Když více je méně

13536373840

Komentáře

• No vidíš. na tom se s radostí s tebou shodnu.
  • Tobě je asi tak 15 až 16 hádám. Nechceš mít někdy svůj vlastní názor nebo jen zůstaneš u papouškování?
    No pokud jsi četl diskuse ve kterých něco píšu pravidelně tak jsem uvedl u každého názoru nějaké odůvodnění proč ten či onen názor zastávám a jak jsem k němu došel. A to že se v mnoha názorech shodnu právě s Flankerem a Jarlou bude asi způsobeno podobným stylem uvažování, protože jiné vysvětlení pro to nemám.
  • Everett Young napsal(a):

Tobě je asi tak 15 až 16 hádám. Nechceš mít někdy svůj vlastní názor nebo jen zůstaneš u papouškování?
    No pokud jsi četl diskuse ve kterých něco píšu pravidelně tak jsem uvedl u každého názoru nějaké odůvodnění proč ten či onen názor zastávám a jak jsem k němu došel. A to že se v mnoha názorech shodnu právě s Flankerem a Jarlou bude asi způsobeno podobným stylem uvažování, protože jiné vysvětlení pro to nemám.
    Hmm...ako by som to...niektore tvoje diskusne prispevky mi pridu krapet generalizujuce a nepodlozene vlastnou skusenostou na to, aby si mohol tvrdit nieco take. Tym nemyslim nic zle, len, kedze sa nik doteraz neozval, aby si vedel, nad cim sa ludia pozastavia. Jeden priklad za vsetky:

"Vždyť se na USA podívejte. CO tam mají? 90% lidí tam je naprostý odpad společnosti. Vymyté mozky nejhorší kategorie. "
  • flanker, presne som to opakovane popísal, v čom si podľa mňa chyboval a nemal pravdu.
    evidentne nedokážeš konštruktívne prijať to čo ti píšem, alebo to ja nedokážem napísať.
    možno niekde osobne na pive by sme si to rýchlejšie vysvetlili, alebo rýchlejšie pochopili, že to nefunguje. takéto fórum to niekedy predlžuje.
    každopádne je to jedno. svoj obraz sme si asi obaja urobili, môžeme ísť v kľude ďalej.
    alebo to tu roztrhať v zájomných rozporoch, čo snáď nikto nepotrebuje.

vlastne je to taký reverse tohto topicu: menej osobnej zainteresovanosti, prinesie viac radosti z fóra.
  • Já jsem nenašel ani jednu, slovy jednu konkrétní připomínku kromě naprosto obecných frází o zpupnosti a podobně. To odmítám a naprosto to neberu jako cokoli konkrétního. Co jsem viděl já bylo to, že jsi měl potřebu se vymezit vůči jedný straně sporu, což považuju za jednostranný a dle mýho čistě osobně motivovaný, proto jsem taky zmínil naprosto domítl se tím jakkoli zaobírat či se zamýšlet nad sebou - a taky zmínil ten pocit o potřebě utvářet pravidla diskuse podle sebe, pravda přesnější by bylo spíš podle skupiny dříve dominantní. Tak v tom někomu křivdit můžu, ale za situace, kdy jsou tu někteří uživatelé vyzýváni aby opustili fórum nemůžu považovat než za snahu mít tu určující postavení.
    A když už jsem v tom, tak abychom si nalili úplně čistého vína, jsou tu naopak jiní, kteří píšou, jak je těší, že se někdo pokouší aspoň trochu narušit dominanci tý druhý skupiny. Takže asi tak, pokud by šlo jen o dojem můj, nikdy bych to nezmiňoval.

Takže abychom utnuli nikam nevedoucí diskusi a šedou zónu icefire, já navrhuju toto:
    - všichni (včetně mě, nejsem pokrytec) se od teď opravdu vyvarují osobních útoků, výzev k odchodu z důvodu, že někdo škodí fóru (zvlášť když opakem je naprostá zatuchlost a stagnace)
    - nikdo se nebude pokoušet osobovat si právo na určování diskuse ani zvedat učitelský káravý prst, samozřejmě za předpokladu, že se všichni budou pokoušet dodržet předchozí bod
    - pokud někdo nabyde dojem, že jiný tato pravidla nerespektuje, upozorní ho na to přímo a upozorněný bude povinen se nad tím minimálně zamyslet.
    Pokud je v uvedeném výčtu něco nepřijatelného nebo tam něco chybí, jen klidně řidat/ubrat.
  • Hildegarda napsal(a):

Everett Young napsal(a):

Tobě je asi tak 15 až 16 hádám. Nechceš mít někdy svůj vlastní názor nebo jen zůstaneš u papouškování?
    Hmm...ako by som to...niektore tvoje diskusne prispevky mi pridu krapet generalizujuce a nepodlozene vlastnou skusenostou na to, aby si mohol tvrdit nieco take. Tym nemyslim nic zle, len, kedze sa nik doteraz neozval, aby si vedel, nad cim sa ludia pozastavia. Jeden priklad za vsetky:

"Vždyť se na USA podívejte. CO tam mají? 90% lidí tam je naprostý odpad společnosti. Vymyté mozky nejhorší kategorie. "
    Ja k tomu pridávam to (a teraz neútočím), že by podporil návrh na povinné interpucie/vraždy určitých ľudí s šancou byť postihnutý v budúcnosti (nechcem znova vyprovokovať tú debatu, každý sme si povedali svoje stanovisko a tým to haslo) a podložil to argumentom, že aj zabitie Hitlera by mnohým pomohlo, čo mi prišlo ako nezralý a netolerantný záver.
  • asi viac nedosiahneme, držme sa tohto.

edit: reakcia na flankera
  • @sarven: pokud se z nějakého důvodu přesune debata z jednoho topicu do jiného, měl být v tom novém minimálně nějaký odkaz na původní diskuzi, jinak v tom mají ostatní slušný guláš.
    Vy to tak možná nevnímáte, právě proto, že jste se účastnili původní debaty - z toho, co jsem pochopil, něco na téma náboženství - ale tady to vypadá přesně tak, jak psal flanker o 2 posty výš. Neurčité osočování, bez jediného vysvětlení, co vám vlastně vadí. Pokud se vám nelíbilo něco, co řekl "tam", proč to nedáte "tam", nebo to neřešíte přes PM? K obsahu nemůžu říct nic, protože ho prostě neznám.
    Když se tu dohadoval Head s Jarlou, bylo to možná také zostra, ale aspoň bylo jasné o čem.
  • čítala si moje posty?
  • Otázka zdá se teď stojí zda ty jsi čítal JEHO, uglovy :))
  • @sarven: Tady právě jo, proto mám dojem, že mi nějaký kousek skládačky chybí, něco, co jste zřejmě řešili jinde a znovu otevřeli tady. Jinak s tebou souhlasím, že někde u piva byste si to nejspíš vyjasnili během pár minut, v těchhle špagetách je to nejspíš ztracené.
  • fiha, ospravedlňujem sa, mal som pocit, že ugla je dievča/žena, asi som čosi zle interpretoval, alebo zabudol.... pardon.

ugla: z mojej strany to práveže na nič špeciálne nenaväzovalo, možno na diskusiu okolo otvorenia LOH. proste som chcel trochu tolerantnejšie vyjadrovanie sa, a bolo...
  • krasne dievca ugla chodi do posilky s flankerom... :)
  • no tu posilku si pamätám, a fakt som si hovoril baba - bodybuilderka :) neviem kde vznikla tá asociácia... asi moja starecká pamäť zlyháva :(
  • Řekli jste si o to - Ugla na mojí svatbě s Eliškou (ten vysoký vpravo, snad mi to odpustí) :):

Ugla
  • vidíš, ďalší dôkaz, že byť miernejší a "vstřicnejší" na internete sa oplatí :)
    často vznikne úplne hlúpy šum. keby sa to takto odpromovalo hneď, tak mi nikdy (teda dúfam) sa nespletú kábliky v hlave do rovnice - ugla je športovo založená baba, čo posiluje s flankerom.
  • Eště pro představu jeho vejšky (kdybych měl takhle koukat na holku nahoru, cejtil bych se divně):

skupina
  • Ugla rozhodně nemá nic z Hory :-)) Svobodný, nezadaný intelektuální, sportovně založený čahoun - holky je váš :-))

(flankere - tak ráda bych viděla jeho výraz až to tady uvidí a stejně ráda, jak se na tebe podívá až se prvně od té chvíle potkáte :-D)
  • Ale má deset metrů na výšku :D
  • Jarla napsal(a):

Ugla rozhodně nemá nic z Hory :-)) Svobodný, nezadaný intelektuální, sportovně založený čahoun - holky je váš :-))

Můžeme začít na pěti stovkách :D
  • 500 za večeři s Uglou, den s Uglou, dovolená s Uglou,zbytek života s Uglou ? :-))
  • dufam, ze myslis eur :)
  • A ještě - kdo to bude kasírovat ? Flanker? :-))
  • Vaše sumy zasielajte na bankový účet, čo by sa vám mal zobraziť na obrazovke :D
  • zadajte sumy mi to tu s moji vazalom z Gepetů potriedime a peniaze pôjdu na obnovu Bytčianskeho cintorina
  • Asi budu nucen přejít do ilegality :)
  • Skus inu krajinu a dobry stredajsi obed :D
  • Nene, půjdeme na to logicky, prostě mu vysvětlím, že jsem ho nemohl nechat zaměnit se ženou :)
  • flanker.27 napsal(a):

Nene, půjdeme na to logicky, prostě mu vysvětlím, že jsem ho nemohl nechat zaměnit se ženou :)

Len aby bol v nalade počuvať logicke argumenty :D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi