Hra o trůny - obsazení 3. řady

1…910121415…18

Komentáře

• No, mě se SW nelíbí jako takový, lae jestli je to SF nebo ne, k tomu nemám osobní citový vztah. Jne jsem to vždycky považoval za pohádku, protože od SF očekávám trochu toho zamyšlení. Leč toto kritérium nehodlám považovat za absolutní.
  • Stark Wars nejsou space opera? :-)
  • Tak mě nějaqk napadlo že Malíčka by skvěle zahrál ten herec kterej hrál v SG-1 Baala
  • EY: podívej se, na co jsem dala odkaz v písničkách pro postavy :D
  • Kolikokoli: Aha Tebe to taky napadlo :)
  • EY: možná je to důvod, proč mi Malíček přijde jako sympaťák :D
  • Jo, tak to tě chápu, Baal je asi nejvtipnější záporák kterého znám. :)
  • Ad důležitost Orla a Varamyra - možná není důležitost postav ajko takových, ale pro další děj knih je třeba důležitá ta možnost jejich schopností měniče a třeba Martin řekl, že tam musí být, protože jen sám ví, že tam chce potom nacpat "kladného" měniče a do nějakého střetu specielních schopností potřebuje vyváženého a logického protivníka a nebo taky můžeš třeba, říkám třeba - ukázat, že lze zpátky ze zvířete obsadit zase tělo, a bude se mu to hodit pak u Jona eventuelně u Brana. Či, že to může jinak souviset.
    No a v neposlední řadě - třeba chtějí seriál ozvláštnit měničem :-)
  • heavy_head napsal(a):

Stark Wars nejsou space opera? :-)

Darth Vader coby bas, Han Solo tenor, Leia alt a R2D2 soprán?
  • Spíš taková tag teamovka. Arya a Jon vs. Sansa a Robb. Někdy se zapojují i Ned a Cat. :-)
  • Everett Young napsal(a):

Tak mě nějaqk napadlo že Malíčka by skvěle zahrál ten herec kterej hrál v SG-1 Baala

No, tá podobnosť medzi Baalom a Malíčkom je zarážajúca(obaja svine, ale pritom majú tak veľa vtipných scén) :D Aj keď herec mi aspoň z tejto fotky príde dosť starý(neviem, či už to robia tie vrásky alebo čo).
  • Když Baalova fotka, tak jedině tahle :D.
    a href="http://stargate.neoseeker.com/w/i/stargate/thumb/b/b5/Baal_b.jpg/300px-Baal_b.jpg" title="img src="http://stargate.neoseeker.com/w/i/stargate/thumb/b/b5/Baal_b.jpg/300px-Baal_b.jpg" width="" height="" alt="
  • flanker.27 napsal(a):

No, mě se SW nelíbí jako takový, lae jestli je to SF nebo ne, k tomu nemám osobní citový vztah. Jne jsem to vždycky považoval za pohádku, protože od SF očekávám trochu toho zamyšlení. Leč toto kritérium nehodlám považovat za absolutní.

aj terminátor 1 je sci-fi, a veľa tam toho netreba napremýšľať. naozaj to nie je kritériu žánru. a niekedy ani kvality.
  • heavy_head napsal(a):

sú
  • Everett Young napsal(a):

Tak mě nějaqk napadlo že Malíčka by skvěle zahrál ten herec kterej hrál v SG-1 Baala

Ale ten na Malíčka moc vysoký, ne?
    heavy_head napsal(a):

Stark Wars možná jo :)
  • sarven napsal(a):

flanker.27 napsal(a):

No, mě se SW nelíbí jako takový, lae jestli je to SF nebo ne, k tomu nemám osobní citový vztah. Jne jsem to vždycky považoval za pohádku, protože od SF očekávám trochu toho zamyšlení. Leč toto kritérium nehodlám považovat za absolutní.

aj terminátor 1 je sci-fi, a veľa tam toho netreba napremýšľať. naozaj to nie je kritériu žánru. a niekedy ani kvality.
    To je právě věc na zamyšlení :), pro mě je v tom minimálně určitý varování, výzva k míru a tak, a hlavnmě ve svý době vrcholící studený války to vyznívalo mnohem silněji.
  • to nájdeš aj v SW keď chceš. a keď nechceš tak je to proste o zlom robotovi čo všetko vystrieľa až kým sa nedostane do prešu.
  • Ale jo, proč ne. Není to můj fancast, ale jestli bude mít modré vlasy, tak budu spokojená... projednou... :)
  • "Daario" vypadá docela dobře. Až je mi skoro líto, že to bude právě on. Šedého červa jsem si představovala úplně jinak, ale nevadí- zrovna tahle postava mi žíly nerve.
  • No, tak Daario se celkem povedl:-) Krásné modré oči:-) A Šedého červa si pamatuju ze Skins, tam byl celkem OK:-)
  • WTF? Kdo to je a proč by zrovna z něj měla být Daenerys tak paf?
  • Nevada napsal(a):

WTF? Kdo to je a proč by zrovna z něj měla být Daenerys tak paf?

Na to samé jsem se ptala už při čtení. Připadá mi, jako by ji na něm fascinovaly hlavně ty barevné vlasy a zlatý zub, a to v pohodě dodělají. :D
  • Knižní Daario mi přišel jako slizký macho, tenhle je alespoň na pohled relativně sympatický:-D
  • Tohle ucho že má být Daario? Mně by se jako D. pozdával Kristofer Hivju
  • Daario má být mladý, Jen jsem si ho představoval jako nějakého, nevím jak to slušně říct. Tento člověk je ale úplně mimo.
  • Hlavně, že to není ten mnohými žádaný herec ze Spartaka.
  • Hm, Daario je zklamání :(
  • Super, Daario se mi docela zamlouvá. Stačí delší modré vlasy (zub si IMHO odpustí - možná i ty vlasy) a bude to oká. Červíčka jsem si představovala úúúplně jinak (míň fešného :D) - ale neprotestuju :D.

Btw - momentálně mám spíš radost, že Daario vůbec BUDE.
  • A nezapomínejte na sexy modré vousy rozdělené do tří pramenů :-D Jo aha ty se taky vynechají, aby nevypadal jako skutečný šašek :-D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů • NovinkyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi