Hra o trůny - obsazení 3. řady

18911131418

Komentáře

• Čimto, že když se řekne sci-fi, začnou se řešit Hvězdný války? Sci-fi je Vesmírná odysea, Vetřelec/Vetřelci, Moon, abych byl vlastenec tak taky Ikaria XB 1, Solaris, Minority Report, Věc...
  • Protože Hvězdné války znamenaly pro sci-fi filmy důležitý mezník. Byla to triková "revoluce", přitáhly k tomuhle žánru spoustu diváků, hollywoodským studiím dokázaly, že umí tržit (a nejen na vstupném).
    BlackAdder napsal(a):

Když už se tu řešily Star Wars tak jenom taková perlička George Lucase k natočení prvního dílu inspiroval filmem http://www.csfd.cz/film/5429-tri-zlocinci-ve-skryte-pevnosti/ nejvíc je asi vidět inspirace na R2-D2 a C3PO :-)

Jj, ale nejen díky postavám těch dvou troubů. Princezna, generál, útěk před nepřáteli, souboj dvou generálů. Hidden Fortress je skvělý film.
  • Protože Hvězdné války znamenaly pro sci-fi filmy důležitý mezník. Byla to triková "revoluce", přitáhly k tomuhle žánru spoustu diváků, hollywoodským studiím dokázaly, že umí tržit (a nejen na vstupném).
    ještě jednou, HV pro mě žánrově nejsou sci-fi.
  • Ehm... třeba protože je SW největší kult na světě?
    Jen se přiznej flankere, že máš doma na zdi světelný meč z kartonu a izolepy. :-)

Mno je to Sci-fi fantasy no
  • Je mi líto, nemá.
    Jinak Nevada je zjevně sama za sci-fi nepovažuje, podle toho, co psala dřív.
  • Já netvrdím, že to není kult (kterému jsem fakt nepropadl, jak potvrdil ugla), jestli největší toť otázka, ale neřadím to mezi SF.
  • flanker.27 napsal(a):

Čimto, že když se řekne sci-fi, začnou se řešit Hvězdný války? Sci-fi je Vesmírná odysea, Vetřelec/Vetřelci, Moon, abych byl vlastenec tak taky Ikaria XB 1, Solaris, Minority Report, Věc...

Sorry, já tomu nerozumim, takže to asi nesprávně směšuju. Když tedy já říkám sci-fi, myslím vše od SW, ST po všechno výše flankerem jmenované :-)
  • SW jsou "scifi ve světě fantasy". Prostě - takhle nějak by vypadaly scifi příběhy, které by vymýšleli spisovatelé v Gondoru nebo v Králově přístavišti... Nevím, jak líp to popsat. Nebo na druhou stranu - tak nějak by vypadal - "Pán prstenů díl 1234 - Lotr o tisíc let později"
  • A kde je Oberyn?
  • Tormund Obrozhouba je prstě luxusní! :DD
  • Tormund Obrozhouba je prstě luxusní! :DD
  • Benji Stark napsal(a):

A kde je Oberyn?

V čakárni na štvrtú sériu ;D
  • A jo, oni Bouři rozdělili...
    A co myslíte jaký bude podtitul, chtějí totiž nechat jen GoT 2, 3, 4, 5 ,....
    Já bych dal
    GoT 3 - střet králů
    GoT 4 - bouře mečů
    Divné, ale nic jiné mne nenapadá
  • fRagY napsal(a):

Tormund Obrozhouba je prstě luxusní! :DD

To je pravda, správnej vousatej sympaťák
  • Benji Stark napsal(a):

A jo, oni Bouři rozdělili...
    Já bych dal
    GoT 3 - střet králů
    GoT 4 - bouře mečů

Druhá řada podtitul neměla, ne? :-?
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Benji Stark napsal(a):

Já bych dal
    GoT 3 - střet králů
    GoT 4 - bouře mečů

Měla. Válka přichází
  • Benji Stark napsal(a):

Miss Utahraptor napsal(a):

Benji Stark napsal(a):

Já bych dal
    GoT 3 - střet králů
    GoT 4 - bouře mečů

Měla. Válka přichází
    Aha, já žila v domnění, že je to jen takové heslo na doplnění k tomu budovatelskému plakátu. ;) No, pokud je tomu skutečně tak, řekla bych, že si zase vymyslí něco svého. :)
  • Benji Stark napsal(a):

Měla. Válka přichází

To nebyl podtitul, ale spíš něco jako reklamní slogan, IMHO. Ostatně, celá druhá řada je od HBO číslovaná jako pokračování té první (ep. 11-20), řekla bych, že na podtituly dle knih nehrají.
    Ugla napsal(a):

Jinak Nevada je zjevně sama za sci-fi nepovažuje, podle toho, co psala dřív.

Myslíš na základě toho, co jsem psala o Johnu Carterovi? Dovolím si nesouhlasit. Netvrdím, že SW jsou svatou knihou sci-fi, ale i když tam Lucas nacpal prvky z různých žánrů, tak sci-fi to je. Ať se to některým líbí nebo ne.
  • Wow... to obsazeni se mi fakt libi. Vsichni mi sednou.
  • No nevím. Zvláště po Tanci a souboji s Jonem jsem si představoval Manceho jako muže v plné síle a ne důchodce.
  • No nevím. Zvláště po Tanci a souboji s Jonem jsem si představoval Manceho jako muže v plné síle a ne důchodce.
    Jo a pokud se já a Chmur na něčem shodneme, tak to tak asi bude protože to se nestává často
  • Prečo keď ľudia hovoria o sci-fi, spomínajú Star Wars, Star Trek a na Stargate vždy zabudnú? Toto je diskriminácia ľuďia!
  • Moment, Prendahl bol kto? Viem, že tam niekto taký bol, ale v Búrkovranách bol predsa Daario(aj dvaja Ďalší, ale tí nie sú dôležití).
  • Anglachel napsal(a):

Moment, Prendahl bol kto? Viem, že tam niekto taký bol, ale v Búrkovranách bol predsa Daario(aj dvaja Ďalší, ale tí nie sú dôležití).

Jeden z těch dvou dalších.
  • Že by sloučili tři postavy a nechali jen jednu? nebo možná casting na Daaria ještě neproběhl.
  • Neviem, že spojili Orella a Varamyra chápem, ale prečo by urobili takýto ťah? Keď už má byť jeden, nech je to Daario, jediný rozdiel bude meno a tým to len zľahčia ľuďom, čo čítali knihy.
  • Orell i Šestikůže jsou podle mě naprosto zbytečné postavy, mohli tam dát nějakého týpka co by kolem sebe měl zvěř, párkrát by se mihnul jednou byl na poradě a konec, epizodní postavička.
  • Nevada napsal(a):

. Netvrdím, že SW jsou svatou knihou sci-fi, ale i když tam Lucas nacpal prvky z různých žánrů, tak sci-fi to je. Ať se to některým líbí nebo ne.

presne tak. samozrejme, že sw majú veľa s fantasy, ale samozrejme, že sú sci-fi. o tom nie je žiadna.
    celý žáner má tak veľa kategórii, (ktoré sa niekedy ani vo vnútri jednej na seba nepodobajú pretože vývoj kinematografie/diváctva a pod,) tak veľa polôh okrem základnej deliacej na hardcore (opojenie technológiami) a softcore (príbehove space opery), že je prirodzené ako veľmi sú rozdielne a súvisice/patriace aj do iných žánrov.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů NovinkyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi