmost. S Cersei nebo Daenerys byste, hošové, štěstí neudělali :(
  • Já bych byl s Danny šťastnej... - nic proti ní nemam, navíc je hezká(ten bonus navíc)
    :-)
  • S Cersei nebo Daenerys byste, hošové, štěstí neudělali :(
    To máš naprostou pravdu. To už radši ty škorpiony jak navrhoval Oberyn.
  • nie je nad to, keď ľúbite niekoho kto aj vás ľúbi.
  • Dobrá partnerka by myslím byla Margaery a případně Sansa, jestli trochu zmoudří, protože zatím by to byla spíš mrtvá váha na krku.
  • Svoa00: Ty jsi něco pila? Sansa? To je tak maximálně přítěž. I Aša Greyjoy by byla lepší než Sansa...
  • Myslím, že bys po svatbě zpíval jinak :)
  • Everett Young napsal(a):

Svoa00: Ty jsi něco pila? Sansa? To je tak maximálně přítěž. I Aša Greyjoy by byla lepší než Sansa...

Kdepak, uvažuju jako chlap. Většina nestojí o bojovný princezny jako Aša, Dacey nebo Arya.
  • Dacey nebo Arya.
    Tak zrovna tyhle dvě bych bral všema deseti.
  • S Daenerys šťastný :-D Ona je prostě takový rodinný typ - ženuška, co když vezme domácnost do svých rukou, tak mužíčka čekají zlaté časy ve formě chutné krmě, empatického rozhovoru, pochopení pro jeho slabůstky a zájmy, vyžehlené košile a natřepaný polštář :-D
  • To udělá služebnictvo. - košile a polštář. Jinak vše ostatní Dany může poskytnout + bonus: Místo svíček můžete použít draka:-)
  • Ohníčky v očích by stačily, nepotřebuju ohňostroj...
  • Jo ták - vy chcete její možný nebo skutečný majetek...ahá :-D A když bude bez vindry a žádné služebnictvo se nekoná ? :-D
  • Chmur napsal(a):

To udělá služebnictvo. - košile a polštář. Jinak vše ostatní Dany může poskytnout + bonus: Místo svíček můžete použít draka:-)

like
  • Já ji budu věrný i když bude bez draků a chudá pro její fyzické a duševní vlastnosti a pro utrpení, který si musela v životě vystát. Navíc je to jediná právoplatná dědička trůnu. :-)
  • Chmur napsal(a):

Navíc je to jediná právoplatná dědička trůnu. :-)

Stannis does not approve ;)
  • Tyna: máš pravdu.. proč extrémně chytrý, nesmírně ambiciozní Tyrion neskončil v náruči nehezké, nechytré a neambiciozní Grešle? To je mi fakt záhadou :-)
    Začínám si myslet, že mluvím tatarsky (to říkávala moje babička, ve skutečnosti nevím, jak Tataři mluví :-) já přeci vůbec nemluvím o tom, proč ji Tyrion nechce. To je jasné! mluvila jsem jen o tom, že je poněkud pokrytec. Celou ságu vyčítá babám, že mu nepadají k nohám jen tak a musí zachřestit penězma. Ale evidentně závada není na přijímači, ale na vysílači.
  • Dacey je mrtvá, ne?
  • Dobrá partnerka by myslím byla Margaery
    Jo, dokud by měl dobrou práci. Pak by ho otrávila a šla o dům dál. Ale zase by to byla dobrá motivace.
  • Tyna: Nemluvíš, já plně souhlasím se vším, co jsi na toto téma řekla/napsala.

Chmur: Fyzické možná, ty duševní jsou už podle vkusu (ne) každého soudruha. A pro utrpení se lidstvo nebere, nota bene to bys mohl rovnou sbalit první žebračku v Bleším zadku.
  • Jarla napsal(a):

S Daenerys šťastný :-D Ona je prostě takový rodinný typ - ženuška, co když vezme domácnost do svých rukou, tak mužíčka čekají zlaté časy ve formě chutné krmě, empatického rozhovoru, pochopení pro jeho slabůstky a zájmy, vyžehlené košile a natřepaný polštář :-D

No fuj, to zní jako nuda... - zatím preferuju cestování(splňovala by), dobrodružství(ok), sport(řekl bych, že snad taky ok), k tomu má bonus krásy a peněz, co víc si přát..
    A kdybych, čistě hypoteticky, byl s Danny, tak bysme ještě 10-15 let řádili a pak se usadili v přestavěnym Letohradu, zplodili děti, jako pobočník by byl někdo schopnej v klidu vést řísi (ahoj Davosi, Manderly nebo Tyrione) a řádilo by se vesele dál...
    ;)
  • Dacey je mrtvá, ne?
    Je to smutné, ale je to tak :(
  • Stark: To si jako myslíš, že by se Daenerys místo "já jsem královna, já budu vládnout ať to stojí, co to stojí" vesele vrhla na turistiku a sport s trochou adrenalinu a říši nechala v rukou posluhovačů uchvatitelových psů? :)
  • To si jako myslíš, že by se Daenerys místo "já jsem královna, já budu vládnout ať to stojí, co to stojí" vesele vrhla na turistiku a sport s trochou adrenalinu a říši nechala v rukou posluhovačů uchvatitelových psů? :)
    Já myslím, že kdyby měla schopného pobočníka, který by vládl spravedlivě, tak by klidně po říši cestovala :-) (pích do vosího hnízda :-))
  • No jasně, že by cestovala... - občas bysme zabavili majetek, případně popravili nějakýho neposlušnýho lorda, aby si ženuška připomněla chuť moci(a tedy byla spokojená) a cestovali vesele dál, prostě pohoda...
    :-)
    Tyna: stále lépe a ještě lépe, Tvoje názory jsou názory velice rozumné slečny
    ;-)
  • Mne pobavil výrok, že Penny je hloupá...kdyby Tyrionovi vadilo zrovna tohle, tak jak přišel k domkařovic dcerce Tyše a co teprve děvka s doktorátem Šae ? :-)) Obávám se, že v tom to nebude :-D

Hošové, Daenerys s vámi nebude pěstovat turistiku, jak říká nevada - ona má jiné zájmy....opakuji - s ní byste život nevytrhli...a až vás turistika a dobrodružství omrzí, tak člověk zatouží po klidu a pokoji - bydlet v pohodlném a čistém, dobře spát a dobře jíst a hlavně mít si s kým popovídat, komu postřežovat, s kým řešit své problémy a sdílet radost....a nejpozději v tomto bodě byste přišli na to, že targaryenka není manželský materiál s recepturou pro šťastnou rodinku....
    takže uvažujte o tom, že si neberete její tituly a pomyslné nároky, ani její služky a draky....berete si ji a budete s ní žít normální život dejme tomu v této republice....a teď pohlédněte pravdě do očí - jak by se vám žilo ? Její vzdělání a uplatnění na trhu práce - 0,0 nic. "já jsem borka, já mám draky" se dost dobře neplatí...takže může doplňovat zboží v obchoďáku nebo když bude dostatečně servilní, tak se upíchne v mekáči....hmmm to s její povahou bude jistě velmi kompatibilní....a co zbyde tedy vám ? Asi začít prodávat sousedy do otroctví, abyste jí obstarali to, co zrovna bude chtít :-D

Ovšem Chmur si zjevně bere ženu pro peníze, tituly a draky nikoliv proto, že by s ní měl mít příjemný a hezký život :-p
  • Jak jsem řekl - Arya nebo Dacey, popřípadě ještě Meera Reed. Ale jinak bych se ženským postavám se ságy vyhýbal obloukem.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi