Sylar? Pripomeň mi, to je ten, čo sa mu na konci vrátili schopnosti, pretože o ne prišiel alebo ten, čo teraz... Nu, vďaka Hyrovi čuchá fialky odspodu?
Kolikokoli - jakmille záporák začne fňukat, tak má u mě utrum. Kdyby se z něho stal 100% klaďák, tak nic neřeknu, ale scénáristi jako by se nemohli rozhodnout, co z něho nakonec udělají.
Napadlo mě, že oblíbení záporáci jsou buď úspěšní, anebo se na konci kají.
Já mám ráda "hodné záporáky, kteří dělají špatné věci, protože nejsou pochopeni, ale nakonec se přecijen vrátí k dobru" - Gabriel Grey, Anakin Skywalker, The Master...
Ben Nevis: jak dokurvili? Mi se z Heroes nejvíc líbila 3. série, kde byl "klaďas" a když se ke konci 4. série přidal k Peterovi, tak jsem byla šťastná jako blecha. Ještě jsem měla ráda ty části, kde chodil s Kristen Bell (ta s elektrickou schopností).
Hrdinové mě nijak zvlášť nebavili ... nuda nuda, zajímavá scéna, šeď šeď. S tím Ashurem souhlasím :) Ten jeho pohled "a je to v prdeli" abych nespoiloval druhou serii. Bylo mě ho i líto :DTakže navrhuju Ashura coby Daaria Nahaarise! :D
Další zajímaví: Goldfinger, Scaramanga, Zub - Bondovky. Jigsaw - Saw.
Blackfish: Ashur byl tak boží, že bych si ho nechala! Sice jsem ho chtěla zabít každým dílem, ale...to je něco jako Viserys či Theon v seriálu - jsou zahraní tak božsky, že ikdyž bych jim nejraději nakopala, zírala jsem na ně s otevřenou pusou a žrala každej jejich pohyb.
Marcipan: Ano, taky byl mou platonickou láskou. Dokonce tak velkou, že jsem mu udělala music video :D
btw: ten předposlední díl (The Wall - jak jsou v tom fiktivním světě, kam je poslal ten polda) je úplně nejlepší. Heroes samotní mi stačili vidět 1x, ale tenhle díl si pouštím často.
Kolikoli, pozerám to, som šťastná ako blcha, že som našla ďalšieho fanúšika jeho šarmantného obočia ;)
a ešte ma napadol jeden záporák- kto videl liga výnimočných, kde bol Dorian Gray zlý? a ešte jeden záporák, téma zostáva- portrét Doriana Graya- Ben Barnes, jú :D
Přesně, Volume II nebylo nic moc (i když Hiro je super :D). Líbil se mi ten díl ve 3. sérii, jak Peter šel do budoucnosti a byl tam hodný Gabriel se synkem. To byl strašně smutný díl. A samozřejmě The Wall a poslední díl.
Moment.. Stark Trek? :D Ja som bol v tom, že sa bavíte o Heroes, keď ste spmenuli aj toho Petra :D
To měla být asociace, že Sylar je ten Spock z nového Štreku. :-) Zato vůbec nevím, co se v Heroes s ním na konci dělo. Nejlepší byla první série, pak to šlo z kopce jako skoro u všeho.
Ben Nevis: No, první série byla skvělá, druhá byla nuda, třetí byla boží! a čtvrtá ušla. Ve čtvrté sérii byl primární jiný týpek, který oblboval hrdiny. Sylar se nakonec přidal k Peterovi, aby ho porazili společně. Akorát ta kráva Claire to zase celé pohnojila :D.
(Sylar se snažil od půlky 4. série nebo tak, být hodný. Jenže nikdo mu nevěřil - zvlášť Peter)
Komentáře
Napadlo mě, že oblíbení záporáci jsou buď úspěšní, anebo se na konci kají.
Gepeto - viděl jsi nový Star Trek?
Další zajímaví:
Goldfinger, Scaramanga, Zub - Bondovky.
Jigsaw - Saw.
btw: ten předposlední díl (The Wall - jak jsou v tom fiktivním světě, kam je poslal ten polda) je úplně nejlepší. Heroes samotní mi stačili vidět 1x, ale tenhle díl si pouštím často.
a ešte ma napadol jeden záporák- kto videl liga výnimočných, kde bol Dorian Gray zlý? a ešte jeden záporák, téma zostáva- portrét Doriana Graya- Ben Barnes, jú :D
Mívala jsem kamaráda s podobnou postavou, frňákem a držením těla. Uměl i výborně předvádět Burnsova gesta. :D
Zato vůbec nevím, co se v Heroes s ním na konci dělo.
Nejlepší byla první série, pak to šlo z kopce jako skoro u všeho.
(Sylar se snažil od půlky 4. série nebo tak, být hodný. Jenže nikdo mu nevěřil - zvlášť Peter)