Fanouškovská fikce

1343537394053

Komentáře

• Nechce se mi psat narychlo.. neskoro som sa uvedomil.. Čiže.. neprispejem
  • Nechci slyšet žádné výmluvy, vy dva! Jen se nepodceňujte, jo! Jsou tady lidi, co chtějí číst něco ze světa IF :-))
  • Ja snazne prosim, aby prispievajuci do fora znacne obmedzili svoje prispevky, nech mam cas na pisanie :)
  • Ok tak ja to idem pisať... ale podľa mňa sa vam to pačit nebude
  • Gardien napsal(a):

Ok tak ja to idem pisať... ale podľa mňa sa vam to pačit nebude

Nech si svá nepodložená proroctví, Sybylo :-p
  • Jarla napsal(a):

Gardien napsal(a):

Ok tak ja to idem pisať... ale podľa mňa sa vam to pačit nebude

Nech si svá nepodložená proroctví, Sybylo :-p
    Asi to nestihnem. no uvidime...
  • Kde si byla sybyla, když se finanční kríza rodila :)

Ja mám asi tak ledva jednu stranu, ale snáď to dokončím... Zajtra idem na chatu a vrátim sa až neskoro (približne neskoro) v piatok, ale to hádam stíham ;) Ak nie, môžem sa motivovať, že ma bude večer strašiť zlokrisa ;D Har!
  • Kde si byla sybyla, když se finanční kríza rodila :)

Ja mám asi tak ledva jednu stranu, ale snáď to dokončím...

Kouknu se na tebe a jak bych viděl sebe...
    Presne tolko mam ja aj to upravou z inej poviedky...
  • Gardien napsal(a):

Kde si byla sybyla, když se finanční kríza rodila :)

Ja mám asi tak ledva jednu stranu, ale snáď to dokončím...

Kouknu se na tebe a jak bych viděl sebe...
    Presne tolko mam ja aj to upravou z inej poviedky...
    Teší ma, zrkadlo
    Har! :D
  • Jarla napsal(a):

Nechci slyšet žádné výmluvy, vy dva! Jen se nepodceňujte, jo! Jsou tady lidi, co chtějí číst něco ze světa IF :-))

Jarlo děkuji za důvěru. :-D
  • Aj vám sa deje, že dokončíte poviedku a nechce sa vám to poslať? :D
  • To s tím lezeš na poštu ? :-))
    a nezapomeň se podepsat :-) Myslím tady tím nickem a ne Laco Švirák :-)
  • svoa00: Krásné.

Pošleme to Georgovi, ať se inspiruje, kde to ještě jde. ;)
  • svoa: Jééé :)))
  • Pohádka pro nedočkavce na dávku fanficů ;)

První se vrátil Robb, vládce severu, vlk, který složil hold dračí královně. Když uviděl, co zbylo z jejich domova, považoval se spíš za vládce rozsáhlého spáleniště, ale lvíče po jeho boku propletlo svoje prsty s těmi jeho a řeklo, že je to jenom dřevo a kámen a že je dokáže postavit znova.

Jako druhá se vrátila Sansa. Když ji lord Baeliš s sebou vzal do Králova přístaviště, sladkým hlasem královně prozradila, jaké nebezpečí jí od správce pokladny hrozí, a tak nakonec shořel v dračích plamenech. Na Zimohrad dorazila s doprovodem rytířů, kteří se jí naposledy uklonili. Lady Sansa, Něžná vlčice.

Po ní se domů vrátila Arya. Na Zimohrad dorazila sama a nedůvěřivýma očima si měřila nádvoří. Když uviděla bratra a sestru, zrezivělý meč jí vypadl z prstů. Sansa ji objala, Robb ji políbil na čelo a Arya si ani nevšimla, že jí po tváři stéká slza. Cítila se nesvá, když před ní sloužící sklonili hlavu. Lady Arya, Bojovná vlčice.

Další na Zimohrad dorazil Bran v doprovodu Jojena a Meery Reedových. Branovy oči někdy jeho sourozence děsily, byly to vážné oči starce ve tváři mladíka. Příliš nemluvil o tom, co se stalo a co se naučil, a hodně času prospal, zatímco se jeho zlovlk toulal po okolních lesích. O přání stát se rytířem se už nikdy nezmínil. Dědic Zimohradu, Moudrý vlk.

Čekali a studovali tvář každého chlapce, který prošel hlavní branou, ale bylo to stejné jako očekávat zázrak. Jednoho dne ale přece dorazil divoký chlapec na koni, po jeho boku stáli žena s kopím v rukou a zlovlk se srtstí temnou jako bezměsíčná noc. Lord Rickon, Ztracený vlk.

Osamělý vlk zemře, ale smečka přežije, napsal Robb Jonu Sněhovi na Zeď. Žádal ho, ať přijede, na den, dva nebo týden. Smečka byla pohromadě a přežije zimu, která se blíží...
  • Díky. All my Stark feels right now ;(
  • Right into da feels. ;____;
  • svoa00: To je moc hezké...:-) Líbí se mi označení Sansy, Něžná vlčice:-)
  • svoa00: Ale ještě někdo tam chybí :-)
  • Hups, tentokrát sem se nějak rozjela a asi vás potrápím něčím trochu delším. Snad se najdou vytrvalci, kteří to přetrpí až do konce :)
  • Je to pěkně napsané, ale Starkové... ať zůstanou raději v hlíně. :D
  • svoa00: Nádherné!
  • Hm.. mile.. invazia nemrtvych
  • Hm.. mile.. invazia nemrtvych
    Ehm... Jak se jen tak sám od sebe oživil Rob?
  • Hm, tak jsem taky přispěla svou maličkostí. Hlavně se těším na povídky ostatních, jsem strašně zvědavá :D. Doufám, že jich bude minimálně tolik, jako minule :)
  • Hrozně dojímavé. Četla jsem to podruhé a už zase mám červený nos. :-)
    Akorát jsem nechápavá, od koho je to lvíče po boku Robba?
  • od koho je to lvíče po boku Robba?
    To je přece Cersei! :-)
  • Everett Young napsal(a):

od koho je to lvíče po boku Robba?
    To je přece Cersei! :-)
    No jo, však ona je taková roztomilá malá kočička... ;D
  • Jo, je pořádná číča! :D
  • Kolikokoli: Normálně lituji, že mám zapnuté bělení spoilerů! Takové pěkné překvapení! :D

Jinak hlásím hotovo- jedna povídka dokončená, odesílat ale stejně budu až na poslední chvíli, kvůli dodatečným úpravám (volba slov apod.). :o)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi