Fanouškovská fikce

1363739414253

Komentáře

• Něco z Chánova?
  • Nejsou to Jiní?
  • No jasny Ramsay :)
  • Áno, je to Ramsay (nebo Boltonové obecně).
  • nejdřív je to o místě a pak "oni"- jednoho člověka bych v tom nehledal
  • O Hrůzově, a pak Boltonové. :)
  • No, teraz mám dilemu. Je lepšie toto alebo Rains of Castamere? :) Veľmi dobrá báseň.
    (inak, pri Devil´s words by nebolo zmysluplnejšie dať aren´t? viac by sa to hodilo na zmysel básne)
  • Odoslané, môžem sa začať hanbiť za tú hrôzu, čo som vypustil do sveta :D
  • Anglachel: buď v klidu, to co jsem poslala já je děs běs největší :D.
  • Kolikoli, Anglachel: Vsaďte se, že vás trumfnu.
  • Neverím ti :D Dáme my traja súťaž o najhoršiu poviedku? :D
  • Ja som optimista, ja verím, že to bude lepšie ne to vaše.. Har! :D Ešte som to ani nedokončil.... Ani nezačal :/ Har...
  • Moje bude najhoršie... pri tom koľko klišé tam je
  • Ja som optimista, ja verím, že to bude lepšie ne to vaše.. Har! :D Ešte som to ani nedokončil.... Ani nezačal :/ Har...

Pravda, nejlepší příběhy jsou ty, které papír ani textový editor nepoznaly. :-D
  • Vlcacka napsal(a):

Ja som optimista, ja verím, že to bude lepšie ne to vaše.. Har! :D Ešte som to ani nedokončil.... Ani nezačal :/ Har...

Niekedy sa stretneme pri táborovom ohni ohni R'hlorra, navečeriame sa pečených kurčat Freyov, podelíme sa o šálok kakaa Stínu večera, začneme hrať na gitaru harfu a rozpovieme si pár pekných príbehov :)
  • Vlcacka napsal(a):

Ja som optimista, ja verím, že to bude lepšie ne to vaše.. Har! :D Ešte som to ani nedokončil.... Ani nezačal :/ Har...

Niekedy sa stretneme pri táborovom ohni ohni R'hlorra, navečeriame sa pečených kurčat Freyov, podelíme sa o šálok kakaa Stínu večera, začneme hrať na gitaru harfu a rozpovieme si pár pekných príbehov :)
    InaČ bolo by super takto sa niekedy stretnuť a rozpravaťsi naše pribehy z našich svetov
  • Tak jsme nakročili do posledních dnů...finišujeme s těmi povídkami :-) 4 a půl dne...
  • Už aby to tu bylo. Jsem strašně zvědavá :D.
  • Ani nemluv :-) Doufám, že kolem poledne 1.září by to mohlo být již zveřejněno :-)
  • Mi ani nepripominajte... ale tak ak panbůh da zitra to ukončim
  • NJ, dneska už zafinišuju, chybí mi poslední odstavec a doladění.
  • Jen vás kontroluju, jestli jste to nehodili za hlavu :-) Na každé povídce záleží :-)
  • Já už se tak styděla, že jsem to už odeslala minulý týden. :-P
  • Inu cokoliv poslouží vyššímu dobru :-))
  • Gepeto, nemáš pocit, že Har!-ov sme si už užili dosť od Tormunda? :D
  • Gepeto je sám tak trocha divoký nič si z toho nerob
  • Anglachel napsal(a):

Gepeto, nemáš pocit, že Har!-ov sme si už užili dosť od Tormunda? :D

Har! Nie, Thormund mal málo priestoru na osobné vyjadrenie, rovnako Hodor :P
    Ale neboj, teraz mám nový BTWrefrén... It's gonna be Legen... Wait for it... Dary!!! :D
  • Oni mali myslím dve r :D
  • Inak s Hodorom máš pravdu. Myslím, že by ho mohli zoznámiť s Chewbaccom a R2-D2. To by bol rozhovor:
    Hodor hodor hodor.
    Uááá uááá
    Píp píp
    Proste, diskusia na úrovni :D
  • :D Ako hlavné správy s opicou..

Aaa-aaa-aaa mu-u-u-u*hlas opice*
    ..A já jsem Robin Sherbotsky

:D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi