Branislav 'Gepeto': Ozlovlkovaný... to je nádherný výraz :D
To jde dotáhnout k dokonalosti... Pokud třeba i ti lordi věděli, že Robb nebyl jediný ozlovlkovaný, tak si mohli říct, že Sansa nemusela být jediná odzlovlkovaná. :o)
Branislav 'Gepeto': Ozlovlkovaný... to je nádherný výraz :D
To jde dotáhnout k dokonalosti... Pokud třeba i ti lordi věděli, že Robb nebyl jediný ozlovlkovaný, tak si mohli říct, že Sansa nemusela být jediná odzlovlkovaná. :o)
Věděli nejméně o dvou dalších zlovlcích: Chundeláčovi a Létovi. A dost pochybuju, že by se o ně NIKDO nezajímal ("...větry vají, voda teče a řeči se vedou...").
:D Nie, ale na nete som našiel obrázok tých typických, že tam boli baby a tie obkeci "Hey girls.. did you know.. that these girls.. are my best friends?" a pod tým toto :D A keď si tak predstavím ako by rotiahol tie ruky s takým tichým vzadným hlasom "Nobody careeees" tak mi to prišlo vtipné .D
Mrcel17: Tak to jsem nováček. Teprve tak rok tam chodím :D.
ak tam chodíš rok, tak isto nie si nováčik :D Za rok sa tam toho udialo hodne, koľko nových meme :D Ale ja tam tiež nie som dlho možno o pár mesiacov dlhšie ako ty .
4chan je i na mě moc... drsný :D. 9gag mi vyhovuje. Úpadek tam je, ale moc na vote nechodím, takže je to dobrý. Vadí mi ta videa a posty s hláškama z filmů (prostě filmová/seriálová scéna v několika obrázcích s textem). Ale jinak si nestěžuju.
Komentáře
Chodím na uberhumor. Ale jde poznat, že nejvíce hlášek a obrázků tam dávají děti školou povinné. :-)