Jasně - ej to prima a zajímavé - jen mi to přijde a nemyslím jen u tohoto obrázku - prvně mne to napadlo u Roya - jak asi vypadá ten přechod mezi tělem a kostřičkou :-)) Ale Royo to má naopak.
To se mu to bohatne, když má doma dcerušku, která umí předpovídat budoucnost. Včetně pohybu akcií na burze... (Co na tom, že v dalších dílech autorka její věštecké schopnosti upravila jak potřebovala.) ;)
Ahá. Mno ale ve filmu to moc nevypadalo jako, že by si za své úspory mohl koupit půlku planety. Proto jsem byl tak překvapen. Má to bohatství v knihách aspoň nějaké využití?
Ahá. Mno ale ve filmu to moc nevypadalo jako, že by si za své úspory mohl koupit půlku planety. Proto jsem byl tak překvapen. Má to bohatství v knihách aspoň nějaké využití?
Koupě soukromého ostrova pro manželku, poskytnutí neomezených financí svým "dětem", náklady na časté stěhování, kde si znovu a znovu zařizují luxusní bydlení - v luxusu se celkově vyžívají. Všichni mají drahé auta, oblékaní podle poslední módy, atd. I když ve čtvrtém dílu (jestli se nepletu) zase autorka hodí do placu, že po určité době se vracejí zase na místa, kde už kdysi žili. Což musí být strašně nenápadné... Inu, Meyersová.
Komentáře
tohle tu už asi někdy bylo, ne?
Ten koniec ...
Edit: jo už jsi to zjistil sám :-)
http://www.forbes.com/pictures/mlg45jffl/12-tywin-lannister/#gallerycontent
Šmak obhájil první flek. To je borec. O jeho bohatství není pochyb.
3. Carlisle Cullen ... wtf?
Mno ale ve filmu to moc nevypadalo jako, že by si za své úspory mohl koupit půlku planety. Proto jsem byl tak překvapen. Má to bohatství v knihách aspoň nějaké využití?
I když ve čtvrtém dílu (jestli se nepletu) zase autorka hodí do placu, že po určité době se vracejí zase na místa, kde už kdysi žili. Což musí být strašně nenápadné... Inu, Meyersová.