Hokej, fotbal a Lampard

1568101115

Komentáře

• Je rozdíl mezi rukou zahranou neúmyslně po přistrčení protihráčem (zápas se Švýcarskem, i ta se však dala pískat) a rukou zahranou při zpracování, kdy měl hráč situaci plně pod kontrolou.

Jenže jak vidím, jste si schopni vymyslet jakoukoliv krávovinu, jen abyste obhájili svůj humusně hrající, od rozhodčí tlačený trapasmanšaft. :roll:

• Olé!

Titul je ve správných rukou.

Vyhrál lepší tým. A tak to má být. 8)

Ty sis vsadil na Němce, nebo co, Léto? Zdáš se mi býti rozhořčen až přespříliš. :o

• Horší týmu bylo věnováno vítězství. :roll:

Řecko ´04 = Španělsko ´08

Mně to je celkem jedno, na nikoho jsem si nevsadil ani jsem nikomu nějak zvlášť nefandil. Jde mi spíše o objektivní spravedlnost. Nu, budu to brát tak, že Španělé dostali revanš za MS v Koreji, kdy hráli hezky a byli zaříznuti zase oni. Ale tyhle čachry mi prostě vadí. Proč nemůžou prostě uspořádat soutěž, kde se bude rozhodovat normálně, a ne na základě nějakých zákulisních čachrů a vnitřní politiky?

Co se dá dělat, třeba se dožijeme nestranné umělé inteligence, která jednou podobné zápasy bude pískat.

• "Bohužel jsme neudrželi tempo proti silným Španělům, kteří zaslouženě vyhráli," ocenil vítěze německý kapitán Michael Ballack. :wink:

• To jsou takové fráze, které se říkají vždycky. :wink:

"Bohužel jsem neudržel tempo proti horkému ohni, který zaslouženě zvítězil," ocenil Aerysův nápad uškvařený lord Stark. 8)

A Ballack je můj švagr. :twisted:

• dobrá korrida a zaslúžený titul.

+ slováci získali dve striebra (hokejbal a inline hokej) tak nevadí, že ľadový hokej u nás vymiera :twisted:

pomaly môžeme zakladať fórum s témou vyššie, rýchlejšie, čínskejšie. olympiáda volá. už počujem tie výstreli :twisted: :twisted:

• Podobně, jako byl Led roztaven na Přísežníka a Vdovin pláč, roztavili Slováci svůj Lední hokej na In-line a Hokejbal? To jsem ani nevěděl, ale gratuluji. Stříbro je koneckonců i hezčí kov. Zlato je pro snoby. 8)

Výstřely? :o Klid, klid, to jenom čínská vláda likviduje nepohodlné politické vězně. :twisted:

Do olympiády času dost. 8)

Ale téma klidně založte. :idea:

• tak neviem, či by to nemalo ísť do kolonky extrémny šport, ale predsa len to dám do hokeja.

čo myslíte, koľko gólov môže padnuť v jednom hokejovom zápase? už máte tipnuté? tak si kliknite na linku.

ja som zostal trochu v šoku :-)))))

http://hokej.sme.sk/c/4063540/slovenske-hokejistky-prevalcovali-bulharsko-820.html

• :shock: :lol:

Tak to se ani nedostaly z vlastní třetiny, ne?

Anebo jste vážně tak dobří? :wink:

• no ťažko to hodnotiť :-) muži im dali kedysi 22:0, keď sme začínali v C skupine. toto je ale z iného súdka. viac ako gól na minutu.... to znamená, že vlastne po každom buly bol útok a gól....

aj keď stále vidieť rezervy, zdá sa, že po prvej tretine poľavili, to sa mohlo vypomstiť :D :D

• Neuvěřitelné! :lol:

Zajímalo by mě, jestli bulharské hráčky vůbec jevily nějaký zájem o hru (za předpokladu, že dorazily na hřiště). Nějaká destruktivní hra, napadání rozehrávky a vyhazování puků není nějak zvlášť těžké, to by měli zvládat i amatéři... :)

I když, góly můžou padat jednoduše, teď jsem si vzpomněl na letošní utkání Česko - Itálie, kdy to po čtyřech minutách bylo 2:2... :P

• je to mysteriózne, ako tomu napovedajú aj Ďalšie údaje. strely na bránu 190:0 (ta efektivita, ts, ts)

bulharky sa dostali za celý zápas 2x cez útočnú modrú.

pár minút pred koncom za stavu 77:0 bulharský tréner odvolal brankárku :!: ale zvrat sa už nekonal :mrgreen:

• Dívali jste se dneska na fotbal Polsko - ČR?

Pískal to rozhodčí jménem Wolfgang Stark. :o A docela mu to šlo, inu, vznešená seveřanské krev se nezapře. 8)

• Strašlivý zápas! :x :evil: :roll: :shock:

• Pokud ti na lavičce národní týmu vadí (Malá) Rada, pak vezmi v úvahu, že druhou variantou byl Pepík Chovanec. :o :wink:

• Další variantou byl můj skorojmenovec. Ten malý, plešatý. 8)

Mně Rada nevadí. Jen at´ klidně vypění. Stejně na to všichni čekají. :idea:

• Rosický si na to vsadil ve Fortuně a musel být hospitalizován. :o :x

• Quote:
    Další variantou byl můj skorojmenovec. Ten malý, plešatý.

Stannis?

A jako asisententi Melisandra a Davos?

To by nemusela být špatná sestava. Lady Mel by určitě dokázala vymyslet nějaké alternativní způsoby motivace. :)
  • Poláky ved asi sám Aerys, když nás tak pěkně uvařili :-)

• Jiné na ně, ať je zmrazej

• hjo, ale aspoň to bol celkom pekný futbal. nie to naše pachtenie sa. uvidíme v stredu. mám vsadené :wink:

inak z ukážok to vyzeralo že rumunsko - francúzsko bol pekný zápas...že by les blues garcons išli hore_?

• na vlastne oči som videl zázrak. porovnateľný tomu keď sa z vody urobilo víno. teraz zo smútku radosť, z ničoho 2 góly a 3 body. veľké šťastie, ale i veľká nádej.

slovenskooooooo! :D :D :D

• Něco podobného, jako Turecko s námi na ME. :shock:

Doufám, že porubete i nás. Myslím to vážně. Náš tým je momentálně nic moc, zralý k porážkám.

Na MS s těmahle výkony stejně nemáme co dělat. :(

• Dobře Slovensko! :twisted: POME!

Přirovnal bych to k jedné scéně z Písně.

Jaime (Slovensko) právě zabil Aeryse (Polsko) a sedí na Železném trůně (první místo ve skupině). Přijíždí Eddard (Severní Irsko). Jaime vstává a říká: "Neměj strach, Starku. Jenom jsem ho zahříval pro našeho přítele Roberta (ČR)."

:twisted:

(týmu se sice momentálně nedaří, ale to se může změnit. Nechápu ty, co fandí jenom v případě úspěchů. To je samozřejmě snadné. Ale podpora je hlavně v těch nedobrých časech, řekl bych)

• Konstatuji holou realitu, o fandění nebyla řeč. :wink:

Ne, že se nedaří. Nejsou lidi. Nejsou hráči. Jsme slabší, než před Léty. :)

Ale jestli to chceš vědět - už jsem pohodlný. Fandím už jen tehdy, když musím. :P

Ty si vážně myslíš, že s takovou hrou máme šanci postoupit? :x :roll:

• Hráči jsou. Z hlediska týmů, ve kterých hráči hrají, máme nejlepší soupisku ze všech týmů v naší skupině. Jen by to občas chtělo víc srdíčka. :wink:

Klidně máme šanci vyhrát i mistrovství světa. Stačí tam v každém utkání dotlačit nějakou tzv. "haluz" (střelu ze 40 metrů do šibenice, nasimulovanou penaltu či něco takového) - a po zbytek utkání si jenom nahrávat mezi stopery a soupeře vyšťavit. :twisted:

Nu, nedávno jsem četl článek, který se zabýval otázkou, proč je fotbal tak populární. Jedna z možných odpovědí byla, že ve více než polovině střetnutí zvítězí tým, který v daném zápase hraje objektivně hůř (nevím, jak přesně to měřili). A tudíž je to nepředvídatelné a zajímavé. :wink:

• Ach. Už zase se mnou nesouhlasíš. Jak povznášející :)

Oproti Polákům jsme měli v týmu samé "hvězdy". No právě.

Nějak už mi ti napomádovaní milionoví manekýni začínají lézt krkem. :evil:

Fotbal je tak populární, protože mu každý tak dokonale rozumí. :idea: Zajdi si někdy do hospody, tam u každého stolu sedí několik potencionálních trenérů národního týmu. :wink:

Někde jsem slyšel, v čem spočívá rozdíl mezi fotbalovým a šachovým fanouškem.

Fotbalový fanoušek chápe, ale nemůže, kdežto šachový může, ale nechápe. :twisted:

Nechápu to. :twisted:

• Hezké. 8)

Říká se to i jinak - nejprve může, ale nechce, potom by chtěl, ale už nemůže. :twisted:

Vidíš, sám uznáváš, že máme hvězdy. Jak říkává pan Brückner: "Ta kvalita tu je!" A pak přiveze bod z Faerských ostrovů. :wink: Ale to jsem říct nechtěl. Jen jsem se pokoušel zdůraznit, že zlovlk je zakopaný jinde, než v nekvalitě naší soupisky.

Každopádně je hranice mezi úspěchem hrozně tenká. A dokonce bych si troufl říct, že červená.

• Pan Brýkner je prý zdatný diskutér na tiskových konferencích s novináři. Nedávno se ho v Rakousku ptali: "Plánujete své odstoupení?" On odvětil: "Ne!" "Mohl byste tuto svoji tezi nějak rozvést?" mámili z něj delší odpověď. "Ne! To je má odpověď!" zněla jeho odpověď.

To musí být muž! 8)

:lol:

• Je to Muž. 8) Nenechá se rozhodit. Neuhne pohledem. :o

Osobně ale nejsem příznivcem výměny trenéra po každém prohraném utkání. Většinou to bývá tak, že by se měli vyměnit spíše hráči. :) Sebelepší stratég na lavičce neudělá nic, když to začnou hnojit přímo osoby na trávníku.

Líbí se mi třeba, jak to mají v MU zařízeno s Fergussonem. :P

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi