Hlasování pro dámy

17891012

Komentáře

• Jenže bude stejně způlky po mamince.
  • Jenže bude stejně způlky po mamince.
    A safra... Ani ségra nebyla žádný lev ducha.
    Ale třeba si ho Bronn nechá, když už ho pojmenovat Tyrion.
  • Tyna napsal(a):

Jenže bude stejně způlky po mamince.
    A safra... Ani ségra nebyla žádný lev ducha.
    Ale třeba si ho Bronn nechá, když už ho pojmenovat Tyrion.
    Teda, mám taký pocit, že sa priezviskom nevolá Voda ako by sa mal bastard z Crownlands, ale Tanner podľa toho bochodu, či čo, takže to vyzerá na zaujímavý príbeh o vzniku nového rodu Tannerov (za tisícovku rokov si možno nikto nespomenie, že sú bastardieho pôvodu a môže to byť jeden z lenných rodov :D).. Ja dúfam, že si ho GRRM nechá :D
  • Gepeto: no to doufám. Už od první chvíle jsem si přála, aby to mimčo řádně využil a dal mu důležitější roli. A když se mi to splnilo s Jeyne Poole, tak proč ne s malým Tyrionem? :)
  • Kolikokoli napsal(a):

Gepeto: no to doufám. Už od první chvíle jsem si přála, aby to mimčo řádně využil a dal mu důležitější roli. A když se mi to splnilo s Jeyne Poole, tak proč ne s malým Tyrionem? :)

.D Aby to s tou dôležitosťou GRRM neprehnal a neurobil s Tyriona Tannera Azora Ahaia :D Vzbura mohla spôsobiť vypálenie obchodu, kde bola Lolys znásilnená - popol; mohlo to byť blízko prístavu - soľ. Krvavá hviezda môže byť znamenie sedemcípej hviezdy Navyššieho septona - krvavá = roztrhaný na cucky... :D Behá mi mráz po chrbte.... O_o
  • Já myslím, že si Bronn udělá vlastního Tyriona:-/ a tohle dítě se nedožije jara:-(
  • A nebude výhodnější (po případné smrti Lollys) si to dítě nechat? Jako dědice majetku té rodiny... Pak si ho Bronn vychová k obrazu svému.
  • Není výhodné mít jako dědice svou vlastní krev...pokračování rodu? Já bych to tak chtěl:-)
  • No, tak to určitě. Já to myslela tak, že kdyby zemřela Lollys dřív než by si s ní pořídil "náhradní" dítě, že by si malého Tyriona přece jen nechal:-)
  • Bronn ešte dokonca začne hrať Hru o tróny a stane sa kráľom :D
  • Bronna takové blbosti nezajímají:-)
  • Bronn je západozemský Chuck Norris. :)
  • sveva: Ale fuj! Chceš mi ho znechutit?:-)
  • Bronn je survivor.
    Proč jenom ten darebák musí být tak sympatický? :-)
  • Není výhodné mít jako dědice svou vlastní krev...pokračování rodu? Já bych to tak chtěl:-)
    To by jistě chtěl každý, ale ne každý by kvůli tomu dokázal zahlušit mimino. Bronn určitě ano, ale co ser Chmur?

Osobně nevidím žádný důvod, proč zabíjet Lollys. Je to šlechtična z významného rodu a jeho žena. Bez ní bude jen žoldák s pochybným titulem od rodu, který je v těžkém úpadku...
  • Inu pokud Bronn malého Tyriona ustanoví dědicem, tak je nesrovnatelně lepší charakter než Catelyn :-D
  • Jarla: Pokud bude mít Bronn s Lollys vlastní dítě a ustanoví Tyriona dědicem, je to nesrovnatelně lepší charakter než 90% lidí :-) Ale nemusí bastardíka hned zabíjet - viz Tarly style. Máme tu Noční hlídku, může být septonem, mistrem...
  • Udělá Lollys holku, kterou pojmenuje Cersei a až dospěje, tak ji za Tyriona juniora provdá. A bude to :D.
  • Výborný recept jak si zajistit dementní vnoučata, protože slaboduchost se nejen stane dominantní, ale ještě se umocní :-)
  • Bronnovi šlo vždycky hlavně o Bronna, až do nedávna nejspíš na potomstvo vůbec nemyslel. Ale když se najednou objeví, třeba se z něj stane ochranitelský otec, co my víme. :)
  • flanker: Už vidím, jak Tyrion přijde po letech navštívit starého přítele a uvidí ho s capartem na koleni, jak mu čte s brejličkami na nose pohádku O Červené karkulce a zlovlkovi :D.
  • O Melisandře a zlovlkovi.... a pak Mellisandra posadila zlovlka na lopatu a šoupla ho do pece :-p
  • Jarla napsal(a):

O Melisandře a zlovlkovi.... a pak Mellisandra posadila zlovlka na lopatu a šoupla ho do pece :-p

Chudák Duch... ;-O
  • Nene, ta by na něj porodila stín myslivce :)
  • Výborný recept jak si zajistit dementní vnoučata, protože slaboduchost se nejen stane dominantní, ale ještě se umocní :-)
    Tak nikde není řečeno, že jde o genetickou zátěž. Možná Lollys poškodili při těžkém porodu, možná prodělala v dětství horečnaté onemocnění, možná prodělala encefalitidu...
    Bronnovi šlo vždycky hlavně o Bronna, až do nedávna nejspíš na potomstvo vůbec nemyslel. Ale když se najednou objeví, třeba se z něj stane ochranitelský otec, co my víme. :)
    Rozhodně se před Tyrionem zmínil, že Lollys plánuje krátce po porodu oplodnit sám .-)))
  • Týno a ty jsi ochotna risknout, že tam není genetické zatížení, když zbytek rodiny vykazuje inteligenci průměrného spotřebitele "ulic v růžové zahradě" ?
  • Jarlo, kdybych uvažovala o tom, že si pořídím nevlastní sourozence, pojmenuju je Tyrion a Cersei a spářím je, nejsem si jistá, že bych byla kvalifikovaná posuzovat nějaká rizika čehokoliv :-)
  • Týno - z tohoto hlediska ovšem, ale to by nám došly témata k topikům natotata :-D
  • Tak nikde není řečeno, že jde o genetickou zátěž. Možná Lollys poškodili při těžkém porodu, možná prodělala v dětství horečnaté onemocnění, možná prodělala encefalitidu...
    Třeba není slaboduchá ale blbá :)
  • Mi přišla úplně normální, vzhledem k tomu, že ji znásilnila kopa nemytejch chlapů...

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi