Staré město - Orlí hnízdo - Vysokozahrada - Mohylové vrchy - tohle skvěle sedí k Dany - Za zdí (tady si ale nejsem jistý, jestli jsem si správně přeložil text) -
Já raději Perisoreus infaustus (sojka zlověstná)... to ke mně sedne líp... :o) A jestli někdo v tomto topicu začne s tím, že má pro mě písničku... takovou dětskou s chytáním, škubáním vařením a jezením,... tak nebudu rád. :o)
Já raději Perisoreus infaustus (sojka zlověstná)... to ke mně sedne líp... :o) A jestli někdo v tomto topicu začne s tím, že má pro mě písničku... takovou dětskou s chytáním, škubáním vařením a jezením,... tak nebudu rád. :o)
Proč? Vždyť je taková hezká, s praktickým využitím... xD
Roose Bolton Smraďoch- Pamatujete, jak v Přátelích zpívá Pheobe písničku 'Smelly Cat' a do Češtiny je to geniálně přeloženo jako 'Smraďochu, Smraďochu...'? Bohužel nikde nemůžu najít video ;(
Lady Thaeresa: To bylo Phoebino nejlepší dílo!:-D Už několik let tu píseň nemůžu dostat z hlavy:-))) Našla jsem jen toto: Ale je to jen kousek :-( Bez nejlepší části - refrénu:-)
Já to nesnášel, páč jí vždycky tleskali jak je skvělá, přitom je to jako v Trpaslíkovi: Jak to říct, abych tě neurazil? Nebudeš slavnej, protože... umíš hovno!
Jasná Aša:-) "Mně jsou k smíchu zvuky milostných strun, jenom silným patří žezlo a trůn. Mou muzikou je marš, s mocným se spoj, slabé sraz. Moje zem je zemí vyvolenou, ostatní chci vidět na kolenou..."
Jasná Aša:-) "Mně jsou k smíchu zvuky milostných strun, jenom silným patří žezlo a trůn. Mou muzikou je marš, s mocným se spoj, slabé sraz. Moje zem je zemí vyvolenou, ostatní chci vidět na kolenou..."
I korunu má. Kdo dělal casting, zaváhal... :-)))
Ano, jasná Ašina písnička:-) Tu pohádku jsem vždycky měla ráda:-)
Ano, jasná Ašina písnička:-) Tu pohádku jsem vždycky měla ráda:-)
Zvláštní, že je úplně neznámá, na rozdíl od písničky druhé princezny ve stejné scéně "Když se načančám" (Sansa ve svém rané fázi?), která se stala megahitem: -)
Tyna: Když se načančám jsem si pouštěla, když jsem se chystala do víru zábavy:-DDD Obě dvě ty pohádky se mi moc líbí, hlavně kvůli těm písničkám:-) flanker: K Phoebině trhlé osobnosti se to dokonale hodilo, prostě ji takovou měli rádi a nechtěli jí kazit radost :-) (Já bych jí asi řekla, že zpívá naprd, ale já hold nemám takový charakter, jako její seriáloví přátelé:-D)
Hehe, aby se jí nestalo to, co mé sestřence. Taky neumí zpívat, ale nikdo jí to natvrdo asi neřekl....až vlastní tříletý syn "Maminko prosím tě, nezpívej!" "A proč ? Nemáš tuhle písničku rád?" "Maminko je to stlašné a bolí mě ušička vždycky."
Mám takovou kamarádku, která strašně ráda hraje na kytaru a zpívá, ale trhá to uši... Nemáme problém jí to říct, vždycky to řekneme jakžtakž hezky, vtipně a ona to pochopí a snaží se nás nemučit:-)
Komentáře
And now flush him to the toilet! :-))
Orlí hnízdo -
Vysokozahrada -
Mohylové vrchy -
tohle skvěle sedí k Dany -
Za zdí (tady si ale nejsem jistý, jestli jsem si správně přeložil text) -
A jestli někdo v tomto topicu začne s tím, že má pro mě písničku... takovou dětskou s chytáním, škubáním vařením a jezením,... tak nebudu rád. :o)
Poznate snaď lepšiu odu na oheň?
EDIT: eŠte sa môžu pridať pyromanceri
Ta skladba by se hodila i do komiksovýho filmu - ve chvíli, kdy vyjde "evil plan" :D
A když vidím Malíčka, tak si vždycky vzpomenu na tohle video :D.
Tak tohle je pro všechny žoldáky - anejen ně - z písně...
treba komentar?
Smraďoch- Pamatujete, jak v Přátelích zpívá Pheobe písničku 'Smelly Cat' a do Češtiny je to geniálně přeloženo jako 'Smraďochu, Smraďochu...'? Bohužel nikde nemůžu najít video ;(
Ale je to jen kousek :-( Bez nejlepší části - refrénu:-)
I korunu má. Kdo dělal casting, zaváhal... :-)))
Michelle: Zápal jí neberu, ale v tomto případě dávám naprosto za pravdu Jarle, jakto, že jí nikdo nebyl schopen říct pravdu do očí.
flanker: K Phoebině trhlé osobnosti se to dokonale hodilo, prostě ji takovou měli rádi a nechtěli jí kazit radost :-)
(Já bych jí asi řekla, že zpívá naprd, ale já hold nemám takový charakter, jako její seriáloví přátelé:-D)