Ned měl velice vytříbený smysl pro humor...v mládí spolu s Howlandem Reedem tvořilï umělecké duo, na které později navázali třeba Voskovec s Werihcem, Suchý se Šlitrem či Šimek s Grosmanem...leč nikdy nedosáhli jejich kvalit a vlastně je celou dobu spíš vykrádali. Ano, je to tak, přátelé, Lyanna umřela smíchy, ne žalem. A úmrtí Brandona a Rickarda byla vlastně nikdy nedoceněná komická scénka. :-)
Komentáře
Gratuluji opravdu jsi na to kápnul.
Bylo to:
Picele: Spi, spánek je mocný léčitel.
Eddard: Já myslel že to máš být ty.
To byl opravdu jeden z mála jeho vtipů.
nu tedy zadávej
Velmistr Pičele, tys tomu dal Macu :-)
Tak jo, jdeme na to, tohle bude jistě snadné.
Ah, tady zas někdo poučoval Jaimeho. :wink:
Nedivím se, že z něj vyrostl alergik. :)
div, že neměl tiky :-)
Stejně se mi nechce věřit, že by Eddard řekl někdy vtip. :wink:
To muselo být kouzlo nechtěného.
Nebo jen blouznil? :P
Ned měl velice vytříbený smysl pro humor...v mládí spolu s Howlandem Reedem tvořilï umělecké duo, na které později navázali třeba Voskovec s Werihcem, Suchý se Šlitrem či Šimek s Grosmanem...leč nikdy nedosáhli jejich kvalit a vlastně je celou dobu spíš vykrádali. Ano, je to tak, přátelé, Lyanna umřela smíchy, ne žalem. A úmrtí Brandona a Rickarda byla vlastně nikdy nedoceněná komická scénka. :-)
Suchar pro mě znamená suché hlášky. Takový Humphrey Appleby je tak suchý jako Sahara po 100 letech bez deště. :lol:
Jinak tohle mohla být třeba Brienne.
Mám takový vtíravý pocit že tady se nemluví o vraždě Aegona, ale Roberta. A to sice v podání samotného Králotraviče Lancela Lanistera.
Nezemřel náhodou Robert na kombinaci alkoholu v krvi a kančího klu v břiše? :o
Alek tyto naše dohady ponechává průběžně bez komentáře a chladnokrevně čeká, až začneme sázet jména. :twisted:
heh, hezky to matete, začal šikovně head, že jsem neodolal a nechal vás. Ale tak nejsem mrcha...jste úplně mimo, samá voda, zkuste to jinde. :-)
To mi "voní" po někom z Dračího kamene. :idea:
Ono se to nezdá ale královrahů je v písni víc než dost.
Jaime Lanister
Lancel Lanister
Melisandra z Ašaje
a Tyriona a Briene jsou za ně navíc považováni.
A tohle mohlo být proneseno o kterémkoli z nich.
A to jsem pořád čtyři mrtvé krále vynechal, neboť se moc či vůbec neví kdo(Rob, Balon, Mance) je zabil nebo proto že to nikoho neštve(Viseris).
Dá se říct, že být králem není v západozemí příliš bezpečné. :(
Sám Lancel, když za ním přijde Jaime?
Nee, skutečně se to netýká Roberta ani Aeryse...hledejte dál, králů bylo hafo a těch mrtvejch ještě víc :-)
Jěště mne napadá nebyl to ser Loras obviňujíc Briene z Renliho vraždy?
Nee, čímž se nám to opět zužuje...netřeba tedy asi dávat nápovědy, nebo jo?
Nebo Jon, když má zabít Manceho. Ale to by říkal leda sám sobě.
Samá voda
z toho cítiť slanú vodu a krakatice.
povedal to utopený kňaz niekomu (Aše napr?), alebo ten jej strýko čtec?
voda z toho cítit je, uznávám, ale Ctec ani Aeron za tim nejsou.
heade, kde jsi? měl jsem pocit, že jsi zavětřil stopu a pak jsi se jí asi udusil :-)
Davos Mořský, an vyčítá Stannisovi Melisandřiny okultní praktiky?
Bingo, Davos! A vyčítá teda spíš Stannisovi to, co chce nechat udělat Edrikovi.
No ono to s tím vpodstatě souvisí.
Tak, zase jsem v práci a bez zdroje. Tak něco krátkého a jednoduchého:
Granit nehoří tak snadno.
ro nějak souvisí s Cersei a jejím podpálením Pobočníkovy věže. Ale kdo to řekl žeby sama královna regentka?
No vždyť já to tušil, Aleku, ale tys mě vůbec nepodpořil. :twisted:
Vidím, že obtížnost citátů výrazně stoupla. :wink:
Něco ode Zdi? :?:
já tu přece nemůžu nadržovat, heade...měl jsi to zkusit, ne to jen oťukávat, štěstí přeje odvážným! :-)
hmm, citát mi nic neříká...něco z východu? :-)
Ale aspoň zakuckat jsi mohl. :wink:
Ale jak vidím, oťukávání ti není cizí. :twisted:
prológ k hostine. rozprávanie sa chlapcov z citadely o nás Majstroch :-)
lenivý Leo, alebo Sfinga?
Pozor, granit čili žula, ne obsidián.
Co může z takového granitu být?
aha..... no toto, granit...to je vlastne žula, nie? čiže vyvretá hornina, kameň.... tým pádom to odkazuje na nejake hrady a pevnosti.
Pobočníkova vež nie je zlý tip, rovnako ako Dračí kameň. V prvom prípade by to naozaj mohla byť Ceresei, v druhom neviem.
takže iba tip: Ceresei chce vypáliť Pobočníkovú vež, alebo celé královo prístavište?