FC NEVADA DRAGONS

16466686970

Komentáře

• Jojo, je našlápnu to na další placky. Rychlo kánoe, oštěpy, nějaké to skákání, možná i to bmx. :-)
  • Skákání???
  • Gratuluju Zuzce Hejnové, to byla pro mě první nečekaná medaile. Jsem si skoro jistá, že aspoň jednu z medailí si odvezou Špotáková a po včerejším hodu i Veselý (po skifu bude oštěp nejspíš další parádní disciplína českých sportovců :)) Jinak jsem mírně skeptická.
  • OK, jdu si nafackovat - bronzová z čtyřkajaku :)
  • prd a bronzová, mno, čekal jsem teda trochu víc :-/

brbr: teď koukám, že chlapy mají už odskákáno a Bába se asi nekvalifikoval. Mno ještě máme ve finále jednoho tyčkaře. Tak snad se zadaří. Ale ta šance je asi dost malá.
  • svoa00: To bys mĕla, však oni i Jarda s Filďasem nebyli tak vzadu :)
  • Montezuma3: Bába už dlouhý roky neudělal dobrej výsledek, měl by se zamyslet, co je špatně. A tyčce moc nevěř. Budeš muset najít zálibu v oštěpu ;)

Krisa: Byli vzadu o prsa čínské gymnastky :D
  • svoa00: myslíš čínské gymnastky, kterým je 20, vypadají na 12 a všechny se narodily ve stejný den? :)))
  • Montezuma3 napsal(a):

prd a bronzová, mno, čekal jsem teda trochu víc :-/

Ty asi rychlostní kanoistiku normálně moc nesleduješ, že jo :)
  • Krisa napsal(a):

Montezuma3 napsal(a):

A kolikrát do roka je možnost něco takového sledovat?
  • Montezuma3 napsal(a):

Krisa napsal(a):

Montezuma3 napsal(a):

A kolikrát do roka je možnost něco takového sledovat?
    Každý rok jsou 3 závody svĕtového poháru, Mistrovství Evropy a kromě Olympijského roku i Mistrovství světa.
  • Krisa: a to je v TV??
  • A věnují se tomu na ČT4?

Jinak, hrajete někdo ty minihry na hlavní stránce googlu? Dneska je tam jedna docela těžká. :-)
  • CHA, to jako jestli se velký Otto věnuje něčemu jinému než rok starému záznamu házenkářského zápasu z Horních Počernic (bylo to místo Tour de Ski - nevím, jestli to bylo přímo Počernice, ale nějaká část Prahy to byla)???
    Dává to Eurosport (taky ho nemám, ale dá se najít stream) nebo na oficiálních stránkách ICF. Výsledky jsou ale k nalezení pokaždé.
    No prostě jsem tím chtěla řící, že 5. a 3. místo na OH je pro Českou rychlostní kanoistiku velký úspěch (to mělo znamenat to, že to asi moc nesleduješ).
  • Do teď jsem to viděl vždy jen na olympiádě a na těch předchozích jsem tomu věnoval jen pár minut na půl oka. Dalo by se říci, že dnes jsem to viděl poprvé pořádně od začátku až do konce. :D
    Viděl jsem i některé kvalifikace a u nich jsem nabyl dojmu, že by to ve finále mohlo dopadnou medailově o něco lépe.
  • U Hejnové jsem se bála, že bude čtvrtá. Nějak v těhle krátkých běhavý disciplínách pochybuju, že může uspět běloch. Třeba na Lemaitra (nebo jak se ten Francouz jmenuje),vždycky zírám jak telátko na nová vrata.
    Ad skákání: myslím, že s medailí se ani moc nepočítalo. Bábovi to poslední roky fakt nejde.
  • Koukám na to dálkové plavání...toho moderátora mám rád, nevzpomenu si na jméno, ale je to věčně vysmátý a hodně komentuje hokej..no každopádně, KLOBOUK dolů za jeho komentář k tomu sportu!!!!
    kde se děje absolutní hovno, 90 závodu vlastně nelze identifikovat kdo je na jakém místě a v podstatě se střídá záběr u vody a v helikoptéře....musí být smrt vyhledávat tak nezajímavé informace a pak o nich ještě mluvit....
  • Lenge leve Norge! Jde se do finále :-)
  • Rachna kachna, toto letělo! Teda chci říct Barba, barva.. teda špot.. no to je jedno, prostě Zlatá placka! :-)
  • Že by měl "Iron man" nějakou prima techniku, kterou dokáže předat dál...:-) Stejně dobrý trenér jako sportovec - to se hned tak nevidí...
  • LOH 2012 <---- <em>Drogo
  • Tenké nohy v bílých elasťákách jsou neskutečně komické :-D
  • Svoje nohy nepotřebuje, má čtyři pučený...
  • Olympiada prinasa osvetu - doteraz som netusila, ake disipliny su v modernom patboji a teda fakt ma to prekvapilo :)
  • Tak jak to dneska tipujete?
    Budou dvě zlaté medaile? Jedna bronzová? Nebo žádná?
  • Montezuma3 napsal(a):

Tak jak to dneska tipujete?

Jestli se Svoboda nesesype jako šestnáctiletá holka, tak jednu z medailí má ;) Veselýmu IMHO stačí šestkrát nezakopnout a bude z toho aspoň bronz.
  • Frííídóm!
  • Montezuma3 napsal(a):

Tak jak to dneska tipujete?

ake sporty a kto?
  • Tak Svoboda má zlato, konečně snad bude dost známej, aby moh svojí vizáž uplatnit v reklamě na deodorant :D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi