Tyna: Přestav si například, že by Melisandra nedělala nic z toho co dělala pro záchranu světa ale pouze pro svůj osobní prospěch (peníze, moc atd.) akorát v trochu drsnější variantě. Tím neříkám coura! říkám vypočítavá manipulátorská lhářka která klidně zničí všechny okolo kvůli svému úspěchu. Je to jasná definice???
Everett, predstav si, že si lord, celý svoj život miluješ vzdelanie a vieš, ako veliť ríši tak, aby mala prospech. Snažíš sa pomôcť svojmu kráľovi a staneš sa jeho pobočníkom. A pár dní na to sa objaví nejaká žena, ktorá je schopná zničiť ľudí okolo seba pre svoj prospech, natlačí kráľovi do hlavy kaleráby a následne zožne čo zasial a stane sa pobočníčkou namiesto teba.
Verím, že v krčme budeš svojim priateľom hovoriť "Tá vypočítavá manipulátorská klamárka to teda celé dobre vymyslela, čisto z profesionálneho hľadiska ju obdivujem" namiesto "Tá sk****** coura mě hezky voj*****"
Oficiálně ne, dokonce jí dovolili zbrojní průkaz a měla i zbraň. Což byl mimochodem další zroj mých bezesných nocí, když tam Eliška občas měla cestu (říkala mi, že už jednu díru ve zdi maj). Pak jí vypršel (musí se obnovovat po pěti letech) a ona odmítla jít si to k policajtům vyřídit, a protože sama na nic nereagovala (výzvy a nic doporučenýho zásadně nepřebírala), tak policajti nějak splašili Eliščino číslo, aby přes ní matce domluvili. Eliška v dobrym to mmě řekla, načež si vyžrala kupu nadávek jaktože se s nima baví, že to je zrada a že spolu navždycky skončily... Jenže to jako vždycky skončilo tak, že zas Elišku potřebovala na nějaký vyřizování, tak jí zase jakoby odpustila... A Eliška byla moc hodná a obětavá na to, aby se na ní vykašlala...
Tyna: Přestav si například, že by Melisandra nedělala nic z toho co dělala pro záchranu světa ale pouze pro svůj osobní prospěch (peníze, moc atd.) akorát v trochu drsnější variantě. Tím neříkám coura! říkám vypočítavá manipulátorská lhářka která klidně zničí všechny okolo kvůli svému úspěchu. Je to jasná definice???
Celkem jo? A tohle tě přitahuje? Jenže, jak to poznáš? Takže já jsem těžce nezajímavá, ba i trapná se svou věrností. Hm, a co kdybych řekla, že to celá dělám ve skutečnosti proto, abych podědila tvrz, kterou vlastní manželovi rodiče. Ha! Lepší? (pomineme-li fakt, že ten obří vlhkej barák se zarostlým bývalým parkem je spíš jen pro zlost)
To mi připomíná jednoho kámoše mého muže, který šel do politiky. Takový lokální mafiózo. Jednou nám doma nadšeně líčil, jak už má podchycené miliony z nějakých dotací EU, kolik to bude peněz, kde je třeba zatahat za provázky.... A když jsem se ho zeptala, co s těma penězma udělá, stále s tím mafiánsky prohnaným úsměvem prohlásil, že postaví dětské hřiště :-))))
Tyna: Podle mýho názoru pravděpodobně psychicky nemocná je (to "oficiálně ne" byla samozřejmě ironie. BTW třeba já jdyž jsem si dělal zbroják ještě na škole, tak jsem samozřejmě procházel přísnejma testama, zatimco tihle civilové to dostanou kdovíjak). Ale s povahou samotnou to moc nesouvisí, jen to možná umocňuje její celkový nepřátelství ke všem okolo. Nicméně byla plně soběstačná a když se Eliška pokoušela jí nějak pomoct, dostalo se jí nadávek jako stejně to děláš jenom abys po mě dědila a podobně... Ani na pohřbu ta svině nebyla... Vždycky jsem se divil, jak v takový rodině mohla vyrůst tak strašně hodná a mírná holka jako Eliška.
Ještě jsi nezmínil, jak na tebe poslala policajty, když tě obvinila, že jsi Elišku zavraždil :(
!!! Najednou jí na dceři založelo, jo? Ale neboj, flankere, umře nejspíš ještě zapšklejší, než už je, a její tělo najdou za tři dny ohryzaný od jejích koček.
Já jsem prostě světlá strana síly, j si takovou zlobu neumím vysvětlit jinak než nemocí. to je hrůza :-( Možná byla prostě zlá a už se zlá narodila .-(
Takových lidí jako matka od Elišky je plno. Ta moje klidně prohlásí, že můj manžel není dobrý člověk, zatímco sama... no škoda mluvit. Bohužel každý si nemůže vážit rodičů, protože leckdy není za co. :-(
Já jsem prostě světlá strana síly, j si takovou zlobu neumím vysvětlit jinak než nemocí. to je hrůza :-( Možná byla prostě zlá a už se zlá narodila .-(
Jistou opolehčující okolností pro ní je, že sama neměla snadnej život, narodila se coby pohrobek, její matka měla rakovinu a umřela když jí bylo devět (a tušim, že jí ani pořádně nepoznala), vyrůstala v cizím prostředí na nějakým statku...
Jenže nic z toho jí neopravňuje dělat věci, který Elišce dělala. Já sám jsem se sní vlastně na delší dobu setkal jenom jednou, bylo to asi půl roku, co jsme s Eliškou začali spolu chodit, tak jsme šli společně do divadla (to bylo ještě před tím, než Elišku vyhodila - resp. než Eliška přišla domů z práce a našla pár svejch věcí v krabici za dveřma a vyměněnej zámek). Neskutečně přede mnou Elišku ponižovala a srážela, že jsem se po divadle radši omluvil a nechal je jít domů samotný než bych něco řek... Pozdějc se ukázalo, že bych udělal jen dobře...
Jistou opolehčující okolností pro ní je, že sama neměla snadnej život, narodila se coby pohrobek, její matka měla rakovinu a umřela když jí bylo devět (a tušim, že jí ani pořádně nepoznala), vyrůstala v cizím prostředí na nějakým statku...
Au. Asi ji to zmrzačilo. Pochopitelně to není žádná omluva...
Komentáře
Verím, že v krčme budeš svojim priateľom hovoriť "Tá vypočítavá manipulátorská klamárka to teda celé dobre vymyslela, čisto z profesionálneho hľadiska ju obdivujem" namiesto "Tá sk****** coura mě hezky voj*****"
:) Vysvetlené?
Celkem jo? A tohle tě přitahuje? Jenže, jak to poznáš? Takže já jsem těžce nezajímavá, ba i trapná se svou věrností. Hm, a co kdybych řekla, že to celá dělám ve skutečnosti proto, abych podědila tvrz, kterou vlastní manželovi rodiče. Ha! Lepší? (pomineme-li fakt, že ten obří vlhkej barák se zarostlým bývalým parkem je spíš jen pro zlost)
To mi připomíná jednoho kámoše mého muže, který šel do politiky. Takový lokální mafiózo. Jednou nám doma nadšeně líčil, jak už má podchycené miliony z nějakých dotací EU, kolik to bude peněz, kde je třeba zatahat za provázky.... A když jsem se ho zeptala, co s těma penězma udělá, stále s tím mafiánsky prohnaným úsměvem prohlásil, že postaví dětské hřiště :-))))
Vždycky jsem se divil, jak v takový rodině mohla vyrůst tak strašně hodná a mírná holka jako Eliška.
1
2
3
4
Bohužel každý si nemůže vážit rodičů, protože leckdy není za co. :-(
perfektni
1
2
cerv
cerv2
Až na to, tchán s tchyní jsou fajn, přeju svojí dceři všechny prarodiče, co nejdéle, velmi doufám, že manželova nemoc ustoupila na desetiletí...
Ale možná teď lžu (tajemný opar kolem mé osoby se znovu zdvihá), kdo vííííí, hůůůůů, možná až v poslední scéně se odhalí můj evil plan....
Toho prvního Daaria bych brala klidně i s modrýma vlasama :) Ti ostatní mi připadají staří.
Jenže nic z toho jí neopravňuje dělat věci, který Elišce dělala. Já sám jsem se sní vlastně na delší dobu setkal jenom jednou, bylo to asi půl roku, co jsme s Eliškou začali spolu chodit, tak jsme šli společně do divadla (to bylo ještě před tím, než Elišku vyhodila - resp. než Eliška přišla domů z práce a našla pár svejch věcí v krabici za dveřma a vyměněnej zámek). Neskutečně přede mnou Elišku ponižovala a srážela, že jsem se po divadle radši omluvil a nechal je jít domů samotný než bych něco řek... Pozdějc se ukázalo, že bych udělal jen dobře...