Záporáci, filmoví i literární.

1356717

Komentáře

• Sylar? Pripomeň mi, to je ten, čo sa mu na konci vrátili schopnosti, pretože o ne prišiel alebo ten, čo teraz... Nu, vďaka Hyrovi čuchá fialky odspodu?
  • Kolikokoli - jakmille záporák začne fňukat, tak má u mě utrum. Kdyby se z něho stal 100% klaďák, tak nic neřeknu, ale scénáristi jako by se nemohli rozhodnout, co z něho nakonec udělají.

Napadlo mě, že oblíbení záporáci jsou buď úspěšní, anebo se na konci kají.

Gepeto - viděl jsi nový Star Trek?
  • Já mám ráda "hodné záporáky, kteří dělají špatné věci, protože nejsou pochopeni, ale nakonec se přecijen vrátí k dobru" - Gabriel Grey, Anakin Skywalker, The Master...
  • Ben Nevis: jak dokurvili? Mi se z Heroes nejvíc líbila 3. série, kde byl "klaďas" a když se ke konci 4. série přidal k Peterovi, tak jsem byla šťastná jako blecha. Ještě jsem měla ráda ty části, kde chodil s Kristen Bell (ta s elektrickou schopností).
  • Hrdinové mě nijak zvlášť nebavili ... nuda nuda, zajímavá scéna, šeď šeď. S tím Ashurem souhlasím :) Ten jeho pohled "a je to v prdeli" abych nespoiloval druhou serii. Bylo mě ho i líto :D Takže navrhuju Ashura coby Daaria Nahaarise! :D

Další zajímaví:
    Goldfinger, Scaramanga, Zub - Bondovky.
    Jigsaw - Saw.
  • Blackfish: Ashur byl tak boží, že bych si ho nechala! Sice jsem ho chtěla zabít každým dílem, ale...to je něco jako Viserys či Theon v seriálu - jsou zahraní tak božsky, že ikdyž bych jim nejraději nakopala, zírala jsem na ně s otevřenou pusou a žrala každej jejich pohyb.
  • Ben Nevis napsal(a):

...Gepeto - viděl jsi nový Star Trek?

Moment.. Stark Trek? :D Ja som bol v tom, že sa bavíte o Heroes, keď ste spmenuli aj toho Petra :D
  • Stark Trek. :-)
  • Kolikokoli napsal(a):

Moorti: jj, už jsi myslím třetí :D. Gabriel Grey byl skvělej :).

Gabriel aka Sylar bol moja platonická láska- this is part when usually people start scream. ňáh. vždy ma fascinovalo jeho obočie :D
  • Marcipan: Ano, taky byl mou platonickou láskou. Dokonce tak velkou, že jsem mu udělala music video :D

btw: ten předposlední díl (The Wall - jak jsou v tom fiktivním světě, kam je poslal ten polda) je úplně nejlepší. Heroes samotní mi stačili vidět 1x, ale tenhle díl si pouštím často.
  • Kolikoli, pozerám to, som šťastná ako blcha, že som našla ďalšieho fanúšika jeho šarmantného obočia ;)

a ešte ma napadol jeden záporák- kto videl liga výnimočných, kde bol Dorian Gray zlý? a ešte jeden záporák, téma zostáva- portrét Doriana Graya- Ben Barnes, jú :D
  • Ligu výjimečných si vůbec nepamatuju (viděla jsem to, ale nějak jsem to asi vytěsnila), ale Ben Barnes jako Dorian Gray byl k sežrání :D
  • Mnach moment, Sylar, áno to je ten, čo stratil tú moc, ale potom sa mu vrátila tým liekom z Heroes...
  • Mnach moment, Sylar, áno to je ten, čo stratil tú moc, ale potom sa mu vrátila tým liekom z Heroes...

to bola volume II, to bolo nič :D
  • Marci pan napsal(a):
    Bohužel :( Asi se na to spíš budu muset podívat - je to ten film s divnou ponorkou?
  • áno, divná ponorka, čo mi evokovala vyzdobený sekáčik na mäso :D
  • Ten film co stojí oproti předloze totálně za...
  • Můj nejoblíbenější záporák jednoznačně Monty Burns :-)
  • Ellanor napsal(a):

Můj nejoblíbenější záporák jednoznačně Monty Burns :-)

To přeci taky není záporák... :D
    Mívala jsem kamaráda s podobnou postavou, frňákem a držením těla. Uměl i výborně předvádět Burnsova gesta. :D
  • Ellanor napsal(a):

Můj nejoblíbenější záporák jednoznačně Monty Burns :-)

Znamenitě!
    burns
  • Burn je sup v Simsonovskom tele...
  • Pan Havelock Vetinari taky stojí za povšimnutí, ale je to vlastně záporák?
  • Přesně, Volume II nebylo nic moc (i když Hiro je super :D). Líbil se mi ten díl ve 3. sérii, jak Peter šel do budoucnosti a byl tam hodný Gabriel se synkem. To byl strašně smutný díl. A samozřejmě The Wall a poslední díl.
  • Nu, u nás dali zatiaľ len Volume II. a odvtedy som o Heroes na Markíze nepočul a nechce sa mi to zťahovať :D
  • Si pamatuju, jak jsem to sháněla po torrentech... no, trvalo mi několik měsíců, než jsem měla celé Heroes. A po půl roce jsem je mazala :D.
  • Ben Nevis napsal(a):

...Gepeto - viděl jsi nový Star Trek?

Moment.. Stark Trek? :D Ja som bol v tom, že sa bavíte o Heroes, keď ste spmenuli aj toho Petra :D
    To měla být asociace, že Sylar je ten Spock z nového Štreku. :-)
    Zato vůbec nevím, co se v Heroes s ním na konci dělo.
    Nejlepší byla první série, pak to šlo z kopce jako skoro u všeho.
  • Ben Nevis: No, první série byla skvělá, druhá byla nuda, třetí byla boží! a čtvrtá ušla. Ve čtvrté sérii byl primární jiný týpek, který oblboval hrdiny. Sylar se nakonec přidal k Peterovi, aby ho porazili společně. Akorát ta kráva Claire to zase celé pohnojila :D.

(Sylar se snažil od půlky 4. série nebo tak, být hodný. Jenže nikdo mu nevěřil - zvlášť Peter)
  • Nu, u nás dali zatiaľ len Volume II. a odvtedy som o Heroes na Markíze nepočul a nechce sa mi to zťahovať :D

od začiatku leta dávajú aj volume III. okolo 1:30...
  • Marci pan napsal(a):

Nu, u nás dali zatiaľ len Volume II. a odvtedy som o Heroes na Markíze nepočul a nechce sa mi to zťahovať :D

od začiatku leta dávajú aj volume III. okolo 1:30...
    Aha... To som nevedel.. Nu, odstredu sa mi to pozerať nechce :D Ale vďaka za upozornenie :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi