Jon Sníh

1343537394048

Komentáře

• Everett Young napsal(a):

sobecká arogantní naivní hloupá slepice bez trošky zájmu o cokoli (mimo její svět plný citronových zákusků, nejlépe s kyanidem) která se chová jako namyšlenej fracek. Nemá na nic svůj názor, nic neumí nic neví nic nedokáže.

Taková byla na začátku... Teď už taková blbka není a tipuju, že časem se změní ještě víc, dospěje a začne jednat.
  • Dobrá hodnotím Sansu ne Alyne! Mluvíme tu o Sanse!

EDIT: Arya taky na začátku nikoho nezabijela!

Dobrá hodnotím Sansu ne Alyne! Mluvíme tu o Sanse!

EDIT: Arya taky na začátku nikoho nezabijela!

Jako Sansa môže za všetko čo sa stalo s jej otcom sestrou bratom a vôbec...a eŠte keď napisala RObbovy a Catlistaby prišli ohnuŤ koleno Že ich otec je zradca a pritom sama zradila otca kôli princovy... pche
  • A Alyne je kdo?:-) Furt je to Sansa... Takže ty bys chtěl aby Sansa začala zabíjet? Nějak nechápu, co přesně bys od ní chtěl, abys jí dal šanci:-)
  • Kolikokoli napsal(a):

Dobře, tak to budu prostě brát, že jsem divná. Mám Sansu mnohem raději než Aryu a je mou vůbec nejoblíbenější postavou ze všech Starků. Jenže, taky mám ráda Cersei a nesnáším Jona, takže... :D

Začínalo to dobře... Ale ten konec:-D
  • Sansa i prozradila úmysl svého otce a tím ho připravila o hlavu ...
  • Dobře, tak to budu prostě brát, že jsem divná. Mám Sansu mnohem raději než Aryu a je mou vůbec nejoblíbenější postavou ze všech Starků. Jenže, taky mám ráda Cersei a nesnáším Jona, takže... :D

edit: a za co jako mohla? Co udělala? Pokud vím, Joffa kousla Nymeria ne Lady... a jak se měla chovat k Joffovi? Poslat ho do háje? Aby ji mohl "potrestat"?
  • Ned se o hlavu připravil sám - svou blbostí.

Michelle: chtěla jsem šokovat :D
  • Sansa je ďábel a může vlastně za celou válku:-)))
    Kolikokoli: Povedlo se:-D
  • já bych jí taky políbil jestli byla tak krásná a pod tíhou toho okamžiku ... že je neštastná a stýská se jí po rodině a domově a je tak sama ...

jenže já bych jí taky osvobodil a propašoval a nejspíš bych si jí i vzal - furt je to dobrá partie :) nejspíše bych sní utekl za Jonem, nebo do bažin jestli by zase ta krava nekrčila nos !!!!!
  • Michelle: ve skutečnosti Cersei zbožňuju a Jona nesnáším nejvíc ze všech MUHEHE :D
  • Kolikokoli napsal(a):

Ned se o hlavu připravil sám - svou blbostí.

Pači sa mi... toto znie ako z hlavyniekohoktomiluje twailait
  • Takže ty bys chtěl aby Sansa začala zabíjet?
    Ano. Chci aby poslala Malíčka na dlouhý let Z ORLÍHO HNÍZDA! Ale já hodnotím její charakter který i tak zůstane na nule. Pořád to bude ta rozmazlená povýšená husa. Pro tuto postavu mám jen pohrdání a odpor... nic víc
  • Hoster Tully, Walder Frey, Oberyn, Kraster.. Výsledky mluví samy za sebe..
    Zajímalo by mě, který dobrodinec vychoval Garlana, že z něj vyrostl normální chlap. Asi Levý s Pravým.

Za dobré otce lze považovat Davose, Dorana a Selwyna, přičemž posledně jmenovaný musí být obzvláště povedený týpek. "Tak jsem Tě, milá dcero, snad vychoval co k čemu, než vyrazíš na pevninu mezi lidi. Nezapomeň slušně zdravit, pravidelně trénuj a pamatuj si, že s kým se nedá vyjít, s tím se musí vyběhnout."

@Kolikokoli: Jistě, když už nechám z dcery vyrůst omezenou nánu, tak se jí rozhodně nebudu svěřovat se svými plány. V mém podání by se dozvěděla, že jede zpět na Zimohrad, až bychom stavěli u Freyů na svačinu.. Čistá duše? ROFL
  • Kolikokoli napsal(a):

Michelle: ve skutečnosti Cersei zbožňuju a Jona nesnáším nejvíc ze všech MUHEHE :D

Ano, Cersei je skvělá, krásná, schopná a neskutečně inteligentní žena a báječná milující matka:-D
  • Kolikokoli napsal(a):

Ned se o hlavu připravil sám - svou blbostí.

čest nepovažuji za blbost i když já bych kývl na nabídku Renlyho a se svým plánem a vším bych se nejdříve svěřil Renlymu a Selmymu a požádal bych je aby s jednáním počkali až uteče Cersei a kdyby neutekla no :) něco bych udělal a měl bych dva členy rady co by za mnou stali :) on to dal vědět jenom Stanymu :) co je jak mrtvéj brouk v nějaké skále,

Nebo bych ji prostě zajal, posadil na loď a pápá :)) jinak rozhodně bych neposílal své muže pryč a rozhodně bych si sebou vzal do králova přístaviště víc mužů .. kolik vůbec měl 80 ? Já bych si vzal dvě sta, sedláčtí synci by se hnali aby si mohli vzít meč místo vidlí at už na zimohradě nebo v pristavišti
  • Sansa i prozradila úmysl svého otce a tím ho připravila o hlavu ...

Bezpochyby o tom věděla předem, proč by to jinak dělala (Nedova poprava byl Joffreyho rozmar. Cersei, Varys, nejvyšší septon atd. počítali s "přiznáním" a použitím živého Starka jako rukojmí.). To, že se jí nikdy nikdo nenamáhal vysvětlit, že královna je proti nim a tudíž jí nemůže věřit, je nepodstatný detail. Stejně jako fakt, že by dle tamní morálky měla být loajální vůči královské rodině.
  • Jistě, Sansa je hloupoučké dítě, ale zlá není. A IMHO má velký potenciál. Prostě ji mám ráda. Ale já věřím i to Margaeryno panenství, takže... :D
    A ne, Twilight nemám ráda :D.
  • toto znie ako z hlavyniekohoktomiluje twailait
    Ano Sansa je naprosto ideální kandidátkou na hlavní postavu v takové sr*čce jako twajlajt. Tak by její "charakter" byl opravdu k něčemu užitečnej. A už by jí nemiloval pedofilní manipulátor ale pedofilní upýr. Celkem změna k lepšímu pro Sansu...
  • Jako MaliČek je alespoň genius... Sansa je Plocha jak herecky talent Patinsona

Takže ty bys chtěl aby Sansa začala zabíjet?
    Ano. Chci aby poslala Malíčka na dlouhý let Z ORLÍHO HNÍZDA! Ale já hodnotím její charakter který i tak zůstane na nule. Pořád to bude ta rozmazlená povýšená husa. Pro tuto postavu mám jen pohrdání a odpor... nic víc
    Zachránila Dontose... Stará se o malého Roberta... Malíčka se jednou zbaví, ale asi ne vlastní rukou. Sansa není Arya, mají odlišné povahy. Sansa je prostě jiná, ale to neznamená, že horší. Každý musí pracovat s tím, co mu bylo dáno, Sanse nebyla dána taková bojovná povaha, ale má jiné věci, které v budoucnu může použít a taky je podle mě použije:-)

Kolikokoli: Já to Margaery taky žeru:-)
  • člověk má být věrný lennímu pánovi, ten svému lennímu pánovi tak dále tak dále a nakonec až královské rodině :) tak jak ve středověku :)) šlechta často bojovala proti králi a vojáci si neřekli ne můj pane král je víc než vy ... když lord poruší svou přísahu, tak malokterý voják poruší svou přísahu Lordovi, jinak by byl taky zrádce ...

prostě košile bližší kabátu :)
  • Arttu d´Charo Pán Hvězdného třpytu: V té scéně byla naprostě neodolatelně půvabná, jako celá ta scéna:-) Jsem zvědavá, jak a jestli ji vůbec natočí...
  • V prvni řadě ma byt věrny domoviu rodinĚ a cti.. a to mĚl byt každy severan.-. ale sansa se bala že uŽ nemusi byt kralovna když jkeji otec dosadi praveho krale
  • Michelle napsal(a):

Ale to je Sansa na začátku ságy, v průběhu se určitě nějak změnila... Pro mě jo:-)

jo pro mě taky, jak tam staví ten hrad ze sněhu... svět už není tak uuuuužasný a zajímá jí spíš domov , ještě že si nepodřezává demonstrativně žíly a nevyřezává si do ruky jméno Loras Joff a tak :D
    Ježiš, tak to je moje oblíbená scéna z knihy, v té chvíli jsem si Sansu oblíbila:-))) (a vůbec jsem se nedivila Petyrovi, že měl nutkání ji líbat - ne, že bych k ní měla nějaké romantické city, ale chápu, že ho v té chvíli okouzlila:-) )
  • Gardien napsal(a):

... ale sansa se bala že uŽ nemusi byt kralovna když jkeji otec dosadi praveho krale

Moment, jakého prvého krále?! Pokud víme, Ned se neráčil Arye ani Sanse cokoli vysvětlovat. Prostě řekl "Jedete domů, Arya si s sebou může vzít svého tanečního mistra, Sanse ruším zasnoubení a hotovo!" Ani jedna z nich neměla tušení, že je nějaký pravý a nepravý král.
    Takže ano, Sansa věděla, že takhle nebude královnou. Bylo jí jasné, že "lepší" partii než Joffa v 7K nesežene (A dáma by se přece měla dobře provdat.). Ale o nějakém dosazování, sesazování a politických tazích neměla (stejně jako Arya!) ani páru! Takže těžko "práskla otce", protože chtěl vyměnit krále! Nehledě na to, že poslední informace, které měla byly ty, že král je na lovu a otec by přece proti svému příteli nic nepodnikal! Robertovu smrt si odvodila pomocí zvonů.
  • Ugla: Podle mě byl, alespoń co víme, Oberyn obstojný, neříkám úžasný, otec. O své dcery se postaral, důkazem budiž to, že ho všechny milovaly.
  • Everett Young, Gardien: Chapci, nechci vám sahat do svědomí, ale zdá se mi, že prostě nemáte rádi takové ty krásné, populární, lehce nahlouplé slečny.

Ostatně, zdá se mi, že tady stále zapadá, že je Sanse JEDENÁCT! To je jen o dva roky víc, než bylo Jakoubkovi, který odešel s mužem, jenž ho právě znásilnil, dobrovolně do lesa, jen proto, že mu řekl, že ho odvede za maminou. Ano, dospělému by bylo jasné, že ho jde zavraždit, ale dítě je prostě dítě. I mozek se vyvíjí postupně.
  • některé děti jsou chytřejší než jiné a vyspělejší ....a Sansa měla všelijaké učitele a kdyby chtěla mohla aspoň proniknout do politiky možnosti k tomu měla. Šlechtické děti se vychovávají jinak než ty selske...
  • Nejlepší kusy vždycky rostou z drsné výchovy a útrap mládí. Ale to se chválí leda ve výsledku nikoliv v průběhu. Viz Oberyn a jeho dcery - drsná výchova a docela slušné výsledky. Na Tarlyho je pliváno a přitom Sam je vynikající člověk - otec na něj měl velké nároky, ale nakonec z něj vyrostl jiný typ, ale velmi dobrý a hodnotný člověk. A Robertovi je vyčítáno, že nemiloval Joffíčka mazlíčka :-D Jistě, když jeden z rodičů dítě mrší, tak ten druhý s tím neudělá ničovaté nič - dobře se rozhlídněte kolem sebe, kolik takových opatrných mamek, co o své děťulátko pečují opičí láskou, je.....všechno jim dovolí, žádné nároky, žádné povinnosti, žádné tresty....z takových nikdy nic pořádného nebude.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů PostavyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi