flanker.27: jasně, je to Comodo vs Cobra - nepřetržitá střelba Kobra 11 hadr - to mohl dokázat jen starej dobrej rytíř z Houstonu a jeho svěřenci :-). Shark Attack 3 - parádní ukázka, Megalodona musím mít :D.
No ne Stalingrad není mrtvý, Stalingrad se točí. Zmínku, že se to připravuje, jsem slyšel už asi před třemi lety, ale pak bylo ticho po pěšině. Já a moje úchylka na válečný filmy jsme dostali energii. BTW první kompletně 3D film točený mimo Ameriku. No, bez toho bych se obešel...
To jen ty nejznámější, kromě Nepřítele. Každopádně zatim žádnej nebyl to pravý, buď moc starej, s moc omezeným záběrem nebo moc ideologickej. a pochopitelně Rusové si nenechaj Annaudem vykrádat klíčovou bitvu dějin, aniž by k tomu řekli svoje. Když Američani natočili v 50. letech Vojnu a mír, mohli to brát skoro jako loupež národního dědictví, tak shromáždili rezervy a natočili největší filmovou odpověď všech dob. Tohle je výzva, a i když 100 000 komparsistů jako ve Vojně a míru už do záběru nenatáhnou, tak pořád by to mohla bejt hodně velkolepá záležitost. I když co jsem čet o tom, že tam taky dávaj milostnou zápletku, tak musím trochu krotit nadšení, protože to jsou přesně věci co takový filmy kazej. Jako to zkazilo Nepřítele před branami.
Tenhle polský velkofilm 1920jsem pochopil je taky 3D a už měl premiéru nebo není kompletně 3D? Jinak nechápu že takový fim nejde u nás do distribuce
Zřejmě se to prvenství vztahuje na IMAX formát, podle věty "the movie will also be converted to screen in IMAX, the first non-American production to do so" zde.
Jinak veškerá neamerická produkce to má s distribucí u nás těžký.
Komentáře
mě zase zaujal žralok, který sundá i boeing ve vzduchu
Megažralok vs. obří chobotnice
edit: omlouvám se, ono to je mega žralok, to pak joo
BTW: Skvelá časť na začiatku, ako ho fistuje v spomaleno-nespomalenom zábere :D Trž... počkám dramatických 10 sekúnd... trž :D
Ženy, které mnoho mluví jako když vody šumí, berou muži jeho klid. Jé, to si musim zapamatovat :)
Stalingrad - německo českej z roku 1992
Stalingrad - sovětskej z konce 80. let
Солдаты - film z roku 1956
Psi, chcete žít věčně? aneb Peklo u Stalingradu - další německá záležitost z 50. let
To jen ty nejznámější, kromě Nepřítele. Každopádně zatim žádnej nebyl to pravý, buď moc starej, s moc omezeným záběrem nebo moc ideologickej. a pochopitelně Rusové si nenechaj Annaudem vykrádat klíčovou bitvu dějin, aniž by k tomu řekli svoje. Když Američani natočili v 50. letech Vojnu a mír, mohli to brát skoro jako loupež národního dědictví, tak shromáždili rezervy a natočili největší filmovou odpověď všech dob. Tohle je výzva, a i když 100 000 komparsistů jako ve Vojně a míru už do záběru nenatáhnou, tak pořád by to mohla bejt hodně velkolepá záležitost. I když co jsem čet o tom, že tam taky dávaj milostnou zápletku, tak musím trochu krotit nadšení, protože to jsou přesně věci co takový filmy kazej. Jako to zkazilo Nepřítele před branami.
Jinak veškerá neamerická produkce to má s distribucí u nás těžký.