No, teraz mám dilemu. Je lepšie toto alebo Rains of Castamere? :) Veľmi dobrá báseň. (inak, pri Devil´s words by nebolo zmysluplnejšie dať aren´t? viac by sa to hodilo na zmysel básne)
Ja som optimista, ja verím, že to bude lepšie ne to vaše.. Har! :D Ešte som to ani nedokončil.... Ani nezačal :/ Har...
Pravda, nejlepší příběhy jsou ty, které papír ani textový editor nepoznaly. :-D
Niekedy sa stretneme pri táborovom ohni ohni R'hlorra, navečeriame sa pečených kurčat Freyov, podelíme sa o šálok kakaa Stínu večera, začneme hrať na gitaru harfu a rozpovieme si pár pekných príbehov :)
Ja som optimista, ja verím, že to bude lepšie ne to vaše.. Har! :D Ešte som to ani nedokončil.... Ani nezačal :/ Har...
Pravda, nejlepší příběhy jsou ty, které papír ani textový editor nepoznaly. :-D
Niekedy sa stretneme pri táborovom ohni ohni R'hlorra, navečeriame sa pečených kurčat Freyov, podelíme sa o šálok kakaa Stínu večera, začneme hrať na gitaru harfu a rozpovieme si pár pekných príbehov :)
InaČ bolo by super takto sa niekedy stretnuť a rozpravaťsi naše pribehy z našich svetov
Gepeto, nemáš pocit, že Har!-ov sme si už užili dosť od Tormunda? :D
Har! Nie, Thormund mal málo priestoru na osobné vyjadrenie, rovnako Hodor :P Ale neboj, teraz mám nový BTWrefrén... It's gonna be Legen... Wait for it... Dary!!! :D
Inak s Hodorom máš pravdu. Myslím, že by ho mohli zoznámiť s Chewbaccom a R2-D2. To by bol rozhovor: Hodor hodor hodor. Uááá uááá Píp píp Proste, diskusia na úrovni :D
Komentáře
(inak, pri Devil´s words by nebolo zmysluplnejšie dať aren´t? viac by sa to hodilo na zmysel básne)
táborovom ohniohni R'hlorra, navečeriame sa pečenýchkurčatFreyov, podelíme sa o šálokkakaaStínu večera, začneme hrať nagitaruharfu a rozpovieme si pár pekných príbehov :)Ale neboj, teraz mám nový BTWrefrén... It's gonna be Legen... Wait for it... Dary!!! :D
Hodor hodor hodor.
Uááá uááá
Píp píp
Proste, diskusia na úrovni :D
Aaa-aaa-aaa mu-u-u-u*hlas opice*
..A já jsem Robin Sherbotsky
:D