Neviem, či ide o Starých bohov alebo len o schopnosti Detí lesa. Pri Chrchlovi je pravdepodobné, že má moc, keďže Melisandra v neho verí(vieme z POV) a to, čo robí nie je len od nej. Ale u Starých bohov sme nikdy nevideli preukázanie moci, rovnako ako u Siedmich alebo Potopeného boha.
Viacerá to tu nadhodili a ja som začal veriť skôr tejto teórií - prišli draci, prišla mágia. Dovtedy išlo o ilúzie, triky, prášky do ohňa, až keď prišli draci prišlo na rodenie detí, oživovanie a videnie budúcnosti v plameňoch (alebo skôr predtým išlo o unavené oči a až teraz vážne vidia tú budúcnosť)
Hmmm typojem par milionov otrokov, tuny červeneho a žlteho zlata a fakt veeeľa valariskej oceli
Duležité je, aby tam byl chlapík, který ví co se děje a co přijde. Pak někdo kdo mu samozřejmě vůbec nevěří a nechápe co ho to popadlo. Pak děti, třeba nějaká roztomilá holčička. Až se budou ty budovy města hroutit, tak co chce hodně výbuchů, skla a zmatených jezdců na koních. Za závěr ještě rychle přečíst manuál na ovládání draka a průlet mezi bortícími se skálami a horami. Mno asi nějak takhle:
No samosebou, když je to jedno z témat :-)) Teda téma je Valýrie a ne přímo její zkáza, ale protože o Valýrii víme jen, že byla zničena a krom toho málo malučičko...tak to je logické téma, ne ? :-))
No ako hlavnes a dopredu ospravedlňujem ak v tom niekto uvidi naznaky z mnohych hier a podobne ale možno si to len myslim... Hlavne to chce doklepaťskazu... neviem sa rozhodnuť medzi meteoritmi rucanim, knihou osudu...
No samosebou, když je to jedno z témat :-)) Teda téma je Valýrie a ne přímo její zkáza, ale protože o Valýrii víme jen, že byla zničena a krom toho málo malučičko...tak to je logické téma, ne ? :-))
Ale jo, dobře, blbečka jsem ze sebe udělala pěkně... :-D
No ako hlavnes a dopredu ospravedlňujem ak v tom niekto uvidi naznaky z mnohych hier a podobne ale možno si to len myslim... Hlavne to chce doklepaťskazu... neviem sa rozhodnuť medzi meteoritmi rucanim, knihou osudu...
Vybombarduj to meteoritama a pak to spláchni tsunami. :-D
Vlčačko, ale no tak, takové věci o sobě neříkej :-) Hlavně už taky nemůžeš dospat, co ? Teda já rozhodně ne, furt už číhám až dojde k dalšímu zveřejnění a čtení :-)) Závidím šerifovi, že může číst hned, jak dojdou :-))
Vlčačko, ale no tak, takové věci o sobě neříkej :-) Hlavně už taky nemůžeš dospat, co ? Teda já rozhodně ne, furt už číhám až dojde k dalšímu zveřejnění a čtení :-)) Závidím šerifovi, že může číst hned, jak dojdou :-))
Neboj, nejsem urážlivá. :-) No dospat... asi by mi neprošlo kdybych v práci četla se zatajeným dechem a na druhém konci telefonu by někdo řekl: "Haló, jste tam?" A já na to: "Prosím počkejte, právě zničili Valyrii." "Cože?" :-) Jenže jak jinak zvládnout takovou nálož povídek?
Áno, zničených Valyrií bude viac :D Moju poviedku ale berte veľmi optimisticky, druhá možnosť bola Robb a Jeyne a myslím ,že o nej by ľudia moc čítať už nechceli :D
Vlčačko - někteří si toho nevšimnou...a když tak existuje jednoduchý test - až uslyšíš "...a pak mu ji zabalil a usek!" tak to znamená, že jsi nedávala pozor :-D
Komentáře
I když třeba takový Ramsay by si něco takového zasloužil.
Až se budou ty budovy města hroutit, tak co chce hodně výbuchů, skla a zmatených jezdců na koních. Za závěr ještě rychle přečíst manuál na ovládání draka a průlet mezi bortícími se skálami a horami.
Mno asi nějak takhle:
Směle do toho :-))
Hlavne to chce doklepaťskazu... neviem sa rozhodnuť medzi meteoritmi rucanim, knihou osudu...
Hlavně už taky nemůžeš dospat, co ? Teda já rozhodně ne, furt už číhám až dojde k dalšímu zveřejnění a čtení :-)) Závidím šerifovi, že může číst hned, jak dojdou :-))
A vidím to na podsoutěž o nejlépe zničenou Valyrii. :-D