Fanouškovská fikce

1383941434453

Komentáře

• Anglachel napsal(a):

Neviem, či ide o Starých bohov alebo len o schopnosti Detí lesa. Pri Chrchlovi je pravdepodobné, že má moc, keďže Melisandra v neho verí(vieme z POV) a to, čo robí nie je len od nej. Ale u Starých bohov sme nikdy nevideli preukázanie moci, rovnako ako u Siedmich alebo Potopeného boha.

Viacerá to tu nadhodili a ja som začal veriť skôr tejto teórií - prišli draci, prišla mágia. Dovtedy išlo o ilúzie, triky, prášky do ohňa, až keď prišli draci prišlo na rodenie detí, oživovanie a videnie budúcnosti v plameňoch (alebo skôr predtým išlo o unavené oči a až teraz vážne vidia tú budúcnosť)
    Everett Young napsal(a):

Proto volím Rohlíka. Né že bych v něj věřil ale když ze mě jen tak může udělat Mága lvl 95 (ano Rohlík hraje Cataclysm)

Mága? Ja som si spravil Melisandru skôr Warlockiňu, Warlock je povolanie ohňa a temnoty, takže to beriem skôr ako Rholrák...
    Aj tak si myslim že Melody je je skôr šaman
  • Gardien napsal(a):

Michelle napsal(a):

Jj, taková je ta dnešní mládež, krvelačná!:-)))

Ne jen sem hydromancer skrýžený s pyromancerom
    Takže co zapálíš, to hned uhasíš?
  • Vlcacka napsal(a):

Gardien napsal(a):

Michelle napsal(a):

Jj, taková je ta dnešní mládež, krvelačná!:-)))

Ne jen sem hydromancer skrýžený s pyromancerom
    Takže co zapálíš, to hned uhasíš?
    Bingo
  • Jarla: tak posláno. :-) Ještě jsem dělala poslední úpravy.
  • Chcete rýchli alebo pomalý koniec
  • Gardien: rychlý, bezbolestný konec.... Né, kecám, jednoho po druhym je stahuj z kůže ;-)
  • Hm, že by mezi zdejšími bylo plno anonymních zvrácených psychopatů? :-D
  • Vlcacka: Né u některých postav bych brečel jako děcko kdyby je něco takového potkalo...
    I když třeba takový Ramsay by si něco takového zasloužil.
  • Ja len zničim mesto musi vám to stačiť.
  • Bohužial pri obsadenio pribehu tou mystickou sektou beztvarnych moc zabijať nemôžem
  • Gardien napsal(a):

Ja len zničim mesto musi vám to stačiť.

Kolik má rozpočet?
  • Montezuma3 napsal(a):

Gardien napsal(a):

Kolik má rozpočet?
    Hmmm typojem par milionov otrokov, tuny červeneho a žlteho zlata a fakt veeeľa valariskej oceli
  • Gardien napsal(a):

Montezuma3 napsal(a):

Gardien napsal(a):

Kolik má rozpočet?
    Hmmm typojem par milionov otrokov, tuny červeneho a žlteho zlata a fakt veeeľa valariskej oceli
    Duležité je, aby tam byl chlapík, který ví co se děje a co přijde. Pak někdo kdo mu samozřejmě vůbec nevěří a nechápe co ho to popadlo. Pak děti, třeba nějaká roztomilá holčička.
    Až se budou ty budovy města hroutit, tak co chce hodně výbuchů, skla a zmatených jezdců na koních. Za závěr ještě rychle přečíst manuál na ovládání draka a průlet mezi bortícími se skálami a horami.
    Mno asi nějak takhle:
  • Gardien napsal(a):

Ja prosim som započal tretiu strau ak pamboh da dnes padne Valaria a bude hotovo

Ha ha, barvitě popsaná zkáza Valyrie, juch! Akorát tyhlety prozrazovačky, kurde, to nebude těžký uhádnout autora!
  • Uf, tak jsem to dneska konečně dopsala. Trvalo mi to asi měsíc, takže to bude takové... divoké.
  • Výborně výborně - to už máme 10 kousků :-D
    Směle do toho :-))
  • Vlcacka napsal(a):

Gardien napsal(a):

Ja prosim som započal tretiu strau ak pamboh da dnes padne Valaria a bude hotovo

Ha ha, barvitě popsaná zkáza Valyrie, juch! Akorát tyhlety prozrazovačky, kurde, to nebude těžký uhádnout autora!
    Ono těch zničených Valyrií možná bude víc :)
  • No samosebou, když je to jedno z témat :-)) Teda téma je Valýrie a ne přímo její zkáza, ale protože o Valýrii víme jen, že byla zničena a krom toho málo malučičko...tak to je logické téma, ne ? :-))
  • No ako hlavnes a dopredu ospravedlňujem ak v tom niekto uvidi naznaky z mnohych hier a podobne ale možno si to len myslim...
    Hlavne to chce doklepaťskazu... neviem sa rozhodnuť medzi meteoritmi rucanim, knihou osudu...
  • Jarla napsal(a):

No samosebou, když je to jedno z témat :-)) Teda téma je Valýrie a ne přímo její zkáza, ale protože o Valýrii víme jen, že byla zničena a krom toho málo malučičko...tak to je logické téma, ne ? :-))

Ale jo, dobře, blbečka jsem ze sebe udělala pěkně... :-D
  • Gardien napsal(a):

No ako hlavnes a dopredu ospravedlňujem ak v tom niekto uvidi naznaky z mnohych hier a podobne ale možno si to len myslim...
    Hlavne to chce doklepaťskazu... neviem sa rozhodnuť medzi meteoritmi rucanim, knihou osudu...

Vybombarduj to meteoritama a pak to spláchni tsunami. :-D
  • Vlčačko, ale no tak, takové věci o sobě neříkej :-)
    Hlavně už taky nemůžeš dospat, co ? Teda já rozhodně ne, furt už číhám až dojde k dalšímu zveřejnění a čtení :-)) Závidím šerifovi, že může číst hned, jak dojdou :-))
  • Jsem na tom stejně :D. Už abychom se do toho mohli pustit :D
  • Jarla napsal(a):

Vlčačko, ale no tak, takové věci o sobě neříkej :-)
    Hlavně už taky nemůžeš dospat, co ? Teda já rozhodně ne, furt už číhám až dojde k dalšímu zveřejnění a čtení :-)) Závidím šerifovi, že může číst hned, jak dojdou :-))

Neboj, nejsem urážlivá. :-) No dospat... asi by mi neprošlo kdybych v práci četla se zatajeným dechem a na druhém konci telefonu by někdo řekl: "Haló, jste tam?" A já na to: "Prosím počkejte, právě zničili Valyrii." "Cože?" :-) Jenže jak jinak zvládnout takovou nálož povídek?
  • Áno, zničených Valyrií bude viac :D Moju poviedku ale berte veľmi optimisticky, druhá možnosť bola Robb a Jeyne a myslím ,že o nej by ľudia moc čítať už nechceli :D
  • Anglachel napsal(a):

Áno, zničených Valyrií bude viac :D

Do hajzlu, vidím to na dovolenou...
  • Ešteže prvý týždeň v škole je ľahký :)
  • Doufám, že Alek zase vyrobí nějaký e-book do kindlu, ať můžu číst v posteli. :-)

A vidím to na podsoutěž o nejlépe zničenou Valyrii. :-D
  • Vlčačko - někteří si toho nevšimnou...a když tak existuje jednoduchý test - až uslyšíš "...a pak mu ji zabalil a usek!" tak to znamená, že jsi nedávala pozor :-D
  • Nejdůkladněji zničená Valýrie :-)) No vidíte a mi přišlo, že nejčastější téma bude Its been a hard day night :-D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi