Je rozdíl mezi rukou zahranou neúmyslně po přistrčení protihráčem (zápas se Švýcarskem, i ta se však dala pískat) a rukou zahranou při zpracování, kdy měl hráč situaci plně pod kontrolou.
Jenže jak vidím, jste si schopni vymyslet jakoukoliv krávovinu, jen abyste obhájili svůj humusně hrající, od rozhodčí tlačený trapasmanšaft. :roll:
Mně to je celkem jedno, na nikoho jsem si nevsadil ani jsem nikomu nějak zvlášť nefandil. Jde mi spíše o objektivní spravedlnost. Nu, budu to brát tak, že Španělé dostali revanš za MS v Koreji, kdy hráli hezky a byli zaříznuti zase oni. Ale tyhle čachry mi prostě vadí. Proč nemůžou prostě uspořádat soutěž, kde se bude rozhodovat normálně, a ne na základě nějakých zákulisních čachrů a vnitřní politiky?
Co se dá dělat, třeba se dožijeme nestranné umělé inteligence, která jednou podobné zápasy bude pískat.
Podobně, jako byl Led roztaven na Přísežníka a Vdovin pláč, roztavili Slováci svůj Lední hokej na In-line a Hokejbal? To jsem ani nevěděl, ale gratuluji. Stříbro je koneckonců i hezčí kov. Zlato je pro snoby. 8)
Výstřely? :o Klid, klid, to jenom čínská vláda likviduje nepohodlné politické vězně. :twisted:
no ťažko to hodnotiť :-) muži im dali kedysi 22:0, keď sme začínali v C skupine. toto je ale z iného súdka. viac ako gól na minutu.... to znamená, že vlastne po každom buly bol útok a gól....
aj keď stále vidieť rezervy, zdá sa, že po prvej tretine poľavili, to sa mohlo vypomstiť :D:D
Zajímalo by mě, jestli bulharské hráčky vůbec jevily nějaký zájem o hru (za předpokladu, že dorazily na hřiště). Nějaká destruktivní hra, napadání rozehrávky a vyhazování puků není nějak zvlášť těžké, to by měli zvládat i amatéři... :)
I když, góly můžou padat jednoduše, teď jsem si vzpomněl na letošní utkání Česko - Itálie, kdy to po čtyřech minutách bylo 2:2... :P
na vlastne oči som videl zázrak. porovnateľný tomu keď sa z vody urobilo víno. teraz zo smútku radosť, z ničoho 2 góly a 3 body. veľké šťastie, ale i veľká nádej.
Jaime (Slovensko) právě zabil Aeryse (Polsko) a sedí na Železném trůně (první místo ve skupině). Přijíždí Eddard (Severní Irsko). Jaime vstává a říká: "Neměj strach, Starku. Jenom jsem ho zahříval pro našeho přítele Roberta (ČR)."
:twisted:
(týmu se sice momentálně nedaří, ale to se může změnit. Nechápu ty, co fandí jenom v případě úspěchů. To je samozřejmě snadné. Ale podpora je hlavně v těch nedobrých časech, řekl bych)
Hráči jsou. Z hlediska týmů, ve kterých hráči hrají, máme nejlepší soupisku ze všech týmů v naší skupině. Jen by to občas chtělo víc srdíčka. :wink:
Klidně máme šanci vyhrát i mistrovství světa. Stačí tam v každém utkání dotlačit nějakou tzv. "haluz" (střelu ze 40 metrů do šibenice, nasimulovanou penaltu či něco takového) - a po zbytek utkání si jenom nahrávat mezi stopery a soupeře vyšťavit. :twisted:
Nu, nedávno jsem četl článek, který se zabýval otázkou, proč je fotbal tak populární. Jedna z možných odpovědí byla, že ve více než polovině střetnutí zvítězí tým, který v daném zápase hraje objektivně hůř (nevím, jak přesně to měřili). A tudíž je to nepředvídatelné a zajímavé. :wink:
Ach. Už zase se mnou nesouhlasíš. Jak povznášející :)
Oproti Polákům jsme měli v týmu samé "hvězdy". No právě.
Nějak už mi ti napomádovaní milionoví manekýni začínají lézt krkem. :evil:
Fotbal je tak populární, protože mu každý tak dokonale rozumí. :idea: Zajdi si někdy do hospody, tam u každého stolu sedí několik potencionálních trenérů národního týmu. :wink:
Někde jsem slyšel, v čem spočívá rozdíl mezi fotbalovým a šachovým fanouškem.
Fotbalový fanoušek chápe, ale nemůže, kdežto šachový může, ale nechápe. :twisted:
Říká se to i jinak - nejprve může, ale nechce, potom by chtěl, ale už nemůže. :twisted:
Vidíš, sám uznáváš, že máme hvězdy. Jak říkává pan Brückner: "Ta kvalita tu je!" A pak přiveze bod z Faerských ostrovů. :wink: Ale to jsem říct nechtěl. Jen jsem se pokoušel zdůraznit, že zlovlk je zakopaný jinde, než v nekvalitě naší soupisky.
Každopádně je hranice mezi úspěchem hrozně tenká. A dokonce bych si troufl říct, že červená.
Pan Brýkner je prý zdatný diskutér na tiskových konferencích s novináři. Nedávno se ho v Rakousku ptali: "Plánujete své odstoupení?" On odvětil: "Ne!" "Mohl byste tuto svoji tezi nějak rozvést?" mámili z něj delší odpověď. "Ne! To je má odpověď!" zněla jeho odpověď.
Je to Muž. 8) Nenechá se rozhodit. Neuhne pohledem. :o
Osobně ale nejsem příznivcem výměny trenéra po každém prohraném utkání. Většinou to bývá tak, že by se měli vyměnit spíše hráči. :) Sebelepší stratég na lavičce neudělá nic, když to začnou hnojit přímo osoby na trávníku.
Líbí se mi třeba, jak to mají v MU zařízeno s Fergussonem. :P
Komentáře
Je rozdíl mezi rukou zahranou neúmyslně po přistrčení protihráčem (zápas se Švýcarskem, i ta se však dala pískat) a rukou zahranou při zpracování, kdy měl hráč situaci plně pod kontrolou.
Jenže jak vidím, jste si schopni vymyslet jakoukoliv krávovinu, jen abyste obhájili svůj humusně hrající, od rozhodčí tlačený trapasmanšaft. :roll:
Olé!
Titul je ve správných rukou.
Vyhrál lepší tým. A tak to má být. 8)
Ty sis vsadil na Němce, nebo co, Léto? Zdáš se mi býti rozhořčen až přespříliš. :o
Horší týmu bylo věnováno vítězství. :roll:
Řecko ´04 = Španělsko ´08
Mně to je celkem jedno, na nikoho jsem si nevsadil ani jsem nikomu nějak zvlášť nefandil. Jde mi spíše o objektivní spravedlnost. Nu, budu to brát tak, že Španělé dostali revanš za MS v Koreji, kdy hráli hezky a byli zaříznuti zase oni. Ale tyhle čachry mi prostě vadí. Proč nemůžou prostě uspořádat soutěž, kde se bude rozhodovat normálně, a ne na základě nějakých zákulisních čachrů a vnitřní politiky?
Co se dá dělat, třeba se dožijeme nestranné umělé inteligence, která jednou podobné zápasy bude pískat.
"Bohužel jsme neudrželi tempo proti silným Španělům, kteří zaslouženě vyhráli," ocenil vítěze německý kapitán Michael Ballack. :wink:
To jsou takové fráze, které se říkají vždycky. :wink:
"Bohužel jsem neudržel tempo proti horkému ohni, který zaslouženě zvítězil," ocenil Aerysův nápad uškvařený lord Stark. 8)
A Ballack je můj švagr. :twisted:
dobrá korrida a zaslúžený titul.
+ slováci získali dve striebra (hokejbal a inline hokej) tak nevadí, že ľadový hokej u nás vymiera :twisted:
pomaly môžeme zakladať fórum s témou vyššie, rýchlejšie, čínskejšie. olympiáda volá. už počujem tie výstreli :twisted: :twisted:
Podobně, jako byl Led roztaven na Přísežníka a Vdovin pláč, roztavili Slováci svůj Lední hokej na In-line a Hokejbal? To jsem ani nevěděl, ale gratuluji. Stříbro je koneckonců i hezčí kov. Zlato je pro snoby. 8)
Výstřely? :o Klid, klid, to jenom čínská vláda likviduje nepohodlné politické vězně. :twisted:
Do olympiády času dost. 8)
Ale téma klidně založte. :idea:
tak neviem, či by to nemalo ísť do kolonky extrémny šport, ale predsa len to dám do hokeja.
čo myslíte, koľko gólov môže padnuť v jednom hokejovom zápase? už máte tipnuté? tak si kliknite na linku.
ja som zostal trochu v šoku :-)))))
http://hokej.sme.sk/c/4063540/slovenske-hokejistky-prevalcovali-bulharsko-820.html
:shock: :lol:
Tak to se ani nedostaly z vlastní třetiny, ne?
Anebo jste vážně tak dobří? :wink:
no ťažko to hodnotiť :-) muži im dali kedysi 22:0, keď sme začínali v C skupine. toto je ale z iného súdka. viac ako gól na minutu.... to znamená, že vlastne po každom buly bol útok a gól....
aj keď stále vidieť rezervy, zdá sa, že po prvej tretine poľavili, to sa mohlo vypomstiť :D :D
Neuvěřitelné! :lol:
Zajímalo by mě, jestli bulharské hráčky vůbec jevily nějaký zájem o hru (za předpokladu, že dorazily na hřiště). Nějaká destruktivní hra, napadání rozehrávky a vyhazování puků není nějak zvlášť těžké, to by měli zvládat i amatéři... :)
I když, góly můžou padat jednoduše, teď jsem si vzpomněl na letošní utkání Česko - Itálie, kdy to po čtyřech minutách bylo 2:2... :P
je to mysteriózne, ako tomu napovedajú aj Ďalšie údaje. strely na bránu 190:0 (ta efektivita, ts, ts)
bulharky sa dostali za celý zápas 2x cez útočnú modrú.
pár minút pred koncom za stavu 77:0 bulharský tréner odvolal brankárku :!: ale zvrat sa už nekonal :mrgreen:
Dívali jste se dneska na fotbal Polsko - ČR?
Pískal to rozhodčí jménem Wolfgang Stark. :o A docela mu to šlo, inu, vznešená seveřanské krev se nezapře. 8)
Strašlivý zápas! :x :evil: :roll: :shock:
Pokud ti na lavičce národní týmu vadí (Malá) Rada, pak vezmi v úvahu, že druhou variantou byl Pepík Chovanec. :o :wink:
Další variantou byl můj skorojmenovec. Ten malý, plešatý. 8)
Mně Rada nevadí. Jen at´ klidně vypění. Stejně na to všichni čekají. :idea:
Rosický si na to vsadil ve Fortuně a musel být hospitalizován. :o :x
Stannis?
A jako asisententi Melisandra a Davos?
To by nemusela být špatná sestava. Lady Mel by určitě dokázala vymyslet nějaké alternativní způsoby motivace. :)
Poláky ved asi sám Aerys, když nás tak pěkně uvařili :-)
Jiné na ně, ať je zmrazej
hjo, ale aspoň to bol celkom pekný futbal. nie to naše pachtenie sa. uvidíme v stredu. mám vsadené :wink:
inak z ukážok to vyzeralo že rumunsko - francúzsko bol pekný zápas...že by les blues garcons išli hore_?
na vlastne oči som videl zázrak. porovnateľný tomu keď sa z vody urobilo víno. teraz zo smútku radosť, z ničoho 2 góly a 3 body. veľké šťastie, ale i veľká nádej.
slovenskooooooo! :D :D :D
Něco podobného, jako Turecko s námi na ME. :shock:
Doufám, že porubete i nás. Myslím to vážně. Náš tým je momentálně nic moc, zralý k porážkám.
Na MS s těmahle výkony stejně nemáme co dělat. :(
Dobře Slovensko! :twisted: POME!
Přirovnal bych to k jedné scéně z Písně.
Jaime (Slovensko) právě zabil Aeryse (Polsko) a sedí na Železném trůně (první místo ve skupině). Přijíždí Eddard (Severní Irsko). Jaime vstává a říká: "Neměj strach, Starku. Jenom jsem ho zahříval pro našeho přítele Roberta (ČR)."
:twisted:
(týmu se sice momentálně nedaří, ale to se může změnit. Nechápu ty, co fandí jenom v případě úspěchů. To je samozřejmě snadné. Ale podpora je hlavně v těch nedobrých časech, řekl bych)
Konstatuji holou realitu, o fandění nebyla řeč. :wink:
Ne, že se nedaří. Nejsou lidi. Nejsou hráči. Jsme slabší, než před Léty. :)
Ale jestli to chceš vědět - už jsem pohodlný. Fandím už jen tehdy, když musím. :P
Ty si vážně myslíš, že s takovou hrou máme šanci postoupit? :x :roll:
Hráči jsou. Z hlediska týmů, ve kterých hráči hrají, máme nejlepší soupisku ze všech týmů v naší skupině. Jen by to občas chtělo víc srdíčka. :wink:
Klidně máme šanci vyhrát i mistrovství světa. Stačí tam v každém utkání dotlačit nějakou tzv. "haluz" (střelu ze 40 metrů do šibenice, nasimulovanou penaltu či něco takového) - a po zbytek utkání si jenom nahrávat mezi stopery a soupeře vyšťavit. :twisted:
Nu, nedávno jsem četl článek, který se zabýval otázkou, proč je fotbal tak populární. Jedna z možných odpovědí byla, že ve více než polovině střetnutí zvítězí tým, který v daném zápase hraje objektivně hůř (nevím, jak přesně to měřili). A tudíž je to nepředvídatelné a zajímavé. :wink:
Ach. Už zase se mnou nesouhlasíš. Jak povznášející :)
Oproti Polákům jsme měli v týmu samé "hvězdy". No právě.
Nějak už mi ti napomádovaní milionoví manekýni začínají lézt krkem. :evil:
Fotbal je tak populární, protože mu každý tak dokonale rozumí. :idea: Zajdi si někdy do hospody, tam u každého stolu sedí několik potencionálních trenérů národního týmu. :wink:
Někde jsem slyšel, v čem spočívá rozdíl mezi fotbalovým a šachovým fanouškem.
Fotbalový fanoušek chápe, ale nemůže, kdežto šachový může, ale nechápe. :twisted:
Nechápu to. :twisted:
Hezké. 8)
Říká se to i jinak - nejprve může, ale nechce, potom by chtěl, ale už nemůže. :twisted:
Vidíš, sám uznáváš, že máme hvězdy. Jak říkává pan Brückner: "Ta kvalita tu je!" A pak přiveze bod z Faerských ostrovů. :wink: Ale to jsem říct nechtěl. Jen jsem se pokoušel zdůraznit, že zlovlk je zakopaný jinde, než v nekvalitě naší soupisky.
Každopádně je hranice mezi úspěchem hrozně tenká. A dokonce bych si troufl říct, že červená.
Pan Brýkner je prý zdatný diskutér na tiskových konferencích s novináři. Nedávno se ho v Rakousku ptali: "Plánujete své odstoupení?" On odvětil: "Ne!" "Mohl byste tuto svoji tezi nějak rozvést?" mámili z něj delší odpověď. "Ne! To je má odpověď!" zněla jeho odpověď.
To musí být muž! 8)
:lol:
Je to Muž. 8) Nenechá se rozhodit. Neuhne pohledem. :o
Osobně ale nejsem příznivcem výměny trenéra po každém prohraném utkání. Většinou to bývá tak, že by se měli vyměnit spíše hráči. :) Sebelepší stratég na lavičce neudělá nic, když to začnou hnojit přímo osoby na trávníku.
Líbí se mi třeba, jak to mají v MU zařízeno s Fergussonem. :P