Orbitální výtahy mají prasata v Angry Birds Space. V kombinaci s Kamikaze Bird umožňují opravdu efektní destrukce. :-)
Jinak, já jsem myslel, že orbitální výtah už se staví. Je to už dlouho co jsem o něm někde četl. A tvářili se, že jeden z největších problémů je, aby s ten výtah s něčím nesrazil.
Hlavný problém je, aby sa nezrútil pod vlastnou váhou. Jediný vhodný materiál sú uhlíkové vlákna, lenže tie ešte nie sme schopní spraviť dosť pevné na to, aby mohli byť tak dlhé(ale možno to je už inak, nemám úplne čerstvé informácie).
Áha, tak já někde narazila na paternoster s Měsícem. O orbitálním výtahu vím, ale představit si to nedokážu vůbec, slyšela jsem, že to teoreticky realizovatelné je. Ovšem to je pro jiné mozky než ten můj :-)
Som sa z kamaratmi bavil o tom ako by mohla skoncit piesen :D a zhodli sme sa ze na zeleznom trone bude sedet Hodor :D a padli take mena ako " Hodor uchvatitel :D Hodor-chan :DDD " :D
Přijde derivace do baru a povídá: "Tááák, a teď vás tady všechny zderivuju!!!" Popíjející s křikem utečou, jen hned u baru zůstal jeden chlapík. Derivace k němu dojde a povídá: "Jaktože taky neprcháš? Zderivuju tě!" "To těžko, já jsem é na ixtou!" :D
My matfyzáci dodáváme i pointu: A zderivuje jej podle ypsilonu... :o)
Komentáře
Jinak, já jsem myslel, že orbitální výtah už se staví. Je to už dlouho co jsem o něm někde četl. A tvářili se, že jeden z největších problémů je, aby s ten výtah s něčím nesrazil.
Zajímavý, ale už složitější je taky tenhle článek: http://czechnationalteam.cz/view.php?cisloclanku=2006010001
PS: Tvůj mozek je stejně dobrý jako všech ostatních. Říká to deset z deseti zombii :)
lebo meče sú too mainstream :D
Hodor, jenž byl přislíben...
"Ále, manželka je v agonii."
Ten druhý:
"No, snad jí vyjde počasí."
(that someone is me) :D