Sranda topič

1107108110112113117

Komentáře

• Zvláštní, já většinou fandím záporákům ve filmech, ti dobří jsou většinou moc hodní aby vyhráli a je to zas*a*ý klišé. Ale když je záporák ne zlej, krutej, cynik ale prostě idiot jako je třeba Joffrey, tak mu moc fandit nejde.

BTW. Redskull byl genialni zaporak, na Captain America jsem se po druhy dival jen kvuli němu.
  • Na záporákovi musí být něco sympatického (smysl pro humor, inteligence, pohledný, charismatický nebo fakt dobrý herec...), aby si ho lidi oblíbili - teda podle mě:-D Ale Joffrey nic takového nemá...
  • Asi založím topic o záporácích :) Nějak se mi to chce rozebírát.
  • Blackfish: založ! založ! :D
  • Budeme rozebírat kvality našich oblíbených záporáků:-D
  • Dneska 18:20 - volá mi děda, já se dívám na Hvězdnou bránu.

On: Vem klíče a přijdeď nejde mi otevřít brána.
    Já: A zadal jsi sedmý symbol?
    - chvilka ticha -
    On: Ne asi jsem jen zohnul klíč.

Nejlepší na tom je že mi to došlo až po hovoru co jsem řekl :D

Moderní střílení holubů.
  • Blakfish: LOL :D.
  • Kolikokoli napsal(a):

IMG
    Pro Gepeta: Zde zdroj nákazy :D.

:D Práve som bol nakazený :D Už len vďaka Babuľkovi HAD :D
    Blackfish napsal(a):

Mno, počkej až diváci potkají Ramsaye :) To ještě joffa budou milovat :D

Práveže Joffrey mi na svoj vek prišiel ako krutejšia sviňa.. Isteže, ak ktosi stiahne Ramsaya z kože a bude to opisované aspoň na jeden a pol strane, najmä z pohľadu Theona, tak sa mi to bude páčiť, ale Ramsay je menší debil ako Joffrey a týral z POV len Theona... Zato Joffa nenávidíme ako Tyrion, ako Sansa, ako Arya, ako Jon, prakticky aj ako Daenerys :D Teda nenávideli sme....

BTW: Aj vám to príde tak ,,No, dobre, zabijem tú sviňu Joffreyho.... Ale napíšem vám inú :D" Har!
    Michelle napsal(a):

Na záporákovi musí být něco sympatického (smysl pro humor, inteligence, pohledný, charismatický nebo fakt dobrý herec...), aby si ho lidi oblíbili - teda podle mě:-D Ale Joffrey nic takového nemá...

Nu, musím povedať, že IMHO Gleeson má naozaj dobrý herecký talent.... Zahral Joffreyho dobre.... Takmer si koleduje o to, že ho ľudia začnú nenávidieť v reáli :D

Blackfish: :D :D Nemôžem si pomôcť, ale predstavujem si, ako si pohodov sedíš: ,,A zadal jsi sedmý symbol?" :D
  • :D :D Odborník... Tiež si myslím, že Internet tu bol vždy ako kyslík, poletoval si prázdnom a až neskôr sme zistili ako ho zachycovať na vlákna Modemov a Routerov .D
    img1
  • Odborník... Tiež si myslím, že Internet tu bol vždy ako kyslík, poletoval si prázdnom a až neskôr sme zistili ako ho zachycovať na vlákna Modemov a Routerov .D
    :-)
  • Gepeto: Ako vidím 9gag získal ďalšiu dušu do svojich pazúrov.
  • Gepeto: Mhuhhahauhuuha! *pláštěm si zakryje tvář a odejde do noci*
  • Kolikokoli napsal(a):

Gepeto: Mhuhhahauhuuha! *pláštěm si zakryje tvář a odejde do noci*

oprava: "pokusí se odejít do noci. Jelikož ale přes plášť nic nevidí, narazí postupně do pouliční lampy, odpadkového koše a kolemjedoucího auta. Poslední jmenovaná srážka se ukáže být fatální." ;D
  • Kolikokoli napsal(a):

A povie typickú hlášku "We have not ended yet" :D
    Miss Utahraptor napsal(a):

Kolikokoli napsal(a):

oprava: "pokusí se odejít do noci. Jelikož ale přes plášť nic nevidí, narazí postupně do pouliční lampy, odpadkového koše a kolemjedoucího auta. Poslední jmenovaná srážka se ukáže být fatální." ;D
    ;D Osud filmových záporákov
  • Jste tu dramatičnost úplně zničili :D :D :D
  • Hildegarda: Lol, konečně chápu ty nové posty na 9gagu :D.
  • Hildegarda: Asi vím, kde se inspirovala :)
  • Mr. Bean :-)

Moje babička taky "restaurovala" obrazy, ale nebylo to nic význačného.
    Malovala zátiší, ale co tam bylo původně, těžko říct. :-)
  • Dreamer: byla jsi rychlejší :-)
  • :D" rel="lightbox[roadtrip] nofollow" class="colorbox">Margaery <span class=:D" />

Nemůžu z toho výrazu :D Hroznej záchvat smíchu.
  • tak ako sa premiela KHL v médiach, vznikajú z toho vtipné patvary. kamarát ma upozornil, že niekde to píšu Ká HL, myslím, že od toho je už blízko k novému elfskému menu:
    Kaa-Hael :)
  • Potreboval som meno do fan fiction diky Sarven
  • elfovia prišli do westerosu?

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi