Hra o trůny - obsazení 3. řady

1679111218

Komentáře

• Mohl by vypadat nějak takhle...
    Hinds
  • Připomíná mi jednoho českého herce. Suchařípa?
  • Ještě by ho mohl hrát Jan Čenský :-D
  • Krampola už ničím nepřebiješ. :-))
  • Jarlo, fuj:-D Ten je už taky řádně slizký...
  • Nojo, vždyť já vím :-)) Ale Trávníček by byl horší :-p
    Ale s tím Krampolem - já za to nemůžu - při pohledu na tu fotku jsem ho zkrátka viděla :-)
  • Ježiš, toho jsi neměla ani zmiňovat... Ten je ještě nechutnější:-D Dnes budu mít noční můry:-(
  • Mně tam docela sedí...
    :-)
    Já nevim, jak to je možný, že mam s producentama tak podobnej náhled na postavy, to už je poněkolikátý...
    (ne, není to sarkasmus)

a fakt, že mi nevadí to "postaršení" je danej tim, že já to bral tak, že v aSoIaF rok netrvá stejně jako u nás, ale spíš trochu delší, cca o 1/5 - tzn. když tam bylo dětem 10, tak tady 12; když Nedoj bylo 35, tak tady 40+; Robb 15 - de facto 18, atd., atp.
  • Stark z hor napsal(a):

a fakt, že mi nevadí to "postaršení" je danej tim, že já to bral tak, že v aSoIaF rok netrvá stejně jako u nás, ale spíš trochu delší, cca o 1/5 - tzn. když tam bylo dětem 10, tak tady 12; když Nedoj bylo 35, tak tady 40+; Robb 15 - de facto 18, atd., atp.

No nevim, podle mě je tenhle posun daný spíš drsnějšími životními podmínkami které cca odpovídají našemu středověku (lidé měli podstatně dřív děti, podstatně dřív umírali...)
  • Boha jeho, prooooč?!! :((
  • A podle mne je to v seriálu dáno tím, že se staršíma děckama se líp pracuje, nehledě na to, že kdyby bylo herečce Daenerys opravdu 12, tak by ji nenechali souložit :-D
  • A to jako nikoho nezaráží, že o Dany, Jonovi, Robbovi a Sanse Martin pořád píše jako o napůl dětech? Takže ne, nic bych nepřidávala, v Martinově světě se holt stejně jako ve středověku nikdo nestará, jestli je vám čtrnáct nebo čtyřicet. Pro mě je o to působivější, že se spousta šílených věcí v Písni děje mladým teenagerům, i když jejich chování samozřejmě z našeho pohledu občas nepůsobí realisticky.

Jinak seriálový Mance - nejsem z toho úplně odvázaná.
  • Málem se mi zastavilo srdce, když jsem na fb viděla titulek 'Herec z Říma byl obsazen do Hry o trůny'. A tak skončil sen o Purefoyovi. Ale alespoň je to kvalitní herec no...
  • Jarla napsal(a):

A podle mne je to v seriálu dáno tím, že se staršíma děckama se líp pracuje, nehledě na to, že kdyby bylo herečce Daenerys opravdu 12, tak by ji nenechali souložit :-D

Postaršení teenagerovských postav bylo jedno z nejlepších rozhodnutí tvůrců seriálu. Jednak nemají problémy s vyzněním nekterých scén, mají o něco zkušenější herce a upřímně řešeno je to tak realističtější.
  • A tak skončil sen o Purefoyovi.
    Kde se to podepisuje?

Zrovna jsem shodou okolností dokoukala Johna Cartera. A během sledování viděla Nájezdníka v každém záběru na Purefoye.
  • Nevada napsal(a):

A tak skončil sen o Purefoyovi.
    Kde se to podepisuje?

Zrovna jsem shodou okolností dokoukala Johna Cartera. A během sledování viděla Nájezdníka v každém záběru na Purefoye.

A ten jeho lišácký úsměv... hmmm....
  • Nevada napsal(a):

A tak skončil sen o Purefoyovi.
    Kde se to podepisuje?

To se nasměju, až Purefoye obsaděj jako Rudou zmiji a všichni si zase budou stěžovat :D Jinak upozorňuju, že Hinds je opravdu dobrý herec a maskéři umí divi, ale když on je takovej... vážnej :/
  • svoa00 napsal(a):

Jarla napsal(a):

A podle mne je to v seriálu dáno tím, že se staršíma děckama se líp pracuje, nehledě na to, že kdyby bylo herečce Daenerys opravdu 12, tak by ji nenechali souložit :-D

Postaršení teenagerovských postav bylo jedno z nejlepších rozhodnutí tvůrců seriálu. Jednak nemají problémy s vyzněním nekterých scén, mají o něco zkušenější herce a upřímně řešeno je to tak realističtější.
    O tom přece nediskutuji (mi stačií kniha) - jen říkám, proč si myslím, že jsou ti herci starší....tak to bylo vždycky, že do filmu cpali starší děcka a tvrdili, že jim je teprve tolik a tolik....
  • Jarla napsal(a):

svoa00 napsal(a):

Jarla napsal(a):

O tom přece nediskutuji (mi stačií kniha) - jen říkám, proč si myslím, že jsou ti herci starší....tak to bylo vždycky, že do filmu cpali starší děcka a tvrdili, že jim je teprve tolik a tolik....
    Nope... tady to netvrdí, oni jsou oficiálně o pár let starší.
  • Jo, v prvním díle v rozhovoru Neda a Roberta říkají "už je to 16 let" (nebo kolik)
  • No a kde se to vylučuje s tím, co jsem napsala? Nevidím rozpor....
  • Postaršení teenagerovských postav bylo jedno z nejlepších rozhodnutí tvůrců seriálu. Jednak nemají problémy s vyzněním nekterých scén, mají o něco zkušenější herce a upřímně řešeno je to tak realističtější.
    To podepisuju. Jak říkám, já všechny v knize vždy vnímal tak o 5-10 let starší. Ostatně GRRM kdysi uznal, že je měl postaršit - a ne, fakt se mi to nechce dohledávat, ale bylo to dávno před seriálem.

Ale tohle už mi přijde moc. Na druhou stranu, pokud z něj dokážou udělat to, co tu bylo na fotkách od svevy a Aleen (a nemyslím toho Krampola), tak to hravě překousnu - ale obávám se, že blíž to bude té fotce v článku.
  • svoa00 napsal(a):

Jinak upozorňuju, že Hinds je opravdu dobrý herec a maskéři umí divi, ale když on je takovej... vážnej :/

Já myslím že v Holkách z kalendáře se i celkem smál... a hezky.
  • svoa00 napsal(a):

To se nasměju, až Purefoye obsaděj jako Rudou zmiji a všichni si zase budou stěžovat :D Jinak upozorňuju, že Hinds je opravdu dobrý herec a maskéři umí divi, ale když on je takovej... vážnej :/

Já ne. Oberyn je jediná role, kde jsem schopná přijmout Purefoyovu absenci v roli Manceho. Neříkám, že je Purefoy jako Mance jediná správná volba. Jen říkám, že Hinds se na to nehodí - když on je takovej... starej. Probůh, je jen o dva roky mladší, než můj otec. Když jsem ho viděla v Carterovi utíkat, tak jsem se začala smát. Purefoy vedle něj poskakoval jako opička, aby to nevypadalo tak hrozně....

Nicméně - při téhle scéně se mi Mance vybavil asi nejvíc:
  • Šmarjá, co to je zase za itomost, proč míchaj starověk (?) s těma galaktickejma kravinama? :-)
  • John Carter: Mezi dvěma světy. Takové dobrodružné fantasy.
  • Neříkej mi, že to je fantasy - já viděl v ukázce nějaký ty Sci-Fi pitomosti a to já nemůžu, hlavně ne v týhle kombinaci :-))) A než se někdo zeptá, ano, neviděl jsem Star Wars, Star Trek apod.
  • Neříkej, že jsi nečetl knižní předlohu, Aleku. :-)
  • ne, já znam Johna Cartera jen z Pohotovosti :-)
  • Ty jsi neviděl Star Wars? *zděšení*
    Dějově je to spíš fantasy s prvky sci-fi (přenos na jinou planetu, létající lodě, chodící město - to je ze sci-fi nejvýraznější)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů NovinkyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi