Záporáci, filmoví i literární.

11112131517

Komentáře

• Daemon: Jo, byl fakt super partie:-D Poslední ho přežila - přece si nezabije ošetřovatelku:-)))
  • Michelle: Jo presne ktorý blb by si zabil ošetrovateľku, keď už nezajde ani na záchod:D
  • Ale zdá se mi, že v jeho životopise byla nějaká zmínka, že jednou měla namále, ale buď dřív stihl umřít nebo se to nějak zamluvilo... Už si to přesně nepamatuju:-)
  • Sorry ani ja nie a životopis nemam po ruke. Síce na druhú stranu sa mi páčilo ako opálkoval severných vzbúrencov:D presne ako Tywin:D
  • Michelle napsal(a):

Ale zdá se mi, že v jeho životopise byla nějaká zmínka, že jednou měla namále, ale buď dřív stihl umřít nebo se to nějak zamluvilo... Už si to přesně nepamatuju:-)

Nejživěji si pamatuju seriál (ale ten asi nebyl nejpřesnější), že Jane měla namále kvůli protestanství, ale Henry se za ní postavil.
  • Dívám se teď na poslední sezónu True Blood a tam je poslední dvě sezóny nejvíce cool záporačka Pam. Erik se zkazil (vyměknul).
  • Ben Nevis: Nejvíce cool záporák je Russel E. :)
  • Už jsem se lekl že Russel H.
  • Když jsme u toho - jak se vám líbil Malíček jako jeden z hlavních záporáků v posledním Batmanovi? :)
  • Krisa napsal(a):

Ben Nevis: Nejvíce cool záporák je Russel E. :)

Ten se tam prozatím jenom mihnul a v předchozích sezónách mě tolik nebral. :-)
    Tak uvidíme.
    Bavila jsem se manželem, jestli je vůbec v TB nějaká sympatická postava a proč to vlastně sledujeme. Došla jsem k závěru, že to sleduju proto, že se mi líbí, jak se ti upíři rozprsknou při "pravé smrti". :-)
  • Ben Nevis napsal(a):

Nejživěji si pamatuju seriál (ale ten asi nebyl nejpřesnější), že Jane měla namále kvůli protestanství, ale Henry se za ní postavil.

Seriál byl super, i když se tam občas objevila nějaká nepřesnost:-) Jana nebyla protestantka, ale Kateřina P. jo:-) Ale myslím, že v tom životopise byla jen nějaká zmínka, že už ho nějak štvala nebo se pletla do nějakých věcí co neměla, ale než se jí stihl zbavit, tak umřel:-D Prostě Modrovous:-D
    Se záporačkou z True blood s tebou souhlasím, Pam je super:-) Ale Eric, je prostě Eric:-)))
  • Eric je štramák, ale od tý doby, co mu Pam zkrátila vlasy je moc velkej měkejš. Předtím s ním byla větší sranda.
  • Krisa: Ale zase vypadá líp:-DDD Nemůžeme mít všecko:-)))
  • Krisa, Michelle: nemůžu se rozhodnout, jestli se mi líbí nebo ne. Je to můj typ, ale něco je tam špatně. :-)
  • A mně se zas Eric moc nelíbí. Je to krásný chlap, o tom není pochyb...ale takovej až moc čistej, ulízanej...vyšperkovanej.
  • Ben Nevis: Pro mě je na něm všecko dobré:-))) A ještě je to navíc Švéd...:-)
  • Michelle napsal(a):

Ben Nevis napsal(a):

Seriál byl super, i když se tam občas objevila nějaká nepřesnost:-) Jana nebyla protestantka, ale Kateřina P.
    jojo, sorry, myslela jsem poslední manželku. Seriál se hrozně táhl s Annou B., ale pak se to trošku rozjelo, jak se začaly střídat manželky. :-) S Henrym si hodně psychologicky pohráli. Nebyl to klaďák ani záporák.
  • Ben Nevis: Mně se část s Annou strašně líbila:-) A taky ta s Kateřinou H., i když na mě poslední tři manželky odbyli moc rychle... Ale celkově to byl povedený seriál a Meyers byl jako Henry skvělý:-)
  • Nojo, s Annou to táhl dlouho. Vůbec nebylo poznat, že uběhlo deset nebo kolik let v jedné sezóně. :-)
    Anna mi byla hrozně nesympatická, i když perfektní casting.
    Nepochopila jsem, proč ti popravení vždycky tak chválili krále, který je na to popraviště přivedl, a přáli mu odpuštění? Já bych byla dost namíchnutá, být falešně obviněna. :-)
  • Ve skutečnosti prej sice pronesla tu obvyklou pochvalnou řeč (asi museli, proč nevím...), ale přidala si tam nějaký dvojsmysl(y), že z toho nakonec vyšel Jindřich jako blb:-) Ale co to přesně bylo si opět nepamatuju:-( Mně byla Anna ze všech manželek nejsympatičtější:-D
  • Spousta popravenejch za Francouzský revoluce zpívala pod gilotinou Marseillasu :)
  • Tudorovci byli super seriál! Hlavně Henry Cavill. :-) Kvůli němu se těším na nového Supermana.
  • Já měl nejradši Sama Neila (kromě všech těch pěknejch holek samozřejmě) :), jeho Wolsey byl lahůdková postava. A ta scéna v posledním díle první série byla nádherně zrežírovaná.
  • Myslíš tu jeho popravu?
  • Sam Neil je skvělý herec a mám rád snad všechny jeho filmy (kromě jakéhosi svítání, které bych uznával pouze pokud by to byla parodie na stmívání a to asi bohužel není (nebo mi to nedošlo))
  • Michelle: Samozřejmě, napoprvý mi to skoro vyrazilo dech.
    EY: Svítání mělo potenciál bejt zajímavým filmem, ale někde v první třetině to odbočilo do hnoje.
  • Sama Neilla mám taky ráda. Hlavně v Pianu byl skvělý, zmíněný Andrew, člen naší rodiny atd.
  • Wolsey a Cromwell byli skvělí "záporáci". :-)
  • flanker: Jo, popravy uměli fakt skvěle:-D Výborně natočená byla i Annina a Kateřinina:-) I když u toho Wolseyho mně trochu vadila ta historická nepřesnost, ale byla to fakt skvělá scéna, tak jsem to vstřebala:-D
  • Když už se tu mluví o Samu Neillovi, skvělý záporák byla jeho postava v Horizontu události. Ten film jsem viděl v dosti skorém věku, a tehdejší noci bych si nechtěl zopakovat. :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi