Fanouškovská fikce

1353638404153

Komentáře

• odesílat ale stejně budu až na poslední chvíli, kvůli dodatečným úpravám (volba slov apod.). :o)
    Dodatečně mě napadá že jsem to měl taky tak udělat.
  • Mam asi tretinu. U mna to bude urcite na poslednu chvilu. Dufam, ze Lord Velitel pochopi, ak to poslem hodinu po deadline :)
    Cim vacsi tlak, tym lepsie sa mi pracuje, Jarla, len pokračuj. :)
  • Ben Nevis napsal(a):

Hrozně dojímavé. Četla jsem to podruhé a už zase mám červený nos. :-)
    Akorát jsem nechápavá, od koho je to lvíče po boku Robba?

Posílám virtuální objetí :) Je to lvíče ze Skaliska, mušlička jí prostě říkat nemůžu.
  • svoa00: Přání je ultimátní sen. :-)
  • svoa: aha :-)

Taky posílám až příští týden. Ještě tam musím někde vpasovat jednu dvě věty a musím vymyslet, kde se to bude nejvíce hodit.
    Stává se vám, že potřebujete doplnit informaci, ale rozbilo by to "dokonalý" odstavec? :-)
  • Ako ratam, tak ratam, vychadza mi priblizne rovnaky pocet umeleckych diel ako naposledy.
  • Ja to nestiham dopisať.. zo strany som klesol na pol...
  • To si iba škrtal ?
  • Já to tentokrát asi nedám. V podstatě píšu pořád, ale ne to, co bych měla. :/
  • Ale no tak! Chcete heavymu pokazit soutěž? To by nebylo košér.....
    Vždyť nejde o nic víc než o příjemné počtení a zábavu ne o Pulitzerovu cenu....
    Vzchopte se :-)
  • Nopano Škrtal.. naviac motiv mi strašne pripomína jednu hru....
  • Jarla napsal(a):

Ale no tak! Chcete heavymu pokazit soutěž? To by nebylo košér.....
    Vždyť nejde o nic víc než o příjemné počtení a zábavu ne o Pulitzerovu cenu....
    Vzchopte se :-)

Jarlo tak já je zase chápu, ono i v nesoutěžní soutěži (což zní přinejmenším vtipně) to chce odvahu se nakopnout. Ale já zas díky tomu napíšu nějakou povídku asi po deseti letech.
  • Samosebou, ale berte to spíš jako zábavu, kterou si krátíme čas do Vichrů, než jako stranický úkol podle nějž bude sepisován posudek :-)
    (Stačí, že to heavymu kazím já, protože Jarla selhala a nenapadlo ji ničovaté nič:( )
  • Jarla napsal(a):

Samosebou, ale berte to spíš jako zábavu, kterou si krátíme čas do Vichrů, než jako stranický úkol podle nějž bude sepisován posudek :-)
    (Stačí, že to heavymu kazím já, protože Jarla selhala a nenapadlo ji ničovaté nič:( )

Aspoň jsi kvalitní motivační kouč. :-)
  • Spíš neodbytný :-))
  • Ok tak to dopiŠem.. ale berte to tak že to nebude na desať stran
  • Gardien napsal(a):

Ok tak to dopiŠem.. ale berte to tak že to nebude na desať stran

Nebudeš sám. Nehroť to. :-)
  • Desta stran bude mat malo ludi
  • Gardiene, ani minule tu nebyly všechny povídky dlouhé. Moje měly stěží 3 stránky....délka není rozhodující :-)
  • Ok jedna otazka: Bravos vznikol pred zanikom Valarie.. ši?
  • Gardien napsal(a):

Ok jedna otazka: Bravos vznikol pred zanikom Valarie.. ši?

Ano, zhruba 500 let před Dobytím. Valyrie zanikla cca. 100 před Dobytím, poté se Braavos "ukázal" světu.
  • Vďaka. Lebo opisovať eŠte aj skazu Valarie sa mi nechce.
  • Bravoos založili otroci uprchlí z Valyrie, založili taky asasinský řád mnohotvářného, který má svým způsobem mstít křivdy na bezbranných ovšem podle nějakých jejich vnitřních regulí...je tam ta historka, že řád zabíjel ty otroky, kteří už zkrátka nemohli takhle žít a rozhodli se pro "eutanasii"....logicky se skrývali dokud Valýrie šéfovala světu. Můžeme si třeba myslet, že se věnovali sabotážím a tak, ale v jakém rozsahu nemáme zdání...a nemyslím, že by o tom nějak zvlášť bylo napsáno v knihách....
  • Mriswith koľkým ľuĎom toto slovo niečo povie?
  • Vždycky za to můžeš napsat hvězdičku a dát dolů vysvětlivky :-)
  • všechno se dá vygooglit
  • To nebude potreba...
  • Jarla napsal(a):

Vždycky za to můžeš napsat hvězdičku a dát dolů vysvětlivky :-)

Jako pan Pratchett. :-)
  • Ani nevím, proč jsem to napsala, ale jaksi si mi chtělo... Můžete to brát jako takovou primitivní hádanku, o kom to je.

Cold pale eyes

They say that the Wall is so cold your blood would freeze in your veins,
    but compared to this place it seems only like childish plays.
    It's not covered in ice, it's not covered in snow,
    the cold of this place is hidden much more low.
    They give you shivers, they give you fear,
    you don't want to get any near.
    Scream and laugh and begging for life,
    the Devil's words are sharper than his knife.
    Get on your horse and run fast run,
    before your life's over and your fate is done.
    They are no rumors, they are no lies,
    there's nothing worse than the cold pale eyes.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi