Gratuluju Zuzce Hejnové, to byla pro mě první nečekaná medaile. Jsem si skoro jistá, že aspoň jednu z medailí si odvezou Špotáková a po včerejším hodu i Veselý (po skifu bude oštěp nejspíš další parádní disciplína českých sportovců :)) Jinak jsem mírně skeptická.
prd a bronzová, mno, čekal jsem teda trochu víc :-/
brbr: teď koukám, že chlapy mají už odskákáno a Bába se asi nekvalifikoval. Mno ještě máme ve finále jednoho tyčkaře. Tak snad se zadaří. Ale ta šance je asi dost malá.
CHA, to jako jestli se velký Otto věnuje něčemu jinému než rok starému záznamu házenkářského zápasu z Horních Počernic (bylo to místo Tour de Ski - nevím, jestli to bylo přímo Počernice, ale nějaká část Prahy to byla)??? Dává to Eurosport (taky ho nemám, ale dá se najít stream) nebo na oficiálních stránkách ICF. Výsledky jsou ale k nalezení pokaždé. No prostě jsem tím chtěla řící, že 5. a 3. místo na OH je pro Českou rychlostní kanoistiku velký úspěch (to mělo znamenat to, že to asi moc nesleduješ).
Do teď jsem to viděl vždy jen na olympiádě a na těch předchozích jsem tomu věnoval jen pár minut na půl oka. Dalo by se říci, že dnes jsem to viděl poprvé pořádně od začátku až do konce. :D Viděl jsem i některé kvalifikace a u nich jsem nabyl dojmu, že by to ve finále mohlo dopadnou medailově o něco lépe.
U Hejnové jsem se bála, že bude čtvrtá. Nějak v těhle krátkých běhavý disciplínách pochybuju, že může uspět běloch. Třeba na Lemaitra (nebo jak se ten Francouz jmenuje),vždycky zírám jak telátko na nová vrata. Ad skákání: myslím, že s medailí se ani moc nepočítalo. Bábovi to poslední roky fakt nejde.
Koukám na to dálkové plavání...toho moderátora mám rád, nevzpomenu si na jméno, ale je to věčně vysmátý a hodně komentuje hokej..no každopádně, KLOBOUK dolů za jeho komentář k tomu sportu!!!! kde se děje absolutní hovno, 90 závodu vlastně nelze identifikovat kdo je na jakém místě a v podstatě se střídá záběr u vody a v helikoptéře....musí být smrt vyhledávat tak nezajímavé informace a pak o nich ještě mluvit....
Komentáře
brbr: teď koukám, že chlapy mají už odskákáno a Bába se asi nekvalifikoval. Mno ještě máme ve finále jednoho tyčkaře. Tak snad se zadaří. Ale ta šance je asi dost malá.
Krisa: Byli vzadu o prsa čínské gymnastky :D
Všechny jsou zletilé... oficiálně :D
Jinak, hrajete někdo ty minihry na hlavní stránce googlu? Dneska je tam jedna docela těžká. :-)
Dává to Eurosport (taky ho nemám, ale dá se najít stream) nebo na oficiálních stránkách ICF. Výsledky jsou ale k nalezení pokaždé.
No prostě jsem tím chtěla řící, že 5. a 3. místo na OH je pro Českou rychlostní kanoistiku velký úspěch (to mělo znamenat to, že to asi moc nesleduješ).
Viděl jsem i některé kvalifikace a u nich jsem nabyl dojmu, že by to ve finále mohlo dopadnou medailově o něco lépe.
Ad skákání: myslím, že s medailí se ani moc nepočítalo. Bábovi to poslední roky fakt nejde.
kde se děje absolutní hovno, 90 závodu vlastně nelze identifikovat kdo je na jakém místě a v podstatě se střídá záběr u vody a v helikoptéře....musí být smrt vyhledávat tak nezajímavé informace a pak o nich ještě mluvit....
Budou dvě zlaté medaile? Jedna bronzová? Nebo žádná?