Různé filmy

1646567697080

Komentáře

• flanker.27 napsal(a):

Varan vs. Kobra - to je to co znám jako Comodo vs Cobra, film, kterej si s nabíjením nedělá hlavu?

:D:D
    mě zase zaujal žralok, který sundá i boeing ve vzduchu
    Megažralok vs. obří chobotnice

edit: omlouvám se, ono to je mega žralok, to pak joo
  • kdo si všiml malíčka v novém batmanovi?:)
  • Ninkwen napsal(a):

kdo si všiml malíčka v novém batmanovi?:)

no myslím že všichni už pár měsíců předtím ,když vyšel prolog...
  • Tomee napsal(a):

Ninkwen napsal(a):

kdo si všiml malíčka v novém batmanovi?:)

no myslím že všichni už pár měsíců předtím ,když vyšel prolog...
    jaký prolog?
  • Eště zakončím připomínku špatných filmů ukázkou z Shark Attack 3...
  • úvodních 6 minut (scéna v letadle) vyšla už před cca třemi měsíci na netu, od té doby se to tady řešilo párkrát
  • Tomee napsal(a):

úvodních 6 minut (scéna v letadle) vyšla už před cca třemi měsíci na netu, od té doby se to tady řešilo párkrát

jo tak, no to já jsem to viděla teď v kině, a sem taky tak dlouho nechodím:)
  • flanker.27: jasně, je to Comodo vs Cobra - nepřetržitá střelba Kobra 11 hadr - to mohl dokázat jen starej dobrej rytíř z Houstonu a jeho svěřenci :-). Shark Attack 3 - parádní ukázka, Megalodona musím mít :D.
  • :D :D - co je to za film???
  • Já myslel, že best fight scene všech dob je tahle:
  • Jo, to znám, sranda jak si "efektivně" roztrhne tu košili :))
  • Arutha2321 napsal(a):
    O_o Prečo ma nikto neupozornil, že ak si tresnem po oblečení, tak sa roztrhne ako kapesník?

BTW: Skvelá časť na začiatku, ako ho fistuje v spomaleno-nespomalenom zábere :D Trž... počkám dramatických 10 sekúnd... trž :D
  • Montyho scéna je lepší. Sorry Arutho:-) Ta tvoje taky není špatná. Zvlášť konec. Velmi povedené:-))
  • Chmur napsal(a):

Montyho scéna je lepší. Sorry Arutho:-) Ta tvoje taky není špatná. Zvlášť konec. Velmi povedené:-))

Musím souhlasit. Proti kapitánu Kirkovi jednoduše není možné soupeřit.
  • A já se s chutí podívám na Vinnetoua. Je to tak krásně naivně romantický, dobro odměněno, zlo trestáno, je to v dnešní době krásný osvěžení :)

Ženy, které mnoho mluví jako když vody šumí, berou muži jeho klid. Jé, to si musim zapamatovat :)
  • To je tak boží obrázek, už se nemůžu dočkat filmu!!!
  • Nemýlím li se, tak Jidáš vychází na Chucka (to se dalo čekat:-) nebo možná Dolpha (Drago vrací údery:-)
  • Ahá, to má byť imitácia poslednej večeri? .... Cirkev bude šalieť :D
  • No ne Stalingrad není mrtvý, Stalingrad se točí. Zmínku, že se to připravuje, jsem slyšel už asi před třemi lety, ale pak bylo ticho po pěšině. Já a moje úchylka na válečný filmy jsme dostali energii. BTW první kompletně 3D film točený mimo Ameriku. No, bez toho bych se obešel...
  • Co to? Remake Nepřítele před branami?
  • Jakoby Nepřítel před branami byl první film o Stalingradu :)
  • Mno já jiný film o tomhle městě neznám.
  • Tenhle polský velkofilm 1920jsem pochopil je taky 3D a už měl premiéru nebo není kompletně 3D? Jinak nechápu že takový fim nejde u nás do distribuce
  • Ja by som chcel vytvoriť prvý slovenský 3D film Mirage :D Podľa tej... neviem ako to nazvať.. kauzy "Duchovia v Mirage" :D
  • Stalingrad:
    Stalingrad - německo českej z roku 1992
    Stalingrad - sovětskej z konce 80. let
    Солдаты - film z roku 1956
    Psi, chcete žít věčně? aneb Peklo u Stalingradu - další německá záležitost z 50. let

To jen ty nejznámější, kromě Nepřítele. Každopádně zatim žádnej nebyl to pravý, buď moc starej, s moc omezeným záběrem nebo moc ideologickej. a pochopitelně Rusové si nenechaj Annaudem vykrádat klíčovou bitvu dějin, aniž by k tomu řekli svoje. Když Američani natočili v 50. letech Vojnu a mír, mohli to brát skoro jako loupež národního dědictví, tak shromáždili rezervy a natočili největší filmovou odpověď všech dob. Tohle je výzva, a i když 100 000 komparsistů jako ve Vojně a míru už do záběru nenatáhnou, tak pořád by to mohla bejt hodně velkolepá záležitost. I když co jsem čet o tom, že tam taky dávaj milostnou zápletku, tak musím trochu krotit nadšení, protože to jsou přesně věci co takový filmy kazej. Jako to zkazilo Nepřítele před branami.
  • derfel napsal(a):

Tenhle polský velkofilm 1920jsem pochopil je taky 3D a už měl premiéru nebo není kompletně 3D? Jinak nechápu že takový fim nejde u nás do distribuce

Zřejmě se to prvenství vztahuje na IMAX formát, podle věty "the movie will also be converted to screen in IMAX, the first non-American production to do so" zde.

Jinak veškerá neamerická produkce to má s distribucí u nás těžký.
  • S tím 3D mimo Ameriku nezapomínejme na český trhák!!!! V peřině
  • ja som myslela, ze chcete radsej zapomenout :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi