Mapy

1234568»

Komentáře

• Už veľmi dlho sa súdim so spoločnosťou Surounded-by-undeads, pretože tento recept bol pôvodne náš, ale výkonný riaditeľ tejto spoločnosti, Mgr. Tisíc-a-jedno-očí tvrdí, že ho vždy používali oni. Ústavný súd V Červenej bašte rozhodol, že kým nebudú podložené riadne dôkazy o jednom či druhom tvrdení, nemôžeme tento recept používať.
  • Už veľmi dlho sa súdim so spoločnosťou Surounded-by-undeads, pretože tento recept bol pôvodne náš, ale výkonný riaditeľ tejto spoločnosti, Mgr. Tisíc-a-jedno-očí tvrdí, že ho vždy používali oni. Ústavný súd V Červenej bašte rozhodol, že kým nebudú podložené riadne dôkazy o jednom či druhom tvrdení, nemôžeme tento recept používať.

čiŽe momentalne sa kaša joj jen neda zohnaŤ na trhu? keby ste ju premenovali na kašu zjedz svojho priateľa nešlo by to?
  • Nechcem riskovať... Veď vieš.. Spravodlivý Lannisterovia
  • Gepto: A co taková pečeně ala R`hllor? Pečeno s láskou. :-D
  • :D Najjemnejší Král za Zdí s korením z Ašaja
  • :D Najjemnejší Král za Zdí s korením z Ašaja

Na toho sa sŤažujem jedlo pre svoju reštauraciu s vynimkou kolačikou z pekarne Tulyovcov beriem od vas a hostia sa sdŤažovali Že najjemnejši kraľ za zdi bol trocha moc zkostnatený
  • Zrejme došlo k výmene tovaru...

BTW: Až teraz som si uvedomil, že sme v téme Mapy a sme spolieroidní :D
  • Zrejme došlo k výmene tovaru...

BTW: Až teraz som si uvedomil, že sme v téme Mapy a sme spolieroidní :D

Nemyslim si že je to tak obrovsky problem můj pane z Gepetů...
  • Milosťpane... Neurodzení nazývajú svojich pánov milsťpane, akoby si bol príliš hlúpy, aby si pochopil, že ide o dve slová...
  • Milosťpane... Neurodzení nazývajú svojich pánov milsťpane, akoby si bol príliš hlúpy, aby si pochopil, že ide o dve slová...

Můj pane patři do urozene řeči
  • Když si bude někdo stěžovat, vždy může posloužit jako náhrada Freyů, kterých poslední dobou ubylo a dokonce je zvažováno zavedení doby hájení.
  • Je to smutné ale Freyů je málo jako šafránu :-D
  • Na můj vkus je jich pořád až moc :-)
  • Thanatos napsal(a):

Když si bude někdo stěžovat, vždy může posloužit jako náhrada Freyů, kterých poslední dobou ubylo a dokonce je zvažováno zavedení doby hájení.

Nu, Mrs. Stonehearth z reštaurácie Kamenný krb mi leze do šalátu a kradne mi zbožie .. Pst .P

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů • SvětKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi