Hra o trůny - obsazení 3. řady

191012141518

Komentáře

• No, mě se SW nelíbí jako takový, lae jestli je to SF nebo ne, k tomu nemám osobní citový vztah. Jne jsem to vždycky považoval za pohádku, protože od SF očekávám trochu toho zamyšlení. Leč toto kritérium nehodlám považovat za absolutní.
  • Stark Wars nejsou space opera? :-)
  • Tak mě nějaqk napadlo že Malíčka by skvěle zahrál ten herec kterej hrál v SG-1 Baala
  • EY: podívej se, na co jsem dala odkaz v písničkách pro postavy :D
  • Kolikokoli: Aha Tebe to taky napadlo :)
  • EY: možná je to důvod, proč mi Malíček přijde jako sympaťák :D
  • Jo, tak to tě chápu, Baal je asi nejvtipnější záporák kterého znám. :)
  • Ad důležitost Orla a Varamyra - možná není důležitost postav ajko takových, ale pro další děj knih je třeba důležitá ta možnost jejich schopností měniče a třeba Martin řekl, že tam musí být, protože jen sám ví, že tam chce potom nacpat "kladného" měniče a do nějakého střetu specielních schopností potřebuje vyváženého a logického protivníka a nebo taky můžeš třeba, říkám třeba - ukázat, že lze zpátky ze zvířete obsadit zase tělo, a bude se mu to hodit pak u Jona eventuelně u Brana. Či, že to může jinak souviset.
    No a v neposlední řadě - třeba chtějí seriál ozvláštnit měničem :-)
  • heavy_head napsal(a):

Stark Wars nejsou space opera? :-)

Darth Vader coby bas, Han Solo tenor, Leia alt a R2D2 soprán?
  • Spíš taková tag teamovka. Arya a Jon vs. Sansa a Robb. Někdy se zapojují i Ned a Cat. :-)
  • Everett Young napsal(a):

Tak mě nějaqk napadlo že Malíčka by skvěle zahrál ten herec kterej hrál v SG-1 Baala

No, tá podobnosť medzi Baalom a Malíčkom je zarážajúca(obaja svine, ale pritom majú tak veľa vtipných scén) :D Aj keď herec mi aspoň z tejto fotky príde dosť starý(neviem, či už to robia tie vrásky alebo čo).
  • Když Baalova fotka, tak jedině tahle :D.
    a href="http://stargate.neoseeker.com/w/i/stargate/thumb/b/b5/Baal_b.jpg/300px-Baal_b.jpg" title="img src="http://stargate.neoseeker.com/w/i/stargate/thumb/b/b5/Baal_b.jpg/300px-Baal_b.jpg" width="" height="" alt="
  • flanker.27 napsal(a):

No, mě se SW nelíbí jako takový, lae jestli je to SF nebo ne, k tomu nemám osobní citový vztah. Jne jsem to vždycky považoval za pohádku, protože od SF očekávám trochu toho zamyšlení. Leč toto kritérium nehodlám považovat za absolutní.

aj terminátor 1 je sci-fi, a veľa tam toho netreba napremýšľať. naozaj to nie je kritériu žánru. a niekedy ani kvality.
  • heavy_head napsal(a):

• Everett Young napsal(a):

Tak mě nějaqk napadlo že Malíčka by skvěle zahrál ten herec kterej hrál v SG-1 Baala

Ale ten na Malíčka moc vysoký, ne?
    heavy_head napsal(a):

Stark Wars možná jo :)
  • sarven napsal(a):

flanker.27 napsal(a):

No, mě se SW nelíbí jako takový, lae jestli je to SF nebo ne, k tomu nemám osobní citový vztah. Jne jsem to vždycky považoval za pohádku, protože od SF očekávám trochu toho zamyšlení. Leč toto kritérium nehodlám považovat za absolutní.

aj terminátor 1 je sci-fi, a veľa tam toho netreba napremýšľať. naozaj to nie je kritériu žánru. a niekedy ani kvality.
    To je právě věc na zamyšlení :), pro mě je v tom minimálně určitý varování, výzva k míru a tak, a hlavnmě ve svý době vrcholící studený války to vyznívalo mnohem silněji.
  • to nájdeš aj v SW keď chceš. a keď nechceš tak je to proste o zlom robotovi čo všetko vystrieľa až kým sa nedostane do prešu.
  • Ale jo, proč ne. Není to můj fancast, ale jestli bude mít modré vlasy, tak budu spokojená... projednou... :)
  • "Daario" vypadá docela dobře. Až je mi skoro líto, že to bude právě on. Šedého červa jsem si představovala úplně jinak, ale nevadí- zrovna tahle postava mi žíly nerve.
  • No, tak Daario se celkem povedl:-) Krásné modré oči:-) A Šedého červa si pamatuju ze Skins, tam byl celkem OK:-)
  • WTF? Kdo to je a proč by zrovna z něj měla být Daenerys tak paf?
  • Nevada napsal(a):

WTF? Kdo to je a proč by zrovna z něj měla být Daenerys tak paf?

Na to samé jsem se ptala už při čtení. Připadá mi, jako by ji na něm fascinovaly hlavně ty barevné vlasy a zlatý zub, a to v pohodě dodělají. :D
  • Knižní Daario mi přišel jako slizký macho, tenhle je alespoň na pohled relativně sympatický:-D
  • Tohle ucho že má být Daario? Mně by se jako D. pozdával Kristofer Hivju
  • Daario má být mladý, Jen jsem si ho představoval jako nějakého, nevím jak to slušně říct. Tento člověk je ale úplně mimo.
  • Hlavně, že to není ten mnohými žádaný herec ze Spartaka.
  • Hm, Daario je zklamání :(
  • Super, Daario se mi docela zamlouvá. Stačí delší modré vlasy (zub si IMHO odpustí - možná i ty vlasy) a bude to oká. Červíčka jsem si představovala úúúplně jinak (míň fešného :D) - ale neprotestuju :D.

Btw - momentálně mám spíš radost, že Daario vůbec BUDE.
  • A nezapomínejte na sexy modré vousy rozdělené do tří pramenů :-D Jo aha ty se taky vynechají, aby nevypadal jako skutečný šašek :-D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů NovinkyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi