Pc gaming(xbox, ps)

1323334353638»

Komentáře

• When my days come to an end, you, shall be king
  • Uglo - trochu mi splývá Neverwinter s datadiskama, takže teď nevím, o které postavě mluvíš....o té ještěřici v podzemí nebo o poušti, jak to přenese do poschoďové díry vykopávek....
    Hrála jsme to ráda a pak jsme to hrávali s manželem přes hamači, což je nesrovnatelně lepší zábava. Neverwinter však má obrovskou nevýhodu proti Diablo 2 - v Diablu je domyšleno, že si každý může hrát za sebe a v různých skupinách a úkoly plní za sebe nebo za kolektiv - zkrátka se to odvíjí od toho, kdo hostuje. V Neverwintru hra kolabovala, když jsme chtěli jeden nebo druhý si zahrát chvilku samostatně - pak už to nešlo skloubit. Postavy musely jít celou dobu spolu, protože když měla některá důležitý předmět dřív než k němu došla chronologicky druhá, tak hra spadla....hrozně mne to mrzelo. Pak jsme si pořídili dvojku a to bylo totální zklamání.....všechno dobré zmizelo a hra se stala nehratelná. Ten samý případ jako Diablo2 a Diablo 3 nebo Two worlds 1 a Two worlds 2 nebo Setleři 2 a Setleři překopaní k desátému výročí do 3D :( V hratelnosti jedno fiasko vedle druhého :(
  • Jarla: Myslí královnu Prastarých Morag, co se za ní hrdina musí vydat pomocí wors of power do Source Stonu.
    Myšlenka byla taková, že příběh působí hodně dlouho docela sympaticky tajemně, až k úplnýmu konci se to zvrhne do záchrany světa a pokud možno eště několika paralelních.

Mě se líbila jednička (tu jsem měl od kdysi už asi po pátý rozehranou tak jsem to minulej víkend dojel) co do nápaditejch questů a ve dvojce zase příběh.
  • Aha :-) už si to vybavuju :-) Už jsem to dva roky nehrála a od té doby jsem v jiných hrách zachraňovala stovky jiných světů :-D Klasická kližka :-p Každopádně jednička se mi moc líbila. Vadilo mi jen, že lidé jsou oproti jiným rasám dost znevýhodněni.
  • Já to všechno dycky nakonec dvouručákem umlátil, když jsem si vzal do party kleričku Linu kvuli healování.
  • :-) Já hrávala za trpaslici bojovnici - po té jsme sáhla jako první a pak se k ní stále vracela :-)) Universální solitér, co ustojí vše, co je třeba :-) A to včetně toho chlastacího souboje v hospodě a bez fixlování :-D
  • Tak to můj válečník vždycky odpadnul po asi třech kolech. Ale zas nebyl úplně blbej, tak moh ve třetim aktu dělat pro Neurika tu obhajobu.
  • flanker.27 napsal(a):

Tak to můj válečník vždycky odpadnul po asi třech kolech. Ale zas nebyl úplně blbej, tak moh ve třetim aktu dělat pro Neurika tu obhajobu.

O čom to kecate? hm
  • Neverwinter Nights, první díl, základní hra, tuším druhý akt, Port Llast.
  • Letohradské noci :-)) Jo Neurotik - málem jsem zapomněla :-D Ale to trpaslice taky mohla, akorát nevím, jestli si nejdřív nemusela šlehnout nějaký slivkový lekvárek :-D
  • Vyzerá to dobre
  • Je to roztomilá dračákovitá hra, kde si dali hodně na té podobnosti a principech záležet. Kouzla se stejně jmenují i stejně působí, jsou tam povolání a výzbroj, které hodně kopírují herní systém. Opravdu to stojí za to si zahrát :-) Moc fajn je, že některé úkoly mohou plnit jen některé postavy a některé zase ne...záleží právě na rase, povolání a přesvědčení.
  • NWN- hrál jsem, ale nedohrál... I když, teď jsem zase dostal chuť, provětrat trochu svého hobitího zloděje... Jménem Petyr Baeliš ;-).
  • Konec jedné éry.
    PvT finále posledního ročníku OSL s poměrně jednoznačným průběhem a jedním nostalgickým matchem na závěr. Pro notory doporučuji spíš TvT semifinále Flash vs Fantasy.
    Pro mě osobně zůstáva navždy vrcholem SC-BW druhý ročník turnaje Intel Classic, u jehož sledování jsem strávil desítky večerních (a nočních) hodin, místo abych dělal něco užitečného, jako třeba šel spát.
    Královna odchází neporažena, aniž by zanechala legitimního dědice, a progamingová scéna upadá pro následující zimy do područí jejího slaboduchého bastarda jménem SC2.
    GG, no re!
  • Já teď pařim už podruhé Dragon age origins :) a teď když znám SoIaF tak je tam dost vidět inspirace touto ságou :) jestli někdo nehrál tak všem doporučuju..kdyby takhle někdo udělal v podobném principu/stylu hru tomto světě tak by to byla špica :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi