Ramsay Bolton

124»

Komentáře

• Další povedený obrázek Ramsíčka-Drahouška. :D
    Bastard of Bolton by Ekcess
  • No ten už se blíží vizáži popsané v knihách (zatím nejvíc, co jsme tu viděla na obrázcích) :-)
  • Jo, vypadá jako Iwan Rheon :D. Takhle se Simon tvářil, když vysvětloval Nathanovi, že chce být jeho kamarád :D.
  • Miss Utahraptor: Ale fuj, to je snad on osobně...
  • svoa00 napsal(a):

Branislav 'Gepeto': Ozlovlkovaný... to je nádherný výraz :D

To jde dotáhnout k dokonalosti... Pokud třeba i ti lordi věděli, že Robb nebyl jediný ozlovlkovaný, tak si mohli říct, že Sansa nemusela být jediná odzlovlkovaná. :o)
  • Jay napsal(a):

svoa00 napsal(a):

Branislav 'Gepeto': Ozlovlkovaný... to je nádherný výraz :D

To jde dotáhnout k dokonalosti... Pokud třeba i ti lordi věděli, že Robb nebyl jediný ozlovlkovaný, tak si mohli říct, že Sansa nemusela být jediná odzlovlkovaná. :o)
    Pgesne....

Hovogiš mi z fuše :D
  • Věděli nejméně o dvou dalších zlovlcích: Chundeláčovi a Létovi. A dost pochybuju, že by se o ně NIKDO nezajímal ("...větry vají, voda teče a řeči se vedou...").
  • Gepeto: též ti 9gag vysál duši? :D
  • :D Nie, ale na nete som našiel obrázok tých typických, že tam boli baby a tie obkeci "Hey girls.. did you know.. that these girls.. are my best friends?" a pod tým toto :D A keď si tak predstavím ako by rotiahol tie ruky s takým tichým vzadným hlasom "Nobody careeees" tak mi to prišlo vtipné .D
  • Škoda, tak jsem tu asi jediná nakažená :D.
  • Kolikokoli napsal(a):

Škoda, tak jsem tu asi jediná nakažená :D.

Každá nákaza sa dá rozšíriť... :D Cez Sranda topič
  • Kolikokoli napsal(a):

Škoda, tak jsem tu asi jediná nakažená :D.

Nie si v tom sama :D, je tu viac takých ľudí. Ja si pamätám ešte na časy kedy bolo na jednej stránke gagu iba 9 postov, to boli časy.
  • Mrcel17: Tak to jsem nováček. Teprve tak rok tam chodím :D.
  • Kolikokoli napsal(a):

Mrcel17: Tak to jsem nováček. Teprve tak rok tam chodím :D.

ak tam chodíš rok, tak isto nie si nováčik :D Za rok sa tam toho udialo hodne, koľko nových meme :D Ale ja tam tiež nie som dlho možno o pár mesiacov dlhšie ako ty .
  • 9gag jsem zkoušela, ale připadal mi slabý.
    Chodím na uberhumor. Ale jde poznat, že nejvíce hlášek a obrázků tam dávají děti školou povinné. :-)
  • Ben Nevis napsal(a):

9gag jsem zkoušela, ale připadal mi slabý.
    Chodím na uberhumor. Ale jde poznat, že nejvíce hlášek a obrázků tam dávají děti školou povinné. :-)

Najviac tých sexistických hlášok a "vtipov" aj tak vznikne od niekoho, kto je školou povinný a o takých veciach nemá ani šajnar...
  • 9gag je prachsprosta vykradacka 4chanu
  • Thorar napsal(a):

9gag je prachsprosta vykradacka 4chanu

Máš pravdu, 4chan to všetko začal.
  • Ben Nevis napsal(a):

9gag jsem zkoušela, ale připadal mi slabý.

9gag upadá, to je pravda. Ale kedysi bol dobrý.
  • 4chan je i na mě moc... drsný :D. 9gag mi vyhovuje. Úpadek tam je, ale moc na vote nechodím, takže je to dobrý. Vadí mi ta videa a posty s hláškama z filmů (prostě filmová/seriálová scéna v několika obrázcích s textem). Ale jinak si nestěžuju.
  • Mne tiež vadia videá, ale hlavne REPOSTY ! :D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi