Mapy

1234568»

Komentáře

• Už veľmi dlho sa súdim so spoločnosťou Surounded-by-undeads, pretože tento recept bol pôvodne náš, ale výkonný riaditeľ tejto spoločnosti, Mgr. Tisíc-a-jedno-očí tvrdí, že ho vždy používali oni. Ústavný súd V Červenej bašte rozhodol, že kým nebudú podložené riadne dôkazy o jednom či druhom tvrdení, nemôžeme tento recept používať.
  • Už veľmi dlho sa súdim so spoločnosťou Surounded-by-undeads, pretože tento recept bol pôvodne náš, ale výkonný riaditeľ tejto spoločnosti, Mgr. Tisíc-a-jedno-očí tvrdí, že ho vždy používali oni. Ústavný súd V Červenej bašte rozhodol, že kým nebudú podložené riadne dôkazy o jednom či druhom tvrdení, nemôžeme tento recept používať.

čiŽe momentalne sa kaša joj jen neda zohnaŤ na trhu? keby ste ju premenovali na kašu zjedz svojho priateľa nešlo by to?
  • Nechcem riskovať... Veď vieš.. Spravodlivý Lannisterovia
  • Gepto: A co taková pečeně ala R`hllor? Pečeno s láskou. :-D
  • :D Najjemnejší Král za Zdí s korením z Ašaja
  • :D Najjemnejší Král za Zdí s korením z Ašaja

Na toho sa sŤažujem jedlo pre svoju reštauraciu s vynimkou kolačikou z pekarne Tulyovcov beriem od vas a hostia sa sdŤažovali Že najjemnejši kraľ za zdi bol trocha moc zkostnatený
  • Zrejme došlo k výmene tovaru...

BTW: Až teraz som si uvedomil, že sme v téme Mapy a sme spolieroidní :D
  • Zrejme došlo k výmene tovaru...

BTW: Až teraz som si uvedomil, že sme v téme Mapy a sme spolieroidní :D

Nemyslim si že je to tak obrovsky problem můj pane z Gepetů...
  • Milosťpane... Neurodzení nazývajú svojich pánov milsťpane, akoby si bol príliš hlúpy, aby si pochopil, že ide o dve slová...
  • Milosťpane... Neurodzení nazývajú svojich pánov milsťpane, akoby si bol príliš hlúpy, aby si pochopil, že ide o dve slová...

Můj pane patři do urozene řeči
  • Když si bude někdo stěžovat, vždy může posloužit jako náhrada Freyů, kterých poslední dobou ubylo a dokonce je zvažováno zavedení doby hájení.
  • Je to smutné ale Freyů je málo jako šafránu :-D
  • Na můj vkus je jich pořád až moc :-)
  • Thanatos napsal(a):

Když si bude někdo stěžovat, vždy může posloužit jako náhrada Freyů, kterých poslední dobou ubylo a dokonce je zvažováno zavedení doby hájení.

Nu, Mrs. Stonehearth z reštaurácie Kamenný krb mi leze do šalátu a kradne mi zbožie .. Pst .P

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SvětKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi