Nejspíš ano. Nejprv by se ale musely ověřit dvě věci: a.) Zda se již Sansa s takovou zmrzlinou setkala. b.) Někdo by musel otestovat točenou. S žádnou jsem se zatím nesetkala, tak nemůžu ručit za to, že na rozdíl od kopečkové nebude děsivá nebo pedofilní. :D
Jen počkejte až nějaký statečný imperátor doveze do Údolí vydatnou čokoládu z daleké říše slunce. Sansa si na nějaké citróny ani nevzpomene. Jak jí ta čokoláda bude pěkně ladit k vlasům. A až ji při mlsání zůstane trocha na rtech... och, na co to zase myslím, dejte mi někdo facku!
Hihihi. "Statečný imperátor". Už jenom to zní podivně. Bůhví Chrchelneví, jak to bude doopravdy. ;) Aby si pak sličná děva nemusela ty kakaové boby oddřít na nějaké vysokohorské plantáži. :D
Jaj točená citrónová - láska mého dětství :-)) Jedno léto mamka dělala v cukrárně a já si mohla natočit citrónové, co jsme snesla, když jsme jí namíchala deset kýblů do stroje :-p Za dobrou citrónovou šla bych světa kraj....
Jen počkejte až nějaký statečný imperátor doveze do Údolí vydatnou čokoládu z daleké říše slunce. Sansa si na nějaké citróny ani nevzpomene. Jak jí ta čokoláda bude pěkně ladit k vlasům. A až ji při mlsání zůstane trocha na rtech... och, na co to zase myslím, dejte mi někdo facku!
To vyzerá ako tá... Ako sa to volá... Keď slová nahrádzajú obrázky :D Imagoskripcia? Pictaskripcia?
Mně se líbí vlče, nazvané polární liška. Jen u toho zmutovaného papouška jsem zpočátku zaváhala jestli to má být sokol Arrynů nebo se jim tam připletl Malíčkův drozd. Ale po prozkoumání ostatních a zaregistrování barev je to už víc než jasné :))
Komentáře
a.) Zda se již Sansa s takovou zmrzlinou setkala.
b.) Někdo by musel otestovat točenou. S žádnou jsem se zatím nesetkala, tak nemůžu ručit za to, že na rozdíl od kopečkové nebude děsivá nebo pedofilní. :D
BůhvíChrchelneví, jak to bude doopravdy. ;) Aby si pak sličná děva nemusela ty kakaové boby oddřít na nějaké vysokohorské plantáži. :D:D
Chýba mi tam nad nimi letiace slniečko, ako na nich všetkých chce z pozadia nič netušiac hodiť zlatý šíp :D
Myslíte, že má Ned sundavací hlavu?
A Rickona máš len na dva dni, potom ti akosi zmizne...
A Ary ma vybrateľné oči a aj zadarmo sadu tvárí