A safra... Ani ségra nebyla žádný lev ducha. Ale třeba si ho Bronn nechá, když už ho pojmenovat Tyrion.
Teda, mám taký pocit, že sa priezviskom nevolá Voda ako by sa mal bastard z Crownlands, ale Tanner podľa toho bochodu, či čo, takže to vyzerá na zaujímavý príbeh o vzniku nového rodu Tannerov (za tisícovku rokov si možno nikto nespomenie, že sú bastardieho pôvodu a môže to byť jeden z lenných rodov :D).. Ja dúfam, že si ho GRRM nechá :D
Gepeto: no to doufám. Už od první chvíle jsem si přála, aby to mimčo řádně využil a dal mu důležitější roli. A když se mi to splnilo s Jeyne Poole, tak proč ne s malým Tyrionem? :)
Gepeto: no to doufám. Už od první chvíle jsem si přála, aby to mimčo řádně využil a dal mu důležitější roli. A když se mi to splnilo s Jeyne Poole, tak proč ne s malým Tyrionem? :)
.D Aby to s tou dôležitosťou GRRM neprehnal a neurobil s Tyriona Tannera Azora Ahaia :D Vzbura mohla spôsobiť vypálenie obchodu, kde bola Lolys znásilnená - popol; mohlo to byť blízko prístavu - soľ. Krvavá hviezda môže byť znamenie sedemcípej hviezdy Navyššieho septona - krvavá = roztrhaný na cucky... :D Behá mi mráz po chrbte.... O_o
Není výhodné mít jako dědice svou vlastní krev...pokračování rodu? Já bych to tak chtěl:-)
To by jistě chtěl každý, ale ne každý by kvůli tomu dokázal zahlušit mimino. Bronn určitě ano, ale co ser Chmur?
Osobně nevidím žádný důvod, proč zabíjet Lollys. Je to šlechtična z významného rodu a jeho žena. Bez ní bude jen žoldák s pochybným titulem od rodu, který je v těžkém úpadku...
Jarla: Pokud bude mít Bronn s Lollys vlastní dítě a ustanoví Tyriona dědicem, je to nesrovnatelně lepší charakter než 90% lidí :-) Ale nemusí bastardíka hned zabíjet - viz Tarly style. Máme tu Noční hlídku, může být septonem, mistrem...
Bronnovi šlo vždycky hlavně o Bronna, až do nedávna nejspíš na potomstvo vůbec nemyslel. Ale když se najednou objeví, třeba se z něj stane ochranitelský otec, co my víme. :)
flanker: Už vidím, jak Tyrion přijde po letech navštívit starého přítele a uvidí ho s capartem na koleni, jak mu čte s brejličkami na nose pohádku O Červené karkulce a zlovlkovi :D.
Výborný recept jak si zajistit dementní vnoučata, protože slaboduchost se nejen stane dominantní, ale ještě se umocní :-)
Tak nikde není řečeno, že jde o genetickou zátěž. Možná Lollys poškodili při těžkém porodu, možná prodělala v dětství horečnaté onemocnění, možná prodělala encefalitidu...
Bronnovi šlo vždycky hlavně o Bronna, až do nedávna nejspíš na potomstvo vůbec nemyslel. Ale když se najednou objeví, třeba se z něj stane ochranitelský otec, co my víme. :)
Rozhodně se před Tyrionem zmínil, že Lollys plánuje krátce po porodu oplodnit sám .-)))
Týno a ty jsi ochotna risknout, že tam není genetické zatížení, když zbytek rodiny vykazuje inteligenci průměrného spotřebitele "ulic v růžové zahradě" ?
Jarlo, kdybych uvažovala o tom, že si pořídím nevlastní sourozence, pojmenuju je Tyrion a Cersei a spářím je, nejsem si jistá, že bych byla kvalifikovaná posuzovat nějaká rizika čehokoliv :-)
Tak nikde není řečeno, že jde o genetickou zátěž. Možná Lollys poškodili při těžkém porodu, možná prodělala v dětství horečnaté onemocnění, možná prodělala encefalitidu...
Komentáře
Ale třeba si ho Bronn nechá, když už ho pojmenovat Tyrion.
Proč jenom ten darebák musí být tak sympatický? :-)
Osobně nevidím žádný důvod, proč zabíjet Lollys. Je to šlechtična z významného rodu a jeho žena. Bez ní bude jen žoldák s pochybným titulem od rodu, který je v těžkém úpadku...